Sziasztok kismamik!
Végre véget ért ez a nagy kivitelezés, már teljesen hulla voltam tőle. Ami nem jöhetett össze, az nem is jött
Zajlik az élet ahogy néztem, rengeteg örömhírünk van, gratula mindannyiótoknak. Csodásak az UH képek és a pocakfotók is
Készítek egy egész "könyvsorozatot" a mi kis meggymagunknak, amiben az egész története benne van, ezért elhatároztam, hogy pocakfotókat is készítek bugyiban és melltartóban. A vicc az egészben, hogy megcsináltam az elsőt, ahol még nem is kellene, hogy bármi láccon, mert még csak 7+1 voltam, erre tiszta beles vagyok rajta. Mi lesz itt később? Szerintem csak a hormonok miatt van, nem?
Anita: szerintem nagyon sok múlik a magasságon, a csontozaton és talán még máson is azzal kapcsolatban, hogy milyen súly illik hozzád. Ha elárulom bárkinek a súlyomat, teljesen elképed rajta, és nem hiszik el. 176cm magas vagyok, és mindenki vékonynak lát, viszont a súlyom 70-71kg. Mindigis többet nyomtam mint ahogy kinéztem. Azt hallottam, hogy a csontozatom valsz erős, ez is sokat nyom a latba. Egyébként fiatal koromban mindig kb 66 kg voltam, egyszer lefogytam 63-ra, mindenki teljesen kiborult, hogy tiszta anorexiásnak nézek ki, úgyhogy kapjam össze magam. Szóval szerintem sokminden befolyásolja, hogy végülis milyen a végső hatás. Egyébként az okos emberek által összeállított táblázatok szerint, a magasságomhoz illő normál súlynak a felső határánál leledzem, pedig vékonynak nézek ki.
Évi: nagyon ari vagy a pocakoddal, nem is látszik rajtad a korod
Hogy van a babócátok?
Köszi mindenkinek a bíztatást, hogy nem is gigantikus a mi kis meggymagunk, hanem egy teljesen normális kis pocok.
Gabi is bemerészkedett az első UH-nkra, ami persze hüvelyi volt, szerencsére egészen jól vette. Legalábbis jól leplezte, ha nem
Előtte nekem is megfordult a fejemben, hogy hátha sokkot kap mert még nőgyuszi széket sem látott soha, ezért finoman felhívtam a figyelmét arra, hogy hüvelyi lesz, de szerintem a kíváncsiság legyőzte a félelmét
Jó is így, mert legalább lassan hozzászokik ezekhez a dolgokhoz a szülésig
Heni: gratula az UH-hoz, jól teleittad magad előtte, mi?
Nektek mit mondott az orvos a házaséletről? Mikor kezdhetitek újra? Van egy gyanúm, hogy a mi dokink messze túl óvatos...