Maggie!
Gratulálok a kisfiúhoz!
TubiKriszta, Nemone!
Nektem meg a kislányokhoz gratulálok! Szenecsére lányok is születnek, nekem az ismerettségi körömben csak fiúk vannak.
TubiKriszta!
Köszi hogy beírtál a táblába.
Vuki!
Mi újság veled?
Juzsika!
Hogy vagy?
Hematóma felszívódott már?
Kira!
Nagyon ügyi vagy. Én is állatkás vagy szivárványos falat szeretnék a gyerekszobába. ha lesz kép mindenképpen rakd fel, mert kiváncsi vagyok rá.
Noki!
Köszi.
Nyomon követem ám az eseményeket veled kapcsolatban és nagyon drukkolok egy gyönyörű karácsonyi ajándékért!!!
Ahogy olvastam, nem semmi ára van a Cirisban a lombiknak. nagyon drukkolok!!!!!
Mó!
Köszi!
Én is remélem hogy kétneműek lesznek. Az lenne még aztán hab a tortán! De a lényeg természetesen az egészség.
Nika!
Hát igen, az egyik már most elég rugdalózós, a másik meg rendesen tűri.
Azért remélem jó tesók lesznek.
Süni!
Szépen fejlődik akkor a te babód is. A mi babáink is 20 és 21 mm voltak ebben a korukban.
Én kombinált teszten voltam az Istenhegyin és nekem annak idején Zeke mondta hogy szerinte menjek el mindenképpen oda és csináltassam meg a lombik illetve az ICSI miatt. Ezt meg is beszéltem a rendes nőgyógyászommal, aki magzatvízvételre akart küldeni. Nem kellett semmi beutló. A nőgyógyászom küldött az egyik dokihoz, mondta hogy hozzá jelentkezzek be, mert őt ismeri. Amikor az Istenhegyin a biológus megmondta az eredmény én rákérdeztem hogy javasol-e további vizsgálatot (integrált, négyes teszt) és azt mondta hogy olyan jók lettek az eredményeim hogy nem kell további vizsgálat.
Szerintem beszéld meg a dokiddal, gondolom Szűcs doki is javasolni fogja.