Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Örülök, hogy jól éreztétek magatokat!
Képeket nekem is küldjétek el léci! :) Bár sejtem miért nem lehet nyilvános ;)
Fix időpontos talik jó ötlet szerintem is!

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

csősztök

örülök, hogy jól éreztétek magatokat :D .és sajnálom, hogy most nem tudtam menni, de majd legközelebb. havonta egyszer kéthavonta 3× én is tudnék menni dumcsizni.

képet én is szeretnék!!!!! meg a múltkoriból is. én sem bánám, ha azon ,amin rajta vagyok nem kerülne ide ki :roll: szóval a múltkoribúl is privibe kérek(persze ,ha rajta vagyok valamelyiken)

délután indulunk. jó hétvégét mindenkinek!

puszipá
toncsi

toncsi80

Sziasztok!
Lányok!
Miért nem akartok ide kitenni képeket?Mitől féltek? Anett! Mi a baj? Valaki piszkál? Küldjetek nekem is képet, légyszi.
zizu@invitel.hu

Amadea!
Te vagy aki nekem ajánlott dokikat? Te voltál orvostanhallgató?
Gratulálok, majdnem egy idősek a babáink. Te végül kinél szültél? Emőkénél?
Náluk is ki van téve a pneumo oltás plakátja, meg felhivott külön a védőnő, hogy kérjük e?Tényleg ki kellett tölteni egy nyomtatványt, alapvető adatokkal.

Zituska!
Tegnap benne volt az rtl hiradóba a Kovács dr.nő, mutatták, hogy oltja a bébiket. Nem láttad?

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Amadea!
Bocs! :oops:
most nézem, hogy te pocakos vagy, nincs még meg a babád. :wink:
Tiszta hülye vagyok!

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Én sem értem hogy miért ellenkeztek a fotók ellen :o :o :oops: , de tiszteletben tartom.

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

Megjártuk a dokit és sajna kell az antibogyó ,de nem is bánom ,mert vasárnap óta beteg nem akarom hogy esetleg rámenjen a fülére vagy a kis tüdejére a baci.Egyébként torka szája tüdeje tiszta "csak" ez a fránya orrfolyás ne lenne,de mivel elég csúnya így nem ellenkeztem a gyógyszer miatt.Ha csak vizes orrfolyása lenne akkor nem zavarna ,mert nagyon jó az étvágya .Remélem hamar rendbejön.

Kép
Kép
zitacicu2

Engem nem zavarna, ha itt is lennének képek, de a többieknek meg van az okuk, amiért nem szeretnék... 8)

Zita :)
Nem láttam tegnap a híradót, de ma megnéztem a neten.

Zitacicu :)
Jobbulást Nikinek!!

Kép
Kép
zituska28

Sziasztok!
Hozzátáplálós babák anyukái!
Ti milyen 'menü' szerint esztek? :oops:
Mikor és mennyi gyümölcsöt és/v. zöldséget??Mennyi tápot és.v. anytejet emellett?
Napi hányszori étkezés van nálatok össz.-vissz?
Keresgéltem,de sehol nem találtam,hogy mindez hogy változik a hónapok előrehaladtával;7-8-9...stb. hós korban..

Köszi szépen:) :wink:

Edit

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Maternity tickers
szilde
Szeged

Sziasztok!

Lali reggel 6-ig aludt. :lol: Illetve egyszer ébredt, de apája adott neki inni és vissza is aludt. Aztán 6-kor szopi után alvás, 8-kor apa áthozta mellém, ő elment dolgozni és 10-ig szunyáltunk a törppel. :D (mindezek ellenére tök kóma vagyok, tuti az idő miatt)

Zita, Nikinek jobbulást, jó, hogy nem komoly, csak az orra. :wink: Gyorsan rendbe fog jönni!

Zitus, én is mondtam apának, vigyen el hozzátok kajálni majd, szép kis hely! (bár a kajákat nem néztem, csak az a fránya alkohol mindig... :lol: :wink: 8) )

Anna, még egyszer köszönöm, hogy hazahoztál! :D

Karmen, az az igazság, ki tudja, mennyien olvassák csak úgy a babanetet, nem akarom, hogy rajtam csámcsogjanak. Norbi jól van?
Diszkóba én sem vágyom annyira, inkább egy beülős-beszélgetős jobban esik, mint a tegnapi is.

Fix tali jó ötlet, bár nálunk apa melója miatt sosem lehet előre tudni, mikor ér rá. :roll: De szervezzük és majd kiderül, el tudok-e menni. Mikor lesz a következő??? :lol:

Krisztáékkal jó lenne találkozni, de nincs meg a száma, csak Toncsinak asszem.

