Sziasztok!
Most én szégyellem magam, amiért ilyen régen nem jártam erre. Igyekeztem visszaolvasni, remélem nem hagyok ki semmit.
Anikó
Medence: nekünk sajnos még nincs, már megvan a helye, és hogy milyen lesz, talán jövőre sikerül (vagy azután).
Fűtés van anyuéknál is, így 27-33 fokos volt. 21
én már a 27 fokosba is nehezen mentem bele.
A legolcsóbb a fólia a tetejére, hogy éjszaka se hűljön ki és a nap is jobban melegítse.
A másik a napkollektor, ilyen fekete műanyag tartályok vannak feltéve tetőre, vagy a kerítés tetejére és abból keringteti bele a forró vizet.
Anyuéknál ez a kettő van. Ha érdekel, megkérdezhetem, hogy mennyibe kerül. (Anyukám öccse medencékkel foglalkozik.)
Ház:
Nekem tetszik, és szépen berendeztétek.
Timi
Remélem jól vagytok! Én már nem emlékszem, hogy milyen méreteknek kell lenni ennyi idősen.
Amúgy a lába Gergőnek is rövid volt az UH szerint, aztán mégsem. Jól megijesztettek engem is, mondjuk nálunk az volt a "jó", hogy előtte már megcsináltattuk a magzatvíz mintavételt és minden ok volt, ezért nem voltam annyira ideges a végén, de azért nem esett jól. Remélem nálatok is csak rosszul látják. Majd rögtön megkeresem a méreteket.
Rólunk
Attila megkezdte az ovit, egy hétig nem evett és ivott, pedig fél 4-ig ott volt, már szerencsére hajlandó megkóstolni az ebédet, és ami ízlik neki azt megeszi. Játszani még csak egyedül vagy az óvónénivel hajlandó, saját bevallása szerint a gyerekekkel nem
. Bár van egy kisfiú, aki azt mondja, hogy Attila a barátja.
Szép lassan, de alakul.
Gergő itthon van még, majd csak januárban megy a bölcsibe. Épp ma döntöttük el, hogy elvisszük őt is a magánoviba legalább hetente kétszer, mert semmit nem tudok tanulni mellette.
Szilvi
Miért mondtatok le a medencéről?
A földművelést nem írígylem.
A többieknek is üdv.
Éva