Szép napot mindenkinek!
Remélem nem lesz túl hosszú ez a topic-némaság
, tényleg olyan hullámvölgyben létezünk.
Van amikor többen jelentkezünk, aztán pedig a mély hallgatás.
Megpróbálok gyakrabban jönni, hátha másnak is megjön a kedve.
Rólunk annyit, hogy fiúkáim jól vannak, Bálinttal járunk fociedzésre, nagyon tetszik neki, minden edzés végén van meccs, már egyre jobban "érzi" a foci lényegét, mindig sikerül néhány gólt rúgnia, nagyon büszke vagyok rá, ő is magára
Barnus is egyre csibészebb, néha olyan színészi teljesítményeket produkál, hogy csak ámulok....
Múltkor beütötte a kezét valahová, jött, hogy fáj, adtam rá puszit.
Ez megtetszett neki, utána szándékosan ütötte be a fejét a padlóba és mutatta, hová adjam a puszit.
Ha zenét hall, jár keze-lába, szereti produkálni magát.
Bálintnak van egy autóversenyes számítógépes játéka, mindig nyúzza, hogy játszon vele, kiabálja, hogy ótópályát...ccc..ótópályát!
Ül a géphez, nyomkodja a billenytűket, mondogatja, hogy etne, etne (enter).
Édes bogár.
Velem semmi különös, megkezdődött a suli, próbálok helyt állni (ott is...), egymás után kérik a beadandó feladatokat, írjuk a zh-kat, készülünk a szigorlatra, sőt már a végelszámolásra
a szakdolgozat témavázlatát is le kell(ene) adnom. Pedig hol van még a június...
Költözéssel sehogy nem állunk, nem kelt el még a ház, pedig ősszel költöztünk volna Vácra.
Emiatt roppant csalódott és szomorú vagyok, de azért annyi vigasztal, hogy nem vertük magunkat baromi nagy hitelekbe lakásvásárlás gyanánt, mert ahogy ez a pénzügyi válság kinéz, azt hiszem edzhetnénk az aluljárós extrémsportra....
Azt hiszem belőlem mára elég is ennyi
Várom, hogy jelentkezzetek!!!
LÉCCI....LÉCCI...LÉCCI
pusszantás mindenkinek,
(annak is, aki csak olvasó üzemmódban van jelen
)
cupp,
Ancsi és a fiúk