Sziasztok!
Csak egy gyors bejelentkezés tesomtól, mivel nekünk még nincs netünk, egyenlőre időm sem lenne rá. Majd talán később.
Jól vagyunk, megvagyunk. Babák jól vannak, gyarapszunk szépen, Fanni már 4 kilo, Gergő 3850 g. Tápszeren élük, mivel nem is volt tejem. Képeket raktam fel az iwiwre.
Szüléstörténetem nincs (nem is lesz), programozott császár volt, egyenlőre még rossz emlék (spinálisnak indult,éreztem mindent, aztán gyorsan elaltattak, de a spinális minden mellékhatása előjött, 3 napig infúzión lógtam, a babákat senki nem látta el, mert a csecsemősök nagyon hülyék voltak, volt mikor már sírtam hogy a gyerek visszabukott mindent és ott feküdtek a hányásban, és senki nem foglakozott velük, kajáért is mindig könyörögni kellett, én meg nem tudtam menni, mivel infúziót kaptam), de talán majd egyszer megszépül, illetve a gyerekek megszépítik. A kórházi lét nagyon rossz volt, 4 hónapot voltam benn, egy szempontból volt csak jó, illetve kettő, az egyik, mert legalább pihentem, és így happy end lett a vége, a babák időben, szép súllyal születtek,(mondjuk még bírtam volna, a betöltött 38. héten szültem. a másik hogy rengeteg ismerősöm lett, akikkel most is tartom a kapcsolatot). Nagyon édik a bébik, de vannak húzós napok/éjjelek. Volt segítségem is, de egyedül is megy, és lehet így könnyebb is. Most egyenlőre azt mondom, ezeknek a gyerekeknek lehet kiskutyájuk, kismacskájuk, nyuluk, hörcsögük bármi, de tesojuk az nem lesz, még jó hogy ketten vannak.
Nem tudom kivel mi van, nem is tudok visszaolvasni, de mindenkinek nagyon drukkolok, a legjobbakat kívánom és persze sokat gondolok Rátok.
Kamilla! Neked üzenem, hogy kösd fel a gatyád, mert nem egyszerű.
Ja, emlékeztek még Odettra? Mellettem feküdt 6 hétig a kórházban neki is ikrei lettek, nagyon kedves lány.
Búcsúzom, lehet nem tudok írni mostanában, de majd jelenkezem, sőt majd képeket is teszek fel, bár az iwiwen lesznek majd újak is, azt a tesom szokta cserélgetni.
Puszi Mindenkinek.
Zsu