sziasztok,
erdekes, en is csak kesobb talaltam meg ezt a topikot, pedig (sajnos) sokat jartam/jarok a fogamzas kategoriaba.
nagyon-nagyon sok erdekeset irtatok, gyonyoru, logikus es osszeszedett gondolatmeneteket is olvashattam, hozzaszolni is szeretnek majd, ha meg jar erre valaki, de meg ulepitem a mondanivalomat...sok kiborulas utan, most eppen epitem magamban a pozitiv gondolatokat es erot akarok meriteni, szoval eppen jokor olvastam.
most csak a PCT-rol szeretnek irni, mert latom arra nem jott pozitiv pelda. szoval, nekem a kaali intezetben csinaltak pct vizsgalatot es nem talaltak gondot a kiskatonakkal, azt hiszem 8 oraval elotte kellett egyutt lennunk (hajnali orafelhuzas volt) es delben a vizsgalaton latoterenkent 40 jol mozgo katonat lattak, ami jo eredmenynek szamitott, legalabbis azt mondtak...megemlitem azonban, hogy elotte valo nap pedig a mehnyak nyakjat vizsgaltak, egy zona pelluctis nevu vizsgalattal, ott azt mondtak, hogy ha 1:50 hez higitasban pozitiv (azaz bantja a spermiumokat) az eredmeny, akkor nem tudnak atjutni a katonak. Nekem 1:50hez negativ, de 1:200-hoz pozitiv lett ez a vizsgalat es ennek dacara is sok jol mozgo spermiumunk volt a PCT-n, nyilvan ez (sem) az en erdemem, hanem a vilag legcsodalatosabb ferjenek szuper kiskatonai.
en is hivo ember vagyok, es a legszuperebb ferjem
is az, az o hitebol szoktam erot meriteni , ha en neha ketelkedem
. reformatus vagyok, a ferjem katolikus, de reformatus templomban eskudtunk, en kicsit soknak tartom a katolikus lithurgiat, kicsit showelemesnek, ha ertitek mire gondolok, kevesbe tud meggyozni, de ezzel senkit sem akarok megbantani, biztosan remek katolikus papok/szerzetesek vannak a vilagon es remek katolikus hivek is, en is sokat ismerek. a fiam reformatus lett es ha lesz meg gyerekunk ok is, a ferjem is engem kiser el neha templomba, nem vagyunk fanatikus templomba jarok, sem elvakultak semmilyen vallasi kerdesben, egyszeruen hiszunk. viszont szerencsenk van a lelkeszunkkel, aki nagyon "jo fej" es en azt szoktam mondani, hogy ha vasarnap reggel egy oracskat nyugiban, csendben elmelkedek, gondolkodom, a lelkemmel foglalkozom es meg sem hallom, amit mondanak a szoszekrol vagy egyszeruen tiszta, valasztekos magyar beszedet hallok es azt elvezem, arra figyelek, mar azert megerte elmenni a templomba.
vakond