Edit, szívesen leírom, mi most hogy kajálunk. Reggelire csak szopi, tízóraira gyümölcs+szopi, ebédre zöldséges főzelék+szopi, uzsira gyümölcs Sinlac-kal vagy babakeksszel, vacsira husis főzelék+szopi. Mennyiségben változó, a szopikat gőzöm sincs, mennyi, a többi kaja: tízórai gyümi kb 200 gramm, ebéd főzi 200-300 gramm között, uzsi gyümi kb 220 gramm, vacsi kb 250 gramm. Ha tippelnem kéne, sztem kb napi 3-4 dl anyatejcsi lehet, ami van. Plusz folyadékot iszik kb 2-3 decit (tea, almalé). Időben pedig így alakul nagyjából: reggel 6 körül reggeli, 9-10 felé tízórai, dél-1 óra körül ebéd, 4-fél 5 felé uzsi, fél 8-kor vacsi.

Kép
szilcsi

Helló!

Most látom, két buliról is lemaradtam... :(
Na nem baj, majd legközelebb! :)

Mondjuk valsz. nem tudtam volna menni, Dénes most szokik be a Vitéz utcai bölcsibe, tetszik neki, az alvás kicsit nehezen megy ott neki (először alszik nélkülem), és itthon emiatt anyásabb most.A névnapja is a múlt hétvégén lett megtartva, szóval a fél rokonság nálunk bútorozott, nem tudtam volna megpattani. De ha legközelebb ilyen van, küldjön valaki privit, ha épp nem járnék erre egy ideje!

Macsek! A 20 hét tuti! Nekünk is szóltak már, ha megszületik a baba, utána Dénes csak a TGYÁS idejére maradhat, de nekünk ez viszonylag egyszerű lesz, mert jövő ősztől már oviba megy.

Nagyon szépek a gyerkőcök! Zita! Régen láttam képet Márkról és Szandiról, tüneményesek! :)

Zsuzsu! Gyönyörű a kisfiad! Tiszta Ábel! :):):) Klinika no comment... Én már most gyúrok a különszobára, meg arra elképesztő határozott leszek a csecsemősökkel...

Enikő! De jó, hogy találtatok lakást! :):) Remélem a zuraddal is rendeződik minden, a nyomulós némber meg szégyellhetné magát, egy 3 gyerekes apára hajt! :evil: :evil: :evil:

Én megvagyok, újra hányingerem van :shock: , az AFP megvolt a múlt héten, bejelentkeztem 4D-re is, nov. 7-én megyünk, szóval legkésőbb 3 hét múlva kiderül, hogy a pocaklakó Édua vagy Mátyás! :)

Zsuzsi

Kép

Kép

Kép
klzsuzsi

Klzsuzsi!

Azta most látom hogy már 17 hetes vagy.nem semmi telik az idő az anyukák meg csak "öregszenek" :lol:
Nikim annyira jól van hogy beleharapott ma a Norbiba :shock: Soha nem csinált még ilyet ,de van egy kiscsaj(a barátnőm lánya)na ő rendszeresen harapja a kicsiket .Úgy látom Niki is megtanulta ezt a rossz szokást.Mondjuk mérges volt a Norbira ,mert elvette a játékát...

Enikő!
Hogy vagytok???Apáról valami hír???

A holnapi játszóházas parti részemről lefújva,mer nem akarok taknyos gyerekkel lefertőzni mindenkit ,bár a Norbika sem kapta el ,de még elkaphatja(és el is fogja valszeg)

Após nem akarja a Nikit hétfőre úgyhogy s.o.s szóltam anyumnak legyen szives hétfőn szentesről átautózni hogy a Nikire vigyázzon.
No comment... :evil:

Mi lesz velünk ha befut az igazán rossz idő és non stop beteg lesz valaki?

Kép
Kép
zitacicu2

Zsuzsi! Kik a gondozónénik Dénes csopijában?
Lindi Mara-Ovi csoportban van, Ovihoz tartozik. :)

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Én holnap Orsit moziba viszem, nem tudom elmenni játszóba is. Lecsót nézi, még nem látta.

Zsuzsi! Hova mentek 4D-re? Örülök jól vagy, remélem hányinger is elmúlik!

Csibe! Gáborkának boldog szülinapot!

Zitacicu! Máté képek?

Nekem is tetszik a beszélgetös tali is, csak utána jólesett volna egy tánc is :lol: Én a füstöt utálom, de ha kell elviselem. Nekem irtóra tetszett a multkori hely is, föleg a koktélok:) Ezer éve nem ittam és most azóta is kivánom:) Hátmég alkohollal milyen finom lehetett volna, de sajna azt hanyagolnom kell még jóideig:)

Kép

Kép

Karmen
karmen

Zitacicu!Enikő!
Privi ment.:)
E.

szilde
Szeged

Szilcsi!
Köszi.:)
Hat/hét hósan 1 gyümi után rögtön kezdted a főzelékeket?v. még egy adag gyümit?
Tehát 6-7 hósan két étkezés volt más?Egy gyümis meg egy főzis?v. két gyümis?
Nem emlékszem Hannánál hogy volt.... :oops:
Csak arra,hogy x. hósan már két főzeléket evett egy nap.
De,hogy gyümölcsöt mikor és mennyit evett...passz.

