Sziasztok!
Hú, már csak ma kell dolgozni, holnaptól pihi!
Nagyon várom.
Annus!
Remélem nem támadtalak le nagyon tegnap
, de úgy fel voltam dobva az UH után, megörültem, amikor felismertelek.
( főleg hogy pocsék az arcmemóriám, bár csak ti ültetek a férjeddel a váróban, szóval így azért nem volt nehéz )
És mit szólt apuci a tökmaghoz? Az én férjem, azt se tudta, hogy mit nézzen.
Össze-vissza ficánkolt a bébike.
6cm az ülőmagassága már ( nem is értem, rosszul mérhették pénteken, azért durva lenne 4 nap alatt 1 cm-es növekedés), nyaki redő 1,3mm
Az integráltról annyit, hogy most tudtam meg, hogy igazából felesleges, mivel a 16 hetes AFP-n is szűrik megint a Downt is ( vérből), ergo 1 kombinált + 1 AFP simán kiváltja az integráltat. Na, mindegy, azért elmegyek a második vérvételre, ha már belevágtam.
Pumukli! Megint azt mondták, hogy 'lány-gyanús', bár szerintem még pár hónapig ezt biztos nem tudják 100%-osan megállapítani. Azért kiváncsi vagyok.
Szofi!
A Kengurus könyvet a Kenguru Gold boltokban tudod kiváltani. Keress rá a neten, sok üzletük van.
Hean!
Hangulatváltozáshoz annyit, hogy szerintem mindenkinél van, hazudik, aki nem vallja be. Az egyik barátnőm 2 héttel a szülés után üvöltve hívta fel a párját ( aki ügyvéd és pont a bíróságon volt), hogy azonnnal menjen haza, vagy bezárja a lakásba a bébit és ő elmegy...vissza akarta adni, úgy érezte nem gondolták át a gyerekvállalást. Persze imádja a kisfiát, és nagyon jó anyukája. Ő mondta, hogy ez tök természetes, a terhessége alatt is voltak ilyen gondolatai, persze erről senki nem beszél, mert mit gondolnának mások...ugyan! Szerintem mindenkiben van egy kisebb-nagyobb bizonytalanság...