Gabuska! Látszik a képeken, hogy milyen jó kis család vagytok... Szépek vagytok mindannyian. Bár apáról nem nagyon van kép..
Tabati, hatalmas gratula. Igen nekünk is babánk lesz, remélem egészségesen születik júliusban.. Hát ja, a dátumok szerint egyidősek vagynuk!! Mikor mész dokihoz!!
Szerintem majd meglátogatom a júliusi topikot, csak a dokilátogatásig még eléggé félek (előzmények miatt) és szerintem csak utána megyek!!!
Próbálok friss tesztet fényképezni és ígérem rakok fel..
Nita, ne szomorkodj, a kövi hónapban tuti neked is sikerül clostival.. Hogy állsz mensi téren? Talán megjött? Merthogy peteéréshez állítottad a voncsidat..
Gabuska: Livi egy tünemény ahogy mesél és foglalkozik a kistesóval. Cuki nagyon:)
Nórának meg milyen szép formájú és nagy szemei vannak (lehet csak mert lefele néz azért látom mandula formájúnak? A szája meg tisztára csókra áll:) Mintha ki lenne rúzsozva:)
Gabuska, csak azért kértem bocsánatot, nehogy félreértsd hogy miért hiányolom apcikádat...
syrynx! Köszi, jól vagyok. Émelygés, hányinger még nincs. Igaz, néha ha rossz szagot érzek, vagy olyan kajára gondolok, akkor furcsa a gyomrom. De nem tudom mit kellene éreznem... Cicijeim nőttek, kissé fájnak.. Viszont a pocim eléggé szurkál. Úgyhogy néha iszok Magne B6 pezsitablettát. Meg próbálok sokat pihenni.
Kedden megyek este dokihoz.. Ha minden okés, valószínűleg nem dolgozok már tovább..
Csajok, van kiért izgulni mostanában!! Megy a drukk mindenkinek!!
Csajok: szilvi a másik topicban irta, hoyg tutti van baba csak a dokija kézzel vizsgálta meg uh-nem.
Tehát babás ő csak még nem látta a kicsit.
Remélem nem haragszik meg Szilvi mert leirtam ezt csak gondoltam igy nem izgultok érte.
Jaj, de drágák vagytok hogy kerestetek!
Csucsu, dehogy haragszom, inkább köszi hogy leírtad..
Olyan 11 körül érteünk éjjel haza, így bocsi, de már nem volt erőm írni..
Szóval a doki nem csinált uh-t (nem is volt a magánban), mert az mondta még úgy sincs életjelenség. Csak megvizsgált, azt mondta jó helyen van a baba, biztos terhes vagyok, meg tyúktojásnyi a méhem. Gyógyszereket továbbra is szednem kell, meg magne b6-ot is, mivel nem szedek elevitet.
25.-én kell mennem újra, akkor csinál uh-t és láthatom az akkor már nem is olyan pici babánkat!!
Kicsit félek addig várni, jó lenne látni hogy minden oké odabennt. lehet hogy hétfőn elmegyek az sztk-ba..
Szilvi: Én is elmennék a helyedben uh-ra. Hisz 25-e még messze van. Na meg te is megnyugodnál és a párod is. Hisz hiába megvizsgált a doki kézzel de valahogy az ember akkor hiszi el ha látja a monitoron a babát.