Sajnos kevés a tejcsim,és tápot sem nagyon fogad el Kevin... :shock: :roll: :roll:
..és nem tudom nem-e kevés neki a fehérjebevitel??
Mert ha igen,akkor talán mégsem kéne még főzelékezni..
De akkor meg mit,és hogyan???? :shock: :roll: :roll:

Edit
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szilde 2008.10.17 22:26-kor.

szilde
Szeged

Dereng azért,hogy mikor Hanna nagy baba volt reggel meg este szopit ill tápot kapott,csak az nem,hogy milyen tempóban hullottak ki a tejes étkezések..

De akkor a 9 hós menü legalább világos.Köszi mégegyszer Szilcsi!!
E.

szilde
Szeged

Melinda! A Zsuzsi és Móni csoportba jár, Mónihoz, nagyon ragaszkodik már most hozzá. Lindikét még nem láttuk, gondolom pont a másik udvaron játszik a csoportja.

Csibe! Boldog születésnapot Gábornak! :)

Karmen! Kecskemétre megyünk 4D-re. Ott voltunk Dénessel is, nagyon alapos volt, ami nagyon megnyugtató volt azután, hogy mennyire összecsapták a kötelező 20 hetest a klinikán. :shock:

Zsuzsi

Kép

Kép

Kép
klzsuzsi

Sziasztok!

Zsuzsi: Dénesnek utólag boldog névnapot!
Lányra vágytok? Csak a rózsaszínű vonalzóból....:)

Toncsi: Hédi édi bébinek is boldog névnapot!

Csibe: Gábornak boldog születésnapot!

Szilde: Levi csak 1 hete táplálódik hozzá, 1 deci a max. adagja. Ebédidőben adom neki. Én főzelékkel kezdtem most is, gyümit majd 3 hét múlva kap kb. uzsonnára. Inni nem kap külön még jó darabig. Szopizik.

Kis betegeknek jobbulást!

Még mi is taknyolunk, mindhárman. Apa jól van, dehát amennyit itthon van, nincs is alkalma elkapni tőlünk.... :?

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Szilde! Én meg gyümivel kezdtem a hozzátáplálást, de én szopi után adtam azt is eleinte. Elöször napi 1x, késöbb már növeltem.

Zsuzsi! Kecskeméten én nem voltam, de nagyon dicsérik!

Kép

Kép

Karmen
karmen

Szilde!
Én ugy tudom, hogy délelőtt gyümölcs, délben főzelék, délután tejpép vagy sinlac. Reggel este szopi. Tehát először a gyümölcsöt próbáld, ha az már van egy adagnyi, akkor majd elkezdhetsz mégegyet kiváltani. :wink:
De a gabimamiklub.hu-n vannak erről védőnői tanácsok.

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Edit! :)

Botondnak főzelékkel kezdtem, és ebédre kapta (azért nem írom, hogy délben, mert ez inkább két óra körülre esett.) Később kapta 10óraira a gyümölcsöt. Majd délután Sinlac-ot.
Noéminek gyümölccsel kezdtünk 10óraira, majd később bevezettük a főzeléket ebédre (ez is kb 2 óra körül van.) Majd köv. lépés, Sinlac.
A reggeli, meg az esti szopi/tápi marad a legtovább meg.
Eleinte a kajákat szopi után próbáltam adni, de miután egy falatot nem evett, ezért fordítottam a sorrendden.
Ja, és miután a 10órai gyümi már klasszul ment, kb. 3 hét múlva próbáltam meg a főzit. Aztán pár hét múlva már husit is tettem bele. Majd megint pár hét múlva adtam neki a délutáni Sinlacot.
Az, hogy melyik napközbeni szopit hagyod el előbb, és milyen sorrendben a többit, az babafüggő.
Én a délutánit tudtam legelőször elhagyni - Sinlac utánit -, mert akkor már csak két kortyot szopizptt.
Aztán az ebéd utánit. A 10órait meg eltoltam, nem rögtön kaja után szopik, hanem kb 1-1,5 óra múlva, alvás előtt. Ezt nem hagyom még el, mert rendesen szopizik.
A mennyiség megint babafüggő. Látod, Szilcsi Lalija eszméletlen mennyiségeket eszik, Noémi max 2 decit a gyümiből meg a főziből (inkább kevesebbet), és kb 1,5 deci a Sinlac. De ő szopizni is keveseket szopizott.
Boti viszont zabagép volt.
Na ha vmit nem sikerül kibogozni ebből, amit leírtam, szólj! :lol:

Megyek, dögrováson vagyok, tiszta takony lettem. (egy köv. tali szervezése lehet meggyógyítana! :o :lol: )
Remélem a gyerekek nem kapják el. :roll:

Kép
Kép
zituska28

Edit, mi is főzelékkel kezdtünk, ebédre, csak nálunk nagy káosz volt, mert egyik pillanatról a másikra kellett, mivel ugye kórházba kerültem és nem szoptathattam hirtelen. (ezért is nem írom, hogyan kezdtük, mert az sajna nem követendő példa) Ahogy rendeződött velem a helyzet, visszatértünk a szopihoz, úgy csináltam, mint Zitus, fordítottam a sorrenden, mert szopi után nem evett egy falatot sem, így szopi előtt kapja a kaját.

