Sziasztok!
Niki!
Jobbulást nektek!
Jó hogy jelentkeztél, nagyon ritkán írsz...
Tesóka!
Boldog névnapot a fiúknak
Rágófog
Nem semmi hapsid van!
Barbi!
Vincének is jobbulást!
Nem bírom már kergetni a Ricsit
Szokása, hogy leültet jászani a földre és amikor elhelyezkedek elindul és megy...na ilyenkor csak visítok utána hogy várjon meg mert fel kell tápászkodnom. szerencsére viccesnek tartja a dolgot (mondjuk az is), visszajön és segít felállni. Tolja a hátsóm felfelé
Szisz!
A kuki (nektek pufi
) nálunk is nyerő
Csilla!
Szerintem se aggódj azon hogy fűszerezel, ez csak az elején lényeges, amikor a csak anyatejről/tápszerről való átállás van. Akkor is azt mondják az okosok, hogy a fűszer azért nem kell hogy az eredeti ízeket szokja meg a baba, a sót meg fokozatosan kell adagolni, növelni hogy ne terhelje meg a baba veséjét.
A darabossal meg vigyázni kell, tényleg az a lényeg hogy megérjen rá a baba. A Ricsivel hamar próbálkoztam és volt hogy visszahányta a fél üveg kaját egy darabka miatt. A tesóval már nem fogok ugyanebbe a hibába esni, mivel a hivatalos verzió szerint darabos kaját csak akkor kell tudnia ennie a babának ha a rágófokat megjelentek! Addig nyugodtan lehet pépesíteni, villával törni a kaját mert így hasznosulnak belőle a legjobban a dolgok.
EGy idő után meg majd meglátod, pépest az istenért nem tudsz majd belediktálni a fiúkba, csak darabosat akarnak majd
Gabó!
Remélem úgy alakulnak majd a dolgok ahogy szeretnétek!
Zsuzsa!
Veletek mi a helyzet???
Elkészült a laborleletem, szerintem tök gáz
Tele felkiáltójelekkel, csillagokkal, keresztekkel
Vasam a béka segge alatt kettővel, na de mindegy, nem foglalkozok vele, jövőhét szerdán doki addig csak elélünk
Elkezdtem megint vizesedni, híztam is szépen, most már összesen 7 kilónál tartok
Kipróbálom a délutántól csak almát, hátha segít, éhezni nem bírok hogy ne hízzak tovább
Nálunk apa a vírusgazda, megfertőzött szépen mindenkit. Ricsinek hőemelkedése volt tegnap reggel meg este és folyik az orra. Egyenlőre nem dokizunk, adom neki a c-vitamint, szívom az orrát és nasivinezek. Hátha segít
Megvan minden a kórházi cuccomhoz, most már csak össze kéne pakolni. Össze már összeírtam, hiányosságokat megvetttük.
Amúgy azon nevettem az előbb itt magamban, hogy milyen vicces, még mindig egys zobában vagyunk, félig eltakarítva a rumli, mindenhol zsákok, szekrény nélkül élünk mert még nem értek ide, baba cuccok kimosva, de úgy állnak ahogy lejöttek a szárítórol még össze sincsenek hajtogatva, kiságy félig összerakott állapotban amit lassan hazavág a Ricsi mert mászókának használja, a gyerekszoba egy nagy csatatér és szerintem még jó darabig az is lesz, mert elfogyott a pénzünk új ágyra meg a többire...
Érdekes a helyzet és ahogy elnézem mindezt majd csak bőven jövőre fogjuk befejezni
Tegnap megvettük a Ricsinek a kari ajcsit, mesélő manót. Olyan mint a fp-os kutyus csak manó és mesél
Meg kap még fúrót, sövényvágót, gyalut...
Látnotok kéne mit művel itthon, fúr-farag a szerszámokkal, van egy szerszámos doboza azt dolgozza egész nap
Na befejezem, azt hiszem túl sok lesz...
34. hét most láttam
Tényleg megyek