Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Milyen szép időnk van!
D.e. a csajokkal, mivel szünet van, kinn voltunk az udvaron. Jol beebédeltek, most alszanak.
Van egy kis időm, de én is megyek pihenni.
Szerdán afp.

Drukk a jo sok érett tüszöknek!!!
encike 2

Sziasztok Lányok!

Voltunk ma dokinál!Először magas vérnyomás+ kevés fehérje a vizeletben :x :x :shock: rögtön,mint akit leöntöttek hidegvízzel!Kiderült,a vizeletem összecserélték :roll: :roll: másodszorra jó lett és miután megvizsgált a dokim(zárt méhszáj természetesen) már a vérnyomásom is jó lett!Volt NST is,minden rendben!Nem sokat mocorgott,de az a pár rúgás is elég volt!Levették a vért a műtéthez!Rólam ennyi!Hanna amint végeztem a kórházban összehányta magát! :? :? :x Fasza!Elvittük gyorsan dokihoz,de se láza,se nem piros a torka,se hasmenése!Remélem nem kapott be vmi vírust!Még az hiányzik!Férjemnek még mindig van egy kis száraz köhögése,ezért is vissza kéne mennie dokihoz,de nem tudom mikor ér oda!Hát így vagyunk!Majd írok még ha tudok!Jók legyetek!

Kép

Kép
melcsi82

Melcsi!
Milyen mütétről irsz?
Nálunk is csak egy éjszaka volt hányás, majd másnap hasmenés. Gyors lefolyásu virus volt, de a diéta segitett és sok folyadék.
Jobbulást!
encike 2

encike a kis szonja baba csaszival jön a világra.ehhez vették le melcsitől a vért..... :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Tök jó volt a tegnapi napom, anyukámtól kaptunk bodykat és kis bébipólókat! :) És itt is aludt nálunk anyum!
Ma vásárolni voltunk, délután meg fodrászhoz mentem!
Megvan a cukorterheléses vizsgálat eredménye, jó (5,6 lett) a 120 perces! :lol:

Encike: Örülök, hogy minden ok nálatok! :lol:

Melcsi: Remélem Hanna már jobban van, jobbulást neki!
zsu83

zsu örülök hogy jó lett a cukorterheléses vizsgálatod..... :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Zsu: ez nagyon jó eredmény:) Na akkor megnyugodtál ugye?

Kép
csucsu05

Köszönöm lányok, megnyugodtam! :lol:
Lehet tovább csokizni! :wink: :D
zsu83

akkor egyél helyettem is csokit!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Zus: most néztem pont 100nap van hátra a szülésig:)

Kép
csucsu05

olyan hamar el fog menni az a 100 nap.. :roll: :wink: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Tényleg, most nézem! 100 nap! :lol: :lol: :lol:
zsu83

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Jó reggelt lányok:)

Zsu: Márcsak 99 nap:) Kétszámjegyű a várakozási napok száma:)

Kép
csucsu05

Sziasztok!

Igen Csucsu, hurrááááááááááááááá! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
zsu83

Zsu: Most jönnek az ünnepek még gyorsabban fognak telni a napok. És észre sem veszed már a szülőszobán leszel:)

Kép
csucsu05

zsu az tk jó lelet nekem 6.8 volt a treheléses cukrom de az is még tökéletes :):):)

nika70
Salgótarján

Csucsu: Tényleg gyorsan el fog menni, mert elfoglalom magam az ajándékvásárlásokkal, csomagolással, és még Bencusnak is be akarunk szerezni minden november-decemberbe ami még kell! :)

Nika: Én is csokizhatok tovább, éljen a csokiiiiiiiiiii! :wink: :lol:
zsu83

Ja, és jan. 10-én lesz a szülinapom is! :)
zsu83

zsu mikorra is vagy kiírva? :roll: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

A hivatalos időpont február 4.-e! :lol:
zsu83

hu az mindjárt itt van......olyan hamar repűl az idő.... :roll: :lol:
figyi szerinted mit érdemes figyelembe venni a megfelelő vállalkozási forma kiválasztásánál?
sajna nem tudom..a leckémhez kéne.. :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita: Hú, ezt nagyon régen tanultam, pedig elvileg tudnom kéne, mert közgazdasági suliba jártam! De mindjárt utánanézek a jegyzeteimbe, mert amikor marketingre jártam, akkor is szó volt a vállalkozási formákról! :roll:

Nem is mondtad, hogy tanulsz! Mit tanulsz? :)
zsu83

fodrászatot most ..
de nov 16-től műkörmös tanfolyamra megyek.. :lol:
köszi hogy segítesz! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Hát olyat találtam csak a jegyzeteimbe, hogy leírják a különböző vállalkozási formák tulajdonságait ( szükséges alaptőke, egyéni vagy társas vállalkozás, felelőssége a tagoknak stb.) De gondolom ezek neked is megvannak! :roll:
zsu83

Akkor lesz egy jó fodrászom és műkörmösöm! :wink: :D
zsu83

zs szivesen leszek mindkettő..de csak a kéz lábápló és műkörömépítőből vizsgázok le..a fodrászatból egyenlőre csak oklevelem lesz hogy elvégzem a tanfolyamot..
de örülök ha vendég leszel nálam!!!!!!!!!!!!!!!!
köszi a segtíséget......nekem ez se volt meg.. :oops: :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nekem olyanok vannak leírva, hogy mi jellemzi a különböző vállakozási formákat (kft. bt. stb)! :roll:
zsu83

köszi..jó lesz amit írtál..már be is írtam... :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Remélem nem valami hülyeségeket írtam! :oops: :roll:
zsu83

bizti nem..de majd a tanár kijavíja ha mégsem lenne jó..de ugyis az lesz!!!! :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Remélem, nem akarok égni! :oops:
zsu83

nem fogsz!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Csajok tiszta izgalom. Már alig várom. Most akkor a 22-e maradt úgye?? Hányan leszünk össze kéne számolni.