Zitus, gyógyulj meg, bár én most egy ideig nem megyek talizni, hulla vagyok, Lali elaludt fél 9-kor este, apával filmeztünk, éjfélkor felébredt, és fél 3-ig ment a műsor. Nem sírt, csak baromira nem volt álmos. És 7-kor már kelt, úgyhogy jó lenne már kialudnom magam. Az a baj, hogy ha Lali elalszik, csak olyankor tudunk apával együtt lenni, filmezni, megbeszélni a dolgainkat, és így nem fekszem le soha éjfél előtt. :roll:

Csibe, Gábornak boldog szülinapot!!! :D

Kép
szilcsi

Zituska!

Jobbulást!!!
A talit én is hanyagolom már erre a hónapra,de novemberben is bevállalok egy kettőt.

Ilyen ágyakat szeretnénk venni a kicsiknek
http://www.monikabutor.hu/kepek/Nif13.jpg

Kép
Kép
zitacicu2

Szilcsi!Bea!Karmen!Zita!Zituska!

Köszi mindenkinek a hozzászólást!:)
Zituska!
Nálunk is detto úgy van,mint nálatok.
De. gyümölcs,délben adtam főzeléket végülis..
Csak én a gyümölcsöt Sinlaccal adom,és du. még tápit kap..

Szicsi!
Emlékszem.:(

Ja!Káosz a köbön nálunk is.
Nekem is hirtelen nagyon leapadt a tejem egy mandulagyulladás után,és kapkodtam fűhöz-fához..
Doktornéni annak a pártján van,hogy 6 hóig tejcsi,meg táp.
Na én is,csakhogy a baba másképp gondolja..
Nem itta a tápot sem,és sebesre rágott engem is,ezért kezdtem rendszeresen adni Sinlacot,majd gyümölccsel mert csak úgy fogyott..
Csakhogy mostanság így is éhes,ezért voltam dilemmában,hogy mit csináljak.Éjjel még gyakrabban kelt,v. ötször is annyira nem volt tejem..

Zita!
Ahogy az imént írtam Kevin csinálja a műsort és nem éppen a nagykönyv szerint mennek a dolgok.Szóval ezért kérdeztem véleményt.Megnyugodtam,hogy jól emlékeztem,és végülis jól csinálom,csak mivel Kevin túlságosan is jó húsban van,ezért akartam vmi. táblázatszerűt látni pl. hogy nehogy túletessem vmivel,biztos mindenből eleget kapjon.
Az orvos csak tejen-tápon tartaná,a védőnő meg azt mondja nagy baba többet eszik,kell neki más.
Én meg passzolom..
Mint mindig,ebben sincs egységes vélemény,én meg kapkodom a fejem.:(
Nem akarok már több pénzt kidobni egy újabb tápira(tudod egyszer már váltottunk)...

Edit

szilde
Szeged

Enikö,Bea, A.Zita! Nektek elküldtem a képeket, a többi cimét nem tudom. :o :(

Kép

Kép

Karmen
karmen

Kép Kép Kép

Kép

Kép

Karmen
karmen

Zsuzsi! Móni kislánya Lindikével jár egy csopiba. :) Zsuzsa néni is sokszor van a "mi" udvarunkon. :)

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Melinda! Móni kislányát, Enikőt mi is ismerjük. Néha átemelik anyához egy puszira. :) Tudtad, hogy a Móninak 4 gyereke van?? Jól meglepődtem. :)

Bea, köszi a köszöntést Dénes nevében is. :)

A betegeknek jobbulást!

Zs.

Kép

Kép

Kép
klzsuzsi

Zitacicu! Pont ilyen ágyat néztünk tegnap a Színfoltban. Mi is épp ágyat nézünk Dénesnek.
Zs.

Kép

Kép

Kép
klzsuzsi

Karmen :)

boboka01@freemail.hu az email címem!!
Várom nagyon én is a képeket! :D

Norbi nagyon édes! Süt a szeméből a huncutság! :D :D

Neked hogy tetszik a porszívó?
Nekem nagyon bejön! :D

Edit :)
Anno nekünk is azt mondta a doktornő, hogy mivel nagy súlyú Boti, mehet neki a rendes kaja hamarabb, ezért kezdtünk rögtön főzelékkel.
Doktornő szerint a gyümi félfogára se lett volna elég! Mondjuk Boti tényleg zabagép volt, hihetetlen mennyiségeket kajált! :shock:
És nyugi, Kevin tudni fogja, hol az elég! Nem fogod túl etetni.
Hülyeség lenne táblázatba írni, hogy mennyi idős korban mennyit kell enni, mert ez babánként változó.
Ilyenkor még nem lényeg, hogy sokfajtát egyen, a lényeg, hogy teli legyen a pocak, és majd szép lassan bővitheted a kínálatot!
A Sinlac sztem teljesen jó megoldás, próbáld ki főzelékkel keverve is, úgy is nagyon finom! :wink:

Kép
Kép
zituska28

Zsuzsi! Nem tudtam, csak kettőt. :)
Az ő kislány a csopinkban a kicsi Enikő, mert van egy másik is. :D
Még beszokós Dénes?

