Sziasztok Lányok!
Nagyon eltűntem… .oops: Ikres anyuka lettem. De napi szinten olvasgattam a híreket.
Már lassan 5 hósak a lányok és most kezd alakulni a napi programunk. Eddig teljesen ad hoc jelleggel működtünk. Még mindketten szopiznak, igaz kb két hete a lefekvés előtti szopi már nem elég, így felváltva fagyi anyatejjel ill. tápszerrel pótolunk. kb két hete már nem tudok fagyasztani, addig naponta 100-150 ml még bekerült a fagyóba. Volt három ajándék hetem, mikor átaludták mindketten az éjszakát. De akkor jött a második DPT, másnap nagyon magas láz, és vége lett a jó éjszakáknak. Azóta is ébrednek elég gyakran. Kipróbáltam, hogy csak 3 után kelek fel hozzájuk szoptatni. Addig ugyanis nem szopiznak, csak bohóckodnak…Háát nem bírtam 2 hétnél tovább. Jelenleg éjfélkor is kelek újra, mert éjféltől 3-ig felváltva sírtak, nyöszörögtek, azaz nem aludtunk szemernyit sem. Hát inkább éjfélkor is kelek a bohóckodáshoz. Szerencsére kb fél óra a kettejük műsora, aztán alvás 3-ig. Elég sok problémánk volt eddig napközben is. Rengeteget sírtak, főleg Nelli. A játékokkal nem játszottak, semmi nem kötötte le őket, pedig gondolhatjátok, mindent megpróbáltam és mindent megvettünk…. Aludni nem akartak napközben és nem is aludtak. Az autóban sírtak a babakocsit utálták, szintén üvöltés. De kitartó voltam, most már bárhová el tudunk velük menni, a kengurut imádják. Minden nap babakocsizunk 1-1,5 órát, alszanak vagy nézelődnek. ( ha áll a babakocsi, rögtön felsírnak…)Szóval most már angyalok. Sokszor napközben is eljátszanak együtt és van negyed órám zuhanyozni vagy enni. De az én idegrendszerem majdnem ráment a mögöttünk lévő 4 hónapra. Tulajdonképpen egész nap egyedül vagyok velük és így elég nehéz volt. De úgy érzem egymáshoz csiszolódtunk.
Nelli a kisebb csajszi, Ő 5,08 kg és 58,5 cm, Dorka 5,78 kg és 58 cm volt 4 hete. Ma megyek újra mérni.
Boni,
Húúú, milyen csini Zsigi! Nekem is sikerült 3 hete átesnem egy hasmenés hányás hétvégén. Normaflort szedtem, rengeteget ittam, így a tejci nem fogyott, én viszont igen, 3 kilót!
KP-hez még mi sem jutottunk el. Úgy tudom, a héten szabadságon van.
Véda,
Mit adsz Csabikának, hogy ilyen hatalmas baba? Az én lányaim törpék hozzá képest Sokat gondolok Lilire! Remélem, hamarosan megoldódik minden! szerintem nagyon jól kezeled a helyzetet!
Fanni,
A srácok egyre pasisabbak! Gyönyörű babák!
Katica,
Gratulálok a kis csöppséghez! Igazán szép baba! Nagyon ügyesek vagytok mindketten, hogy szopizik!
És pár kép a csajokról