Hú csajok, köszi a sok reakciót.
Nálunk is kezd már összeállni a kép.
A sajátunk meg is lenne, csak az a bazi nehéz mindig, hogy mindkét nagymama is tőlem kéri, hogy találjam ki mit vegyenek (anyósom meg még meg is veteti általában velem) + tesómék és sógorom is velem találtatják ki, egyszóval 5 család helyett kell agyalni.
Én november első 1-2 hetében szeretnék mindent megvenni nekik, hogy aztán ne kelljen a budapesti őrületben mászkálni.
Szóval terveim:
- 1 bokszzsák 2 pár kesztyűvel (bár sejtem, hogy egymást is fogják vele püfölni
)
- mindegyiknek 1 álló mikrofon (ez Milán heppje, hogy mostanában mindenben énekel....de csak neki nem vehetünk, mert akkor balhé lesz) - szóval vigyázzatok nemsokára becsapódik a köztudatba egy új fiúzenekar
- Milánnak a Formatex-es Moon sand gyurma (van valakinek tapasztalata - tényleg jó, vagy ez csak marketing és jobb egy sima hagyományos gyurma?)
- Bálintnak Schleich dino (bár tegnap számoltuk több mint 80 db van neki - persze ennek kevéske része Schleich)
- valamilyen társasjáték (Hedbanz amit Minimaxon hirdetnek vagy valami egyszerű pár éveseknek való) - valakinek tapasztalat, ami bejött és tetszik nekik?
- és nagyon tetszik ez a golyópálya és a hot wheels pálya ötlet is - ezeket majd anyáméknak "eladom"
Szóval köszi, köszi, köszi.....
Macsek
kérdésedre válaszolva, hogy Milánnak ki tudunk-e találni mindig újat? Az az igazság, hogy ez nagyon vegyes dolog. mert egyrészt nagyon nagy hatással vannak egymásra és Milánnak is van már néhány dinoja (alapban szerintem eszébe nem jutna, de tesót majmolva azért kell neki - havonta ha egyszer előveszi, de lényeg, hogy van). Másrészt meg tök más érdekli, mint Bálintot ennyi idősen, hála a különböző jellemüknek és a Minimax áldásos hatásának. És van, hogy Bálint utánozza őt. Szóval valszeg Bálintnak eszébe nem jutna tűzoltósisakban fejszével a kezében, poroltóval a hátán rohangászni, de mivel milán ezt csípi, így ő is Sam tűzoltó néha napján.
Szóval simán behülyítik egymást, meg minket.
Ugyanakkor ahogy írtam milán pl sokkal jobban szereti a gyurmázást, rajzolást, kisasztalnál szöszögést, Bálint az óviban is csak a kötelező egy darab kézimunkát csinálja meg, aztán rohan paleontológuskodni
Szóval azért mindig van valami új dolog szerintem, és mivel eléggé "összenőttek", így nem mondhatom, hogy a Bálinttól visszamaradt babajátékokkal játszik, hanem sokkal inkább már ugyanazzal a játékkal.
Na jó sok voltam. Lépek is a melóból, mert viszem a nagyfiút síelni