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Zituska!
Főzelék Sinlaccal nekem eszembe sem jutott... :lol:

Tudom túlzás a táblázat,de vhogy megnyugtatott volna.
Márcsak azért is mert anno,pár hósan a kardiológus is azzal piszkált,hogy ne adjak Kevinnek tápot??? :shock: :shock:
Hiába mondtam,hogy kell...
Nem kommentálta,de arra gondoltam,hogy talán gáz ha túl gyorsan nő,akkor a kis szive lassabban zárul.(kis sövényhiány)

(De végülis melyik hízlal jobban a táp,v. a hozzátáp?Nem egyértelmű.Meg az sem,mi a jobb ha jól hízik v, ha kevésbe a gyerek-mármint a szive miatt.)-

Házi gyerekdoki meg-tudod nem pártolta a hozzátápot(talán ezért is)

Erre a helyettes háziorvos mit mond?Nem baj anyuka!Olyan szépen fejlődik a baba van esély rá,hogy így hamarabb záródik a rés...

Hannánál a régi gydoki meg leordított,hogy gyümölcsöt egyen Hanna és ne tejpépet mert sok lesz a fehérjebevitel,és mit képzelek én hogy HA-s tejpépet akarok felirani a lánynak...
Kötelező volt 4-5 hósan a hozzátáplálás.
Azt hittem most is így lesz,erre megint más a helyzet..

Brrrr???most légy okos Domonkos!!!Hát itt aztán megáll az ész nem?
Ezért akartam táblázatot..
Mondjuk Kevin ilyet úgysem olvas.. :lol: :lol: :lol: :lol: az tény.

Edit

szilde
Szeged

Szilde!
Nem is tudtam ezt a sziv dolgot Kevinnél. :shock:
Mikor derült ki?
Mi még csak a délelőtti, déli(mikor hogy sikerül) gyümölcsnél tartunk, a többi kaja tápi. De mi meg a másik véglett vagyunk, vékonykák. :roll:
Most végül milyen tápot esztek?
Egyébként nekünk Márknál volt az, hogy szinte 4 hós kora előtt elkezdtünk gyümölcsözni, mert szopni nem akart, tápot nem akart. Ezért ettünk gyümölcsöt, ha-s tejpépet, sinlaccot.
Nekem mindig ilyen rosszul evő gyerekeim vannak. :roll:

Zitacicu!
Ugyan ilyen a Márk ágya. :wink: Szegeden a Szinfoltban lehet kapni!!!! :lol:

Zituska!
Tetszik!!! Tegnap délután meg ma délelőtt is porszivoztunk Márkkal. :wink:

Karmen!
Olyan jól sikerült, szép gyerekeid vannak. Megérte a sok szenvedés!!!! :wink:

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Sziasztok!

Hú de megörültem hogy lehet kapni Szegeden is ilyen ágyat ,mert én eddig csak paksról tudtam,de mindjárt meg is nézem.gondolom fent van a színfolt a neten. :roll:

Képzeljétek olvastam most egy könyvet aminek az a címe hogy szkafander és pillangó.Teljesen leakadtam tőle ugyanis egy 44 éves férfi a szerzője aki agyvérzést kapott és teljesen lebénult.a könyv úgy készült el hogy kizárólag a bal szemét tudta mozgatni és az abc betűinél mindig pislantott egyet.Illetve egy pslantás igen két pislantás pedig a nem.Amúgy nincsenek benne horror részek szóval nem az volt a célja hogy rémületet keltsen .A régi élete darabjait vetette papírra(helyesebben pislogta )Magáról a betegségről kevés szó esik.Nem semmi.

Olvasott valaki Hesse-től valamit?Nekem most vagy egy könyvem ,de azt mondják hogy kemény dió...(gyermeklélek)

Kép
Kép
zitacicu2

Sziasztok!!

Életjel...........

Megvagyunk, lassan növögetünk.......... úgy tűnik nem elég tápláló a tejem, mert Konsti 130 g-t hízott csak két hét alatt. Most vagyunk a születési súlyánál. Doktornéni megnézte, hogyan szopik, azzal nincs gond, de azért megmutatom a nyelvét majd Tornyos dokinak.

Ábel jól van, a macijával utánozza, amit a kicsivel csinálok. Egyik nap pelusozott, előtte persze vastagon bekente a macipopót popsikrémmel.... :evil: :o :) Nem tudtam sírjak vagy nevessek.....

Örülök, h jót buliztatok, remélem tavasszal-nyáron én is eljutok majd egy vacsizós-beszélgetős talira...Szívesen megnézném a képeket, főleg úgy, ha leirjátok ki kicsoda....

