Sziasztok, szia Vera!
A doki valóban nagyon rendes, de tudom, hogy van még pár orvos Szolnokon, akik ugyanilyen kedvesek, rokonszenvesek. Nem is akartalak eltéríteni!!!
Hát a baba-project szerintem nálunk sem lesz túl egyszerű. Az első terhesség is 13 hónap után sikerült. Mi nem voltunk vizsgálatokon, csak 11 hónap után elmentem az akkori nőgyógyászomhoz, hogy nem sikerül teherbe esni, csináltatott egy UH-ot és azt mondta, hogy sárgatesethormonból termel keveset a szervezetem, azért nem maradok terhes. Adott vmilyen gyógynövényes cseppeket, amit elvileg 2*3 hónapig kellett volna szednem, de az első kúra alatt sikerült teherbe esni. Emiatt aggódok egy kicsit, hogy lehet, hogy most is gond lesz. Viszont a cseppek nevére már nem emlékszem, az akkori dokit nem keresem meg (kisfiamat méhen kívüli terhességnek látták az UH-os orvossal egyetemben és meg akartak műttetni Pesten, annak ellenére, hogy a kórházi UH-on igazolták a rendes terhességet, a petevezetékben csak egy ciszta volt, ami végül felszívódott), és senki, még a patikusok sem tudják, mit szedhettem annak idején. Tartok attól, ha most is gond lesz, akkor hormonokkal fognak kezelni és azt nem nagyon szeretném, bár teljesen tudatlan vagyok e téren. Hát... remélem nem kell majd ezen filóznunk.
Nagyon szorítok Nektek, hogy minden rendben legyen. Azt olvastam, hogy a férjed ok, remélem Nálad is jó lesz a vizsgálat eredménye.
Györgyi! Te az a Györgyi vagy, aki a Szolnoki szülészet topicban volt nem olyan régen? Olvasom, hogy indul Nálatok is a baba-projekt, drukkolok Nektek is!!!
Vera! Mi nem igazán hozzuk előre a dolgokat, legalábbis a kezdést, mert ha -optimista vagyok: ezt szeretnénk!!!- az első 3 hónapban sikerül, akkor pont jó lenne a szülés időpontja. Szívem szerint tavasszal szülnék, ráadásul idén szeptemberben kezdem a fősulit levelezőn vagy távoktatással és így lenne ideális. Bár a természet az egész gondos tervezésemet keresztül húzhatja... De majd lesz valahogy!!!
Most ennyi, jövök majd.
Üdv: Beatrix