Sziasztok!
Lali reggel 6-ig aludt.
Illetve egyszer ébredt, de apája adott neki inni és vissza is aludt. Aztán 6-kor szopi után alvás, 8-kor apa áthozta mellém, ő elment dolgozni és 10-ig szunyáltunk a törppel.
(mindezek ellenére tök kóma vagyok, tuti az idő miatt)
Zita, Nikinek jobbulást, jó, hogy nem komoly, csak az orra.
Gyorsan rendbe fog jönni!
Zitus, én is mondtam apának, vigyen el hozzátok kajálni majd, szép kis hely! (bár a kajákat nem néztem, csak az a fránya alkohol mindig...
)
Anna, még egyszer köszönöm, hogy hazahoztál!
Karmen, az az igazság, ki tudja, mennyien olvassák csak úgy a babanetet, nem akarom, hogy rajtam csámcsogjanak. Norbi jól van?
Diszkóba én sem vágyom annyira, inkább egy beülős-beszélgetős jobban esik, mint a tegnapi is.
Fix tali jó ötlet, bár nálunk apa melója miatt sosem lehet előre tudni, mikor ér rá.
De szervezzük és majd kiderül, el tudok-e menni. Mikor lesz a következő???
Krisztáékkal jó lenne találkozni, de nincs meg a száma, csak Toncsinak asszem.
Edit, szívesen leírom, mi most hogy kajálunk. Reggelire csak szopi, tízóraira gyümölcs+szopi, ebédre zöldséges főzelék+szopi, uzsira gyümölcs Sinlac-kal vagy babakeksszel, vacsira husis főzelék+szopi. Mennyiségben változó, a szopikat gőzöm sincs, mennyi, a többi kaja: tízórai gyümi kb 200 gramm, ebéd főzi 200-300 gramm között, uzsi gyümi kb 220 gramm, vacsi kb 250 gramm. Ha tippelnem kéne, sztem kb napi 3-4 dl anyatejcsi lehet, ami van. Plusz folyadékot iszik kb 2-3 decit (tea, almalé). Időben pedig így alakul nagyjából: reggel 6 körül reggeli, 9-10 felé tízórai, dél-1 óra körül ebéd, 4-fél 5 felé uzsi, fél 8-kor vacsi.