GÁBORNAK ÉS ZOLIKÁNAK VIDÁM SZÜLETÉSNAPOT!!!!!!

DÉNESNEK, ORSINAK BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNUNK SOK SZERETETTEL!!!

Csajok!
Beneveztem a bababónuszba és vannak DM kuponjaim. Kedvezménnyel lehet venni ezt azt.
ezek vannak:

babylove pelus
pampers pelus
melltartóbetét
babylove édeskömény tea
humana babavíz
avent varázsitató 200ml-es
johnson fürdető
johnson védőkrém
gabi krém vagy púder
gabi mosópor
domestos
alverde baby ápoló krém

valamennyi kedvezmény van mindegyikre, akit érdekel szóljon és eljutattom szívesen a kupont.

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Edit! Én sem emlékszem hogy ezt mesélted Kevinröl! Ezt kinövi majd?

Lányok. Nekem úgy rémlik, hogy utoljára azt láttam az Ujklinika ortopédián kiirva hogy már nem kedd,csüt. 12-től lehet időpontot kérni, hanem megváltozott. Sajna nem irtam fel, Norbit meg kontrollra kellene vinnem. Tudja valaki, hogy mikor van most ott időpontkérés?

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!!
csajok bocsánat hogy nem jelentkezem elég sűrű a programom minden nap.... :oops: :x

Tudom hogy pofátlanság légyszives nézzétek el nekem, nem csak akkor szoktam jönni ha árulok, de most csak ezért ugrottam be, bocsánat :oops: :oops: Van pár kinőtt cipőcskéje Zalánnak amiket már nem használunk. Ha valakit érdekel... Mivel egyedül maradtam a gyerekekkel, ezért minden forintra szükség van és visszaforgatnám nekik új lábbalibe....
na szóval:
Victory márkájú kiscipő, olyan minőség, mint itt a Siesta! 22-es
Kép
Siesta: 19-es
Kép
Nike, 18,5-es Zituskáéktól vettem mi csak kocsicipőnek használtuk!
Kép
Ez egy jó vastag bélelt cipőcske 21-22-es
Kép
És van egy barna H&M-es overálunk, jó vastag téli! 6-9 hónaposnak való (74-es)
Kép
És egy fejvédő-baldachin szettünk, van hozzá baldachin tartó is!
Kép

Ha valakit éredekel valami, lőjjetek privit :wink:
Pusza mindenkinek!
Olvasok ám azért csak nincs dőm írni is.... Mi jól vagyunk, viszonylag... múlt héten fosós-hányós vírusos járványos dologba voltunk benne, de mára hála minden okés :wink:
Pusza mindenkinek, megyek főzni míg Zaza alszik....

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Sziasztok!

Cenikő: Hát sok erőre lesz szükséged,de ahogy ismerlek.....megoldod már csak a gyerkek miatt is:-)Ügyes vagy ,be kell valjam!

Másrészről meg,hogy a párod mit írt ki az oldaláról az magáért beszélt,de te ne ezzel foglalkozz....talán mind hazugság volt amit eddig veletek töltött??? .....Nagyon sajnálom,hogy így alakultatok,de ha tudok akkor szólj és segítek nagyon szívesen nektek:-)
Kutass föl mindenféle támogatási formát ,amit te ,mint egyedül nevelő anyuka igénybe tudnál venni...sok van ám...... :wink:

Mi megvagyunk.Jó a Temető utcai ovi is....aranyosak az ovónők is természetesen....

Továbbtanulás ügyben ha valakinek van érdemleges infója a Kossuth Zsuzsáról az írja már meg...Xéni oda szeretne menni továbbtanulni és nemsokára meg kell hivatalosan is jelőlni a sulikat!!

Íme Mesiről egy kép

Kép

8)

Kép

Xénia,Emese,Kriszta
mandasz kriszta

Halihó!

Úgy tűnik, Krisztáékkal nem talizunk már. :( Pedig jó lett volna. De ha jól emlékszem, nemsoká mennek haza. Teot nem is láttuk. :cry:

Találkoztunk ma Timivel és Kristóffal, lányokat megszégyenítő hatalmas-gyönyörű szeme van a kispasinak! :D

A buszon jól felhúztam magam, direkt kinéztem az alacsonypadlóst, erre kb 1 méterre a padkától állt meg a sofőr, kézben kellett lecipelnem a babakocsit a buszról. :twisted:

És kéretik nekem drukkolni, tanulok ezerrel, szerdán zh-t írok. :shock: Már kértem Lalit, hogy az elkövetkező két napban legyen jó kisfiú és szépen aludjon éjszaka, hogy tudjak tanulni. :wink:

Vettünk nadrágot Lalinak a Brendonban, mikor itthon tettem volna be a mosógépbe, lepattogtak róla a patentok. :twisted: :roll: Úgyhogy zh után viszem vissza a boltba. :twisted:

Karmen, ortopédia passz. Mikor kapja Norbi az elmaradt szurikat? Láza nem volt azóta?

