Minden kis beteg takonypócninak jobbulást kívánunk
Mi nekünk is holnap kell visszamenni a doktornénihez.
Panndi!
Nálunk Lilla szobájában van egy alvó szivacs sarok berendezve, mi oda fekszünk le ketten este. Általában tíz perc énekelgetés/imádkozás után Lilla elalszik. Ha nem, akkor onnan nagyon nehéz dolgom van. Végszükség esetén szoktam a sportkocsiban kicsit tologatni, ő arra tuti bealszik. Tízből általában egyszer van szükség erre az esti produkcióra. Próbáltam a mesélést, de nálunk nem jött be, Lilla nagyon szereti és hamar felébred tőle, és még hoz könyvet.
Nappali alvásról Lilla sosem volt híres.
Ha bealszik, akkor átlag beájul valahol és úgy, napközben nála minden altatás csődöt mond.
Amúgy ő korábban mindig cicin bealvós fajta volt. Magában az ágyban altatni nulla esély.
Babett!
Én biztos nem vagyok a legjobb és legeredményesebb szoptatásról leszoktató, de leírom, hogy hogy csináltuk. Lilla szerintem nem jött volna le magától, ha én nem kezdem el. Lehet érte elítélni, mondjuk nem hiszem, hogy a 14 hónapi szopi kevés lenne.
Mi egy évesen napi 5x szopi-nál tartottunk.
Reggel kettő, délben, este kettő.
12 hósan vettem el a déli szopit. Ez volt a legérzékenyebb, pedig nem gondoltam volna. Hetekig volt visszaesés, mindenféle szopi könyörgő mutatvány. Ehhez képest a reggel és esti pikk-pakk ment. Először a 2-2 szopit egyre összevontuk. Aztán 13 hósan reggeli után-majd előtt elkezdtem adni a Milupa junior Italt neki. Majd két hét múlva elhagytuk a szopit. Tök simán ment. Ugyanígy az esti is 14 hósan. Ha nem szeretnénk annyira Kistesót, én még hagytam volna, de szopi mellett esélyünk se volt... (még így sem
)
Lilla Avent csőrös itatóból iszik. Jobb napokon 100 ml-t, máskor annyit sem. Ő 13 hós koráig nem látott cumit, akkor nem akartam a szájába adni. Még van másfél doboz Junior Italunk, többet nem veszek, mert annyira nem szereti, hogy ilyen mennyiségben a tej sem fog megártani neki, ráadásul ugye lassan 18 hósak leszünk. Remélem segített, a többiektől bocs a hosszú leírásért.