Szia K!
Akkor üzenjük közösen a szolnoki, olvasgató kismamáknak, hogy nyugodtan lehet csatlakozni, itt nem veszik az ember fejét, ha hozzászól az eseménykehez.
Számomra megnyugtató, hogy a közelben van(nak)olyan lány(ok), akikkel megbeszélhetők a helyi problémák. Szükség esetén biztos vagyok benne, hogy egymás segítségére tudunk lenni. Használjuk csak ki a virtuális világ adta lehetőségeket.
Szia Györgyi!
Akkor nagyon-nagyon drukkolok Nektek. Igazad van abban, hogy gyakorlatilag minden ciklusban ugyanolyanok az esélyek. Csak utólag derülhet ki, ha valami mégsem stimmelt.
Úgy lesz ahogy írod. Már fel is hívtam a Dokit. Elújságoltam a jó híreket. A jövő héten, ha megjön megyek a 3. napi vérvételre. Annyi nehézség van, hogy most csak hétfő-kedd-szerda van a Doki a kórházban. De rögtön megnyugtatott, ha mégis a hét utoljára esne a vérvétel napja, akkor is hívjam, és leszervezi a dolgokat.
Azt már korábban is kérdezni akartam, hogy a terhesség elején nem kellett-e hormonokat nézni vérből. Azért kérdezem, mert már volt + terhességi tesztem, ami után vérezni kezdtem, és a dolog tisztázása végett vérvétel is volt BHcg-re (ami egyébként - lett). Szóval ennek az eredménye több mint 2 hét alatt lett meg. Mi van akkor, ha baj van, és már késő lesz, amikor az eredmények elkészülnek? Tudsz erről mondani valamit? Vagy bárki, aki ebben tájékozott.
Köszönöm a segítséget!
Üdv.: Vera