Zsuzsu, most akkor pótolsz Konstantinnak? Ábel édes, utánzni akarja a nagyokat. :lol:

Lali rájött, hogy az idióta idegesítő hülyén zenélő kínai játékon mit kell megnyomni, hogy zenéljen... :roll:

Kép
szilcsi

Helló!

Melinda! Igen, beszokós. Elvileg ez a 3. hét már, de még elhozom rögtön alvás után. Az alvás nehezen megy neki a bölcsiben. Ezen a héten ráadásul Móni szabadságon van, Dénes pedig hozzá jobban ragaszkodik.

Bea! Ez a vonalzó tetszett. :) Én is gondoltam, hogy kicsit csajos, ha kiderül, hogy kukis, majd megváltoztatom. Egyébként nekem mindegy mi lesz, apa most határozottan lányt szeretne, Dénes pedig öcsit.

Enikő! Nagyon sajnálom! :( :( Nem is tudom mit mondjak... biztos szuper leszel egyedülálló anyának is! :):) De ha valamiben tudnánk segíteni, írj bátran! :)

Zsuzsu
! Köszönjük a köszöntést! :) Konstantin elég nagy súllyal született, a nagy babák kicsit lassaban is híznak eleinte, nem? Még lehet belőle nagy zabagép! :)

Orsinak boldog névnapot, Zolikának boldog szülinapot kívánunk! :):):)

Kép

Kép

Kép
klzsuzsi

Sziasztok!

Csak annyira van időm, hogy:
Nagyon szépen megköszönjem mindenkinek Gábor köszöntését!!!
Aranyosak vagytok!

Csütörtöktől szünet, akkor dobok képet Gabócáról!

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Sziasztok!!

Szilcsi!
Drukkolok!!!!!!!!!!!!!

Nem kap pótlást Konsti, hiszen van tejcsi csak nem elég tápláló. Na meg kisfiam lusti és szívesen cumizik. Na meg lehet, h a nyelvével is gond van. Jövő héten elvisszük a Tornyos dokihoz.

Kl.Zsuzsi!
Én is úgy gondolom, h nincs baj a fiammal,. nagyon szépen kerekedik!! :D :D Ma a tiszta súlya 3810g, ami szerintem elmegy.

[b]Csajok!
SEGÍTSETEK LÉCCI!!!!!![/b]

Konstantinnak zöld lett mára a kakija. Olvastam, h lehet túlevés, de akár az éhezés miatt is. Bence szerint nincs baj, nem hülye a gyerek, ha éhes lenne jelezné.......
Nyugtalan vagyok, vinném megmutatni a doktornéninek, de a férjem szerint várjunk...
SZERINTETEK??????

Mit egyek, h táplálóbb legyen a tejem?????????????

KÖSZI MINDENKINEK!!!!!!

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Szerintetek éhezik?? :lol: :lol: :lol:

Kép

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Zsuzsu, hát ez a kisfiú minden, csak nem éhező!!! :lol: Micsoda kis kerekség! Édes nagyon! :lol:
Én is úgy tudom, a zöld kaki túlevéstől van, mennyi idő telik el két etetés között? Próbáld meg kitolni legalább 3 órára az evések közti időt.

Kép
szilcsi

Zsuzsu,nyugi,Barniak majdnem mindig zöld volt a kakija anno,mert ő is minidig túlzabálta magát!!!!!!!!!! :lol: :lol:
Nagyon édes a pici fiad,nem úgy néz ki ,mint aki nem kap eleget enni!!! :lol: :lol:
Ábel mit szól a tesóhoz????

Enikő,nekünk sajna a cipők már kicsik,Barnabás 26 méretűeket hord!!!
Nagyon sajnálom,hogy így jártál az uraddal................................. :shock: :cry: :cry: :cry:

Kép
bibi226

Zsuzsi! Én is ugy tudom ha tuleszi magát akkor lesz zöld. Amugy nem ugy néz ki egyáltalán mint akivel baj lenne:) Orsi soha nem volt ilyen kerek :lol: :lol: Nagyon szép a pici fiad is, én nem aggódnék!

Szilcsi! Köszönjük Orsi köszöntését! Norbi azóta nem volt lázas, semmi baja, nem tudom mi lehetett. Tegnap óta igaz az orra néha picit folyik, de éppen csak egy csepp van rajta, leszivni sem tudok semmit. Remélem ilyen is marad. Az oltást igy meglátjuk, elvileg holnap lenne neki.
Mamád hogy van? Krisztáról én sem tudok, csak az olasz mobilját adta meg.

Valaki Oriflames? Vennék valamit de a posta miatt az árveréseken meggondolandó. Hátha olcsóbb lenne Szegeden beszerezni. Valamelyikötök esetleg szokott rendelni, árul?

Kép

Kép

Karmen
karmen

Szia Karmen!

