Sziasztok!
Köszönjük szépen a köszöntéseket
Nagyon aranyosak vagytok!!! Főleg, hogy mindkét lányra gondoltatok
Még a sztg-re nem tettük fel a szülinapi képeket, de szerintem nem is lettek túl jók, mert akit megkértünk, nem nagyon szokott fényképezni, és ez meg is látszik....... Remélem azért lesz egy-két használható.... Bár egyet-kettőt én is meg a párom is csináltunk.
Viszont megmutatom nektek, hogy az ünnepelt mit adott a vendégeknek.
Ez a nyers változat, az előhívott képen középen fehérrel rá van írva, hogy
B..... Nikolett Réka egy éves!
2008. november 09.
Most eléggé fáradtak vagyunk, csajok is kidőltek
Sajnos Niki sem váltotta be a hozzá fűzott reményemet, vagyis ő sem tapicskolta szét a tortát
Sőt, máskor alig alszik 20-30 percet, erre most nyomott másfél óra alvást, már úgy kellett hangoskodni, hogy szíveskedjék felkelni. Ennek megfelelően elég nyügi is volt, persze a nap végére már bele lendült
A nyügissége szerintem a képeken is fog látszódni.... Vivi viszont annál jobban élvezte a nyüzsgést, a rengeteg ajándékot. Annyi mindent kaptak, hogy alig fért el az autóban
Nem is emlékszem, hogy írtam-e, hogy Vivi múlt héten elkezdte az ovit. Nagyon ügyes, az a tipikus sírás nem is volt, remélem már nem is lesz. Szépen viselkedik, eszik is rendesen, és csütörtökön, pénteken már ott is aludt. Csütörtökön vittünk be tortát, és az óvonők mondták, hogy fényképezőt is vihetünk, és akkor fényképeznek. Nagyon jó képeket készítettek, nem csak a köszöntésről, hanem az egész napjáról
Most megyek is, mert holnap reggel korán kelünk, oviba kell menni
Majd megpróbálok jönni és képeket is hozni.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára lamme 2011.02.11 21:03-kor.