Sziasztok!
Milyen szép időnk van!
D.e. a csajokkal, mivel szünet van, kinn voltunk az udvaron. Jol beebédeltek, most alszanak.
Van egy kis időm, de én is megyek pihenni.
Szerdán afp.
Voltunk ma dokinál!Először magas vérnyomás+ kevés fehérje a vizeletben rögtön,mint akit leöntöttek hidegvízzel!Kiderült,a vizeletem összecserélték másodszorra jó lett és miután megvizsgált a dokim(zárt méhszáj természetesen) már a vérnyomásom is jó lett!Volt NST is,minden rendben!Nem sokat mocorgott,de az a pár rúgás is elég volt!Levették a vért a műtéthez!Rólam ennyi!Hanna amint végeztem a kórházban összehányta magát! Fasza!Elvittük gyorsan dokihoz,de se láza,se nem piros a torka,se hasmenése!Remélem nem kapott be vmi vírust!Még az hiányzik!Férjemnek még mindig van egy kis száraz köhögése,ezért is vissza kéne mennie dokihoz,de nem tudom mikor ér oda!Hát így vagyunk!Majd írok még ha tudok!Jók legyetek!
Melcsi!
Milyen mütétről irsz?
Nálunk is csak egy éjszaka volt hányás, majd másnap hasmenés. Gyors lefolyásu virus volt, de a diéta segitett és sok folyadék.
Jobbulást!
Tök jó volt a tegnapi napom, anyukámtól kaptunk bodykat és kis bébipólókat! És itt is aludt nálunk anyum!
Ma vásárolni voltunk, délután meg fodrászhoz mentem!
Megvan a cukorterheléses vizsgálat eredménye, jó (5,6 lett) a 120 perces!
Encike: Örülök, hogy minden ok nálatok!
Melcsi: Remélem Hanna már jobban van, jobbulást neki!
Csucsu: Tényleg gyorsan el fog menni, mert elfoglalom magam az ajándékvásárlásokkal, csomagolással, és még Bencusnak is be akarunk szerezni minden november-decemberbe ami még kell!
Nika: Én is csokizhatok tovább, éljen a csokiiiiiiiiiii!
hu az mindjárt itt van......olyan hamar repűl az idő....
figyi szerinted mit érdemes figyelembe venni a megfelelő vállalkozási forma kiválasztásánál?
sajna nem tudom..a leckémhez kéne..
Nita: Hú, ezt nagyon régen tanultam, pedig elvileg tudnom kéne, mert közgazdasági suliba jártam! De mindjárt utánanézek a jegyzeteimbe, mert amikor marketingre jártam, akkor is szó volt a vállalkozási formákról!
Hát olyat találtam csak a jegyzeteimbe, hogy leírják a különböző vállalkozási formák tulajdonságait ( szükséges alaptőke, egyéni vagy társas vállalkozás, felelőssége a tagoknak stb.) De gondolom ezek neked is megvannak!
zs szivesen leszek mindkettő..de csak a kéz lábápló és műkörömépítőből vizsgázok le..a fodrászatból egyenlőre csak oklevelem lesz hogy elvégzem a tanfolyamot..
de örülök ha vendég leszel nálam!!!!!!!!!!!!!!!!
köszi a segtíséget......nekem ez se volt meg..
Zsu: az finom. Én ismost filózok hogy valamit kéne sütni. Főznőm ma nem kell igy jött az ötlet, hogy sütök.
Iylen időt. Ki akartunk menni sétálni. De szakadt az eső majd sütött a nap. Na mondom ma most menjünk de megint elkezdett esni az eső és nem is akár hogy. Most megint süt a nap. Á inkább sütök.
Csucsu: Te mi finomat sütsz?
Nekem nemsokára kisül, már alig várom, hogy ehessek belőle!
Nagyon fura idő van tényleg, ugyanaz mint nálatok!
Persze közel is vagyunk egymáshoz, Csepel-Halásztelek!
Nita: a neten is van sok segitség. Hisz ha beütöd amit akarsz kidobja.
Én is tanultam ilyet. A vállalkozási formák: Bt, Kft. vagy Rt ami lehet zárt vagy nyitott.
A bt hez kell bnel tag meg kültag és a beltag anyagilag is felelős a másik csak a nevét adja.
Az Rt nél is van egy csomó minden.
A kft -nél törzstőke kell , hoyg legyen. stb...
De a neten minden le van irva.
Sziasztok!
Anno én is tanultam ezeket, de magamtol már nem tudnám, most, hogy olvasgatom, már beugranak.
De rég volt!!!!!
Meg volt tegnap a z afp, remélem okés minden.
Ma egész nap sütöttem főztem, mert holnap és szombatra vendégeket várunk, Niki 3 éves lesz.
Vettünk neki legot, babákat, de lányok, hogy milyen árak vannak????
Ti vesztek drága játékokat?
Gondolok ilyenre, hogy 15ezer-23ezerig??? Hogy milyen drágaság van.
Szegény kinézett egyy nagy épitőkockát 20ezerért, sajnáltam, de mondtam neki, hogy nincs ennyi pénzünk játékra.
Encike: Nem szoktam ilyen drága játékot venni mert Szabina még nem értékeli. Neki elég egy olcsóbb ajándék is annak is öröl. Persze mivel neki a szülinaoja és a karácsony 4nap külömbséggel van lehet ezért nem veszek neki mert akkor tiszta csőd lenne a december. Na meg én játéknagykerbe járok vásárolni.
Megjegyzem most még ezt megtudtam tenni, hoyg nem vettem meg 20ezrekért de most majd az oviban biztos osztják majd őt és ő is követelőzőbb lesz.
Encike: Örülök, hogy jól vagytok! Ne aggódj, biztos jó lesz az afp-d!
Nikinek nagyon boldog születésnapot kívánok!!!!
Játékvásárlásba még nem vagyok tapasztalt, de ilyen drága játékokat tuti, hogy mi se fogunk venni Bencusnak, szerintem az olcsóbb is ugyanannyit tud!
Gyors bekukk,aztán megyek,mert vacsit csinálok a férjemnek!Ma van a 34. szülinapja! Ma egész nap horgászott,most fincsi vacsival várom,utána jönnek a hugomék pókerezni
Velünk minden ok!Jó nehéz már a hasam!Tök éberen alszok szinte minden nap!Hát lassan telik!A várandós topikunkban meg csak úgy potyognak a novemberre kiírt babák! Nemsokára én is sorra kerülök Jók legyetek!
melcsi már tényleg nagyon a végén vagy..kezdek nagyon izgulni mikor jön a jóhír!!!!!
lányok köszönöm a segítségeket a válallkozással kapcsolatban..sikerűlt megcsinálni a leckét!!!!!!!!!