Hogy vagytok? Emlékszem, beszélgettünk régen az ovikról, és Doncsinak már nézegetem őket. Már jártam a Gyertyámos utcaiban és a Mi Asszonyunk oviban, de te mintha a Dobó utcairól meséltél volna. CSak azért érdeklődöm, hogy mki a véleményed róla, tudod-e ajánlani, kedvesek-e az óvónénik, stb...Orsi oda jár?TÉnyleg szégyellem magam, de nem emlékszem, tudom, hogy kettőről beszéltünk..
Nagyon köszi előre is a választ!
Szia

Csajok, van valaki, akinek a kicsi porontya a GYertyámos utcai oviba, vagy a Mi Asszonyunk oviba jár, esetleg a Katona József utcaiba???
Köszi

Kép
káti

Karmen!
Akartam már irni, hogy a Broncho Vaxomot mi is ugy szedtük tavaly, hogy előszőr minden nap 10 napig, aztán 1 hónap szünet, utána megint tiz napig szedtük, megint 1 hónap szünet, megint tiz nap szedés. Most is elkezdte Márk de most csak egy 10 napos kúrát irt fel az orvos. Tavaly a reggeli tápszerbe tettem, most teába.

Csajok!
a Sinlacot 1 hónap után ki kell önteni? Mármint a felbontott zacskot, ha nem fogyott el.Mert nálunk kevés fogy, nagyon sokat ki kell öntsek. :roll:
És a tejmentes almapépet? Mert azon meg nem találtam semmilyen infót, hogy meddig jó? :shock:

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Zsuzsu :)
Nagyon édi kerek baba Konstantin! :D
Én is ovastam, hogy túlevés és kevés kaja miatt is lehet zölda kaki, de sztem a második az nagyon ritka.
Elsősorban azt kell nézni, hogy van-e elég pisis pelus (napi 7-8 ilyen picinél), és nem színes-e a pisi (sárgásbarna).
A kaka másodlagos, mármint ami a mennyiséget illeti, ha zöld, akkor sztem is inkább túlzaba..
Hizás:
A védőnőm szerint (aki nagyon jó szakember, maximálisan bízom benne) havi!! 150g gyarapodás a minimum anyatejes babánál!
Ez nyílván nem sok, és nyílván jobb, ha ennél több, de nekem azt mondta, ennyia minimum határ(a legeslegvégső), ez alatt kell csak elkezdeni aggódni. Természetesen ha nincs más baja a babának, jókedvű és nyugodt...és van elég pisis pelenka...
Szóval sztem ne aggódj..
Egyél sok tésztafélét (persze mellette mást is), én az első időkben rengeteget ettem, és az én tejem elég erősnek bizonyult, mert Noémi nagyon keveseket szopizott, és ritkán is, mégis hízott szépen tőle!
A próbát megéri!
Meg szedjél vitamint! Vagy a terhesvitamint szedd tovább, vagy én bátran ajánlom a Nutrilite Naponta vitaminját! Én régóta azt szedem, és nagyon jó sztem! :wink:

Szilcsi :)
Mikor szoktatok a városba menni?
Mert mi is be szoktunk néha menni ebben a szép időben, ütközhetnénk! :D

Én nem tudom, meddig jó a felbontott Sinlac. :oops:

Kép
Kép
zituska28

Zita! Köszi. Nekem az elsö honapban naponta 30 napig mondta, utána már 10 nap szedés, 1 hónap szünetet. Kiváncsi vagyok a papirja hogyan irja, még nem tudtam kiváltani.

Zituska! Az én orvosom és védönöm is ennyit mondott, de Orsi soha nem tudta ezt meghizni. Ettől még nagyon jó egészségben volt, és jól is éreztem magát. Engem pont ezzel idegeltek ki hogy miért kell min. annyit, ki mondja meg melyik gyerek mennyire szeret enni stb. Ahogy irtad, én is ugy gondolom kár ezen aggodnia Zsuzsinak is, én csak azokra haragszok akik ezzel ráhozzák anyukákra a frászt, én legalábbis bögtem miatta eleget.

Káti! A Dobo u. az bölcsi volt. Ami mellett van ovi nekem nem tetszett, nincs udvara, nagyok a téren játszanak (ahova kutyát hordják egyesek amugy is kevés játék van a téren). Karolina sem tetszett annyira, a MÁV nagyon és a Pick. Norbi a Pick-be fog járni, mert a MÁV nekünk nagyon drága, amugy az nyert volna.
Orsi Morán ovis, mert Norbival még az idén itthon vagyok, igy korábban érte tudok menni, amugy meg Szegedröl késön érne már haza. Az ittano ovi nagyon szuper, hatalmas udvar, sok játék mint is, ha már nincs játszotér a városban legalább az oviban van helyette elég minden. De ha melozok nem tudom megoldani idöre visszaérjek, igy Szegedre fog Norbi járni, Orsi is suliba.

Na ortopédiát persze nem tudom elérni:( Ahogy régen sem.

Kép

Kép

Karmen
karmen

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?