Kép
csucsu05

Jajj bocsi csajok. nem ide akartam irni. Az egyik topiccal talink lesz de közben rossz helyre irtam.
Bocsi.

És jó éjt mindenkinek.
Megyek én is aludni mert össze vissza írok:(

Kép
csucsu05

Sziasztok!

Csucsu, ilyen már velem is előfordult! :D

Ma kakaós csigát sütök! :lol:
zsu83

Zsu: az finom. Én ismost filózok hogy valamit kéne sütni. Főznőm ma nem kell igy jött az ötlet, hogy sütök.

Iylen időt. Ki akartunk menni sétálni. De szakadt az eső majd sütött a nap. Na mondom ma most menjünk de megint elkezdett esni az eső és nem is akár hogy. Most megint süt a nap. Á inkább sütök.

Kép
csucsu05

Csucsu: Te mi finomat sütsz? :)
Nekem nemsokára kisül, már alig várom, hogy ehessek belőle! :)
Nagyon fura idő van tényleg, ugyanaz mint nálatok!
Persze közel is vagyunk egymáshoz, Csepel-Halásztelek! :D
zsu83

Nita: a neten is van sok segitség. Hisz ha beütöd amit akarsz kidobja.
Én is tanultam ilyet. A vállalkozási formák: Bt, Kft. vagy Rt ami lehet zárt vagy nyitott.
A bt hez kell bnel tag meg kültag és a beltag anyagilag is felelős a másik csak a nevét adja.
Az Rt nél is van egy csomó minden.
A kft -nél törzstőke kell , hoyg legyen. stb...
De a neten minden le van irva.

Kép
csucsu05

Sziasztok!
Anno én is tanultam ezeket, de magamtol már nem tudnám, most, hogy olvasgatom, már beugranak.
De rég volt!!!!!

Meg volt tegnap a z afp, remélem okés minden.
Ma egész nap sütöttem főztem, mert holnap és szombatra vendégeket várunk, Niki 3 éves lesz.

Vettünk neki legot, babákat, de lányok, hogy milyen árak vannak????
Ti vesztek drága játékokat?
Gondolok ilyenre, hogy 15ezer-23ezerig??? Hogy milyen drágaság van.
Szegény kinézett egyy nagy épitőkockát 20ezerért, sajnáltam, de mondtam neki, hogy nincs ennyi pénzünk játékra.
encike 2

Encike: Nem szoktam ilyen drága játékot venni mert Szabina még nem értékeli. Neki elég egy olcsóbb ajándék is annak is öröl. Persze mivel neki a szülinaoja és a karácsony 4nap külömbséggel van lehet ezért nem veszek neki mert akkor tiszta csőd lenne a december. Na meg én játéknagykerbe járok vásárolni.
Megjegyzem most még ezt megtudtam tenni, hoyg nem vettem meg 20ezrekért de most majd az oviban biztos osztják majd őt és ő is követelőzőbb lesz.

Kép
csucsu05

Sziasztok!

Encike: Örülök, hogy jól vagytok! Ne aggódj, biztos jó lesz az afp-d! :)
Nikinek nagyon boldog születésnapot kívánok!!!! :lol: :lol: :lol:
Játékvásárlásba még nem vagyok tapasztalt, de ilyen drága játékokat tuti, hogy mi se fogunk venni Bencusnak, szerintem az olcsóbb is ugyanannyit tud!
zsu83

Sziasztok Lányok!

Gyors bekukk,aztán megyek,mert vacsit csinálok a férjemnek!Ma van a 34. szülinapja! :D Ma egész nap horgászott,most fincsi vacsival várom,utána jönnek a hugomék pókerezni :wink: :wink: :D
Velünk minden ok!Jó nehéz már a hasam!Tök éberen alszok szinte minden nap!Hát lassan telik!A várandós topikunkban meg csak úgy potyognak a novemberre kiírt babák! :D :shock: Nemsokára én is sorra kerülök :wink: :roll: Jók legyetek!

Kép

Kép
melcsi82

melcsi: Boldog szülinapot a párodnak:)
Melcsi bizony nemsokára te jössz:)

Kép
csucsu05

melcsi már tényleg nagyon a végén vagy..kezdek nagyon izgulni mikor jön a jóhír!!!!! :lol: :lol:
lányok köszönöm a segítségeket a válallkozással kapcsolatban..sikerűlt megcsinálni a leckét!!!!!!!!! 8) :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Melcsi: Boldog Szülinapot a férjednek! :D
Már én is várom a jó hírt! :wink: :lol:

Nita: Jó az új vonalzód! :wink:
Veráéknál mizújs? Már tőle is várható a jó hír! :lol:
zsu83

zsu köszi a vonalzo dicséretet!!!!! :lol:
vera jol van..tegnap voltam vele ctg-n zárt a méhszája és 38.hetesre minősíteték..bármikor jöhet már a kis iza! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

De izgi! :lol:
zsu83

az bizony..és annyi picibabát látta..kicsit nehéz vot a lelkemnek..
:roll: :(

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita. Mindennek eljön az ideje. nyugi nemsokára neked is lesz pici babád.

Kép
csucsu05

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?