Sziasztok!
Ugyan nem alszik még a babó, de az apukája vigyáz rá.
Úgyhogy gyorsan írok.
Ann, remélem, jössz még erre!! Nem is gratuláltam a súlygyarapodásotokhoz! Látod, Hami bepótolta a múltkoriakat!!!
Nekünk holnap lesz mérlegünk két hét után, kíváncsi vagyok az eredményre...
Hatvanban vannak rokonaink!
Buksi, ha a pixelméret nagy, attól még lehet nagy a kép mérete (KB), asszem az is maximalizálva van. Én is szoktam szenvedni vele.
Hicu, teljesen egyetértek Veled. Ugyan Dani csak szopik, de megjártuk már a Hadak útját, hogy ez így legyen. Amikor kevés a tej (elég gyakran), mindig mondom a magamét, olyankor elviselhetetlen vagyok, utálok mindent és mindenkit, és ez nagyon nem tesz jót a babának. Én is folyton meg akarok felelni, és amikor valami nem sikerül, nagy rakás ...nak érzem magam. Mindezt azért, mert sok heyen azt sugallják, hogy aki nem csinálja ezt vgy azt a gyerekével (nem szoptatja hónapokig, kiságyban altatja, hagyja néha sírni, nem cipeli egész nap), az rossz anya. Pedig az a jó anya, aki mindent megad a gyerekének és nagyon szereti, de innentől kezdve mindegy, hogy szoptatja vagy nem, ágyban altatja vagy maga mellett. Mindegyik megoldás jó, kinek mi jön be, mi sikerül. Az ominózus újság múltkor engem is kiakasztott, amikor következetesen ketrecnek nevezte a kiságyat és idomított gyereknek azt, aki benne alszik. Szinte lelkiismeretfurdalásm lett, hogy nálunk így van... De félreértés ne essék, nekem semmi bajom azzal, ha valaki maga mellett altatja a gyerekét!!! Csak ne akarja senki előírni, hogy mi a tökéletes.
Nem tudom, mennyire lehet érteni, amit írok, de én abszolút megértem Hicudzsit, volt már pár rossz napom a különböző elvárások miatt. Úgyhogy Hicu, ne idegesítsd magad.
Te mindent megtettél, és csak ez számít.
Persze azt el kell ismernem, hogy nagy hálával tartozom a különböző kiadványoknak, mert ha nem olvastam volna össze mindent, biztos nem tudnék már szoptatni.
Boróka, de jó Neked!! Nekem sosem volt annyi tejem, hogy így feszüljön. A múltkori éjszakai fejések eredménye mindössze 120 ml, ez van a hűtőben. Vésztartalék.
Dani szereti a kagylóülést, nem tudom, miért, így alakult.
Sokat van benne, ő hanyatt fekve utál lenni. A hason fekvésről nem is beszélve.
Timi, köszi Neked is a tippet, meg fogom nézni!
Az altatással nálunk is gondok voltak az elején, méghozzá állandóan. Aztán valahogy sikerült megtanítani Daninak, hogy mit várok tőle, amikor az ágyába teszem (mert csak akkor teszem be, amikor aludni kéne), és most már egyetlen szó nélkül elalszik, annyira édes.
Amikor tudom, hogy fáradt, leteszem, három perc múlva benézek, és alszik.
Pedig mennyien mondták, hogy cumi nélkül nem lehet! (Mert nekünk nincs.) Persze lehet, hogy nem én voltam ilyen ügyes, hanem Dani!! SŐt!!
Pindur