Mozza!
Igen,kedden megyünk fél 5re!Szóval ha látsz egy nagyon parázós csajt az én leszek
Hát nem semmi h télleg milyen kis túlélők ezek a babák!Nekem még torokgyuszim is volt az 5.héten rögtön..aztán taknyos is voltam
Szerintetek idekinnn is ilyen kis szívósak lesznek?Akkor lehet mégis kislányom lesz?Ők jobban bírják ezeket,nem?
Szofi!
Én amennyit mrá babáztam...tizenévesen is én vigyáztam a kisebbekre,általábanmindenhol én voltam a rangidős
Aztán tesómnál is van 3 gyerkőc,márciustól meg szinte minden nap a szomszédban babázok!Tök jó votl nézni ahogy fejlődik!Amikor először láttam még ülni is csak úgy tudott h mögötte párnák voltak nehogy hátraessen
Most meg úgy szaladgál....lehet utána rohanni
Salt&Pepper!
Ezek a 4D vizsgálatok nem kötelezőek!Azok az uhk amik kötelezőek azokat fizeti is a tb.Tehát pl a vérvétel(kombinált,integrált)se kötelező!Egy bizonyos kor felett persze nagyon ajánlott!
Szóval ha te nem mész el egy 4Dre sem,abból sincs gond!Viszont fantasztikus élményből maradsz ki,szerintem!Én a végefelé is el akarok menni,bár akkor mrá nem fog beleférni egészben a képbe,de legalább láthatom a kis arcát!Illetve karácsony elött szándékozom még elmenni,hátha megtudjuk a nemét
Amit már most is megtudhatnánk,de ahhoz akkorát kéne terpesztenie