Sziasztok!
Látom senki nem unatkozik!
Tina, jó pörgősek lehetnek a napjaid. Én biztos nem bírnám az éjszakázást, főleg, ha azt látnám, hogy mások heppiznek, miközben alhatnának is.
Gyermekeidet hagyod teljesen egyedül dönteni továbbtanulás ügyben, vagy finoman próbálod terelgetni őket?
Rik, sajnálom, hogy nem érzed jól magad a munkahelyeden! Váltani valószínűleg én sem mernék, mert én is eléggé parás vagyok, na meg egyáltalán nem biztos, hogy két kisgyerekkel kapnék-e más területen munkát. Valószínűleg nekem az jönne be, ami a régi rendszerben volt, hogy az emberek elkezdtek dolgozni egy helyen és többségük onnan is ment nyugdíjba. (Persze ez csak akkor lenne nyerő, ha jól érezném magam a munkahelyemen.)
Remélem hamarosan Te is nagy pocakkal pihengetsz otthon!
Encike, örülök, hogy Te is és a Baba is jól vagytok!
Gona, ez már nagyon izgi (gondolom Neked még inkább
). Drukkolok és várom a híreket!
Ditta, örülök, hogy meggyógyultál! Drukkolok Neked is és kitartást! Nagyon szép a babaszoba, a babakocsi színösszeállítása különösen tetszik.
Ágica
Panny, nagyon jók a képek! Látom sikerült kiélveznetek az őszölést! Márknak gratulálok a futáshoz!
Mi jól vagyunk leszámítva néhány kisebb (egy-két napos) betegséget, na meg egy szimulációt, amit csütörtökön Szabi adott elő, először itthon, aztán mivel ez nem jött be megismételte a suliban is. Itt már félig bejött, de cserébe a tanító néni annyi feladattal látta el, hogy remélem többször nem ismétli meg ezt a mutatványt!
Én megint belevágtam a diétába (mégsem lenne jó, ha a harmadik gyerekem születésekor 100 kilót nyomnék
), remélem sikerül megszabadulnom pár kilótól, bár most még csak az éhséget érzem állandóan.