Új privát üzeneted érkezett!

Ildi!

Köszönöm!

Tehát ezek szerint a méhszáj már így is tud nyílni, hogy még a méhnyak nem rövidült meg teljesen? Azt hittem előbb annak kell teljesen eltűnnie.

De akkor ez így szuper! Nem hiába érzem akkor hogy fájdogál a hasam! Bármennyit is ledolgozok előre, az csak jó! :lol:

Kép
sz.veronika

Lázat fenékben kell mérni a babáknak és 0,5 fokot le kell vonni. fél óra múlva kell mérni újra, addigra el kell indulni lefelé. Ha felfelé megy, 39 fölött lehet hűtőfürdőt csinálni. Olyan legyen a víz, mint amibe fürdik, és fokozatosan kell visszahűteni 30 fokig. 10 percig tartson a hűtés. Ha vizesruházol, nagy felületen kell hőelvonást csinálni, csuklójára, bokájára vizesruhát tenni semmit nem ér. Be kell tekerni az egész testecskéjét. Lázcsillapítót 3 óránként lehet adni. Ezek benne vannak a baba kiskönyvébe, amit majd kap.

Kép
Kép
susytunder

Bettyna!
Most olvastam a szopis kérdéseket. Én is azt ajánlom, amit már páran írtak előttem!!! Szopi és összebújás, és cumisüveg elhagyásának megpróbálása. Az üvegből könyebben jön a tejcsi mint a ciciből!! Ezt könnyen megszokják és más technikát is igényel, cumizavar alakulhat ki. A kisebesedett mellbimbót valahogy "túl kell élni". Lehetőleg sokat kell szabadon hagyni a cicit, anyatejet kenni rá, megvárni még megszárad, fürdésnél, zuhanyozásnál érdemes kerülni a tusfürdőt, mert az is csak szárítja a bőrt. Bízni magadban és a sok tanács közül ösztönösen megfogadni a neked legjobban valót. Figyeld meg, hogy helyesen kapja-e be Szabi a mellbimbót, lehetőleg a bimbóudvarral együtt, tegye, ne csak a mellbimbó legyen a szájában, mert ez is okozhat kisebesedést, érdemes több testhelyzetet is kipróbálni, hátha akkor nem ugyanazokat a részeket sebezi ki a fiatalember, és ébresztgetni őt, ahányszor csak ébren van, cicivel megkínálni. És van olyan sokszor, hogy csak cumoizgatniakarnak a cicin csak odabújni. És ha nagyon bizonytalannak érzed magad érdemes megkeresni hivatásos szoptatási tanácsadót, ők csak egy egy jó kérdéssel is lá tudnak tapintani arra, hogy miért nem megy úgy, ahogy szeretnétek.
Sok türelemet, kitartást, örömet!! :lol: :lol: :lol:

Kép
becsengo

veronika, a 2111 jól hangzik nagyon :) azt jelenti, hogy a méhszáj megrövidült 2 centire, és végig kinyílt 1 ujjnyira. a cél a 0555 :D
én 1100-nál vagyok.

dius: lázcsillapítónak mindig kell otthon lennie. lehetőség szerint 2 félének, mert van, hogy egy kevés, és akkor adhatsz egy másik fajtát. popsiban mérünk hőt picinek, igen.

rózsaág, micsoda gyönyörű lányod van!

KépKép Kép
mzsperx

rózsaag, tényleg gyönyörű a lányod! :)

Kép
Kép
szalamandra

Veronika, szívesen :wink:

KépKép

KépKép
beneildi

Mzsperx,

aha, szoval a vegcel 0555. Ezt sem tudtam... Koszi!

Kép
sz.veronika

Köszi lányok a lázas tippeket. :)

Kép
dius87

én úgy tudtam, hogy a germicidet 6 óránként szabad csak adni, nem 3 óránként! de az a legbiztosabb, ha megnézitek a dobozát, mert arra biztosan rá van írva.
lázat csillapítani 38 fok fölött kell csak.

szveronika ez bizony nagyon ígéretes! :D

Kép
Kép
Kép
iricc

Iricc
Mikor Kristóf beteg volt, nekem a Heim Pálba mondták, hogy 3 óránként lehet adni germicidet.

Kép
Kép
susytunder

Rózának van egy kis hőemelkedése :) Tegnap oltották, éjjel láza volt, délelőtt semmi, négykor 37,5 (popsiban mérve, levonva a 0,5 fokot), most ugyanezzel a metódussal 37,7. Szerintetek adjak most kúpot, mert emelkedik, vagy várakozzak, hátha nem megy feljebb? Este-éjjel szokott a legmagasabb lenni, nem? És ha nem adok most, mikor ismételjem a mérést? (kiskönyv szerint 20 percenként, de az elég macerálásnak tűnik).

Kép
Kép
szalamandra

ja, az a :) természetesen :( sőt, :oops:

Kép
Kép
szalamandra

Szalamandra
Én várnék még fél órát, és ha feljebb megy akkor adnék neki egy felet. Nekem a dokinénink így mondta. Hajnalba szokott felszökni a láz, én úgy tudom.

Rozsaag
Még nem írtam milyen szép nagylányod van. :)

Kép
Kép
susytunder

Még annyit akartam, hogy ha adsz neki egy felet, akkor nyugodtabban is fog aludni. Van akinek azt mondják, hogy ne is mérjen semmit, hanem oltás után mehet a kúp, mert meg is nyugtatja a babát.

Kép
Kép
susytunder

hát, este 10-kor még mindig 35,5, de apja szerint ne legyen kúp, hogy ne adjuk hiába. Remélem, hogy éjjel minden rendben lesz :oops: susy, köszi a gyors választ! (már akkor olvastam, de akkor még benne voltunk az esti menetrendben). Pedig asszem engem is jobban megnyugtatott volna, ha kúppal alszik...

Kép
Kép
szalamandra

én este hőemelkedésre is adok, mert onnan már csak felfele szokott menni, éjjel meg minek keltegessem a gyerekeket méricskélni? napközben csak 38 felett adok.

KépKép Kép
mzsperx

Jó reggelt!

Remélem Róza már nem lázas!

Ezt nekem is mondta a dokink, hogy oltás után mindenképp adjam neki a kúpot, de én ezt akkora hülyeségnek tartom, hogy csak na. Ha nem lázasodik be, minek tömjem kúppal? :? Nem értem néha a dokikat. Zsófi még nem volt beteg, sosem kapott gyógyszert, a fogára is csak hoemopatás bigyókat adtam neki, és azt végképp nem értem, hogy ha nem lázasodik be, minek neki a kúp. Persze most Róza esete más, csak nem értem, miért kell már kiskorukban beléjük nevelni, hogy gyógyszergyógyszergyógyszer!
Vendég

Panndi!
Egyetértek! A mi dokink azt mondja, hogy még 38,2 is lehet a láza és ha nem megy feljebb akkor ne adjak lázcsillapítót, hagyjam dolgozni az immunrendszerét. Ő sem támogatja, az oltás után adjunk egyből kúpot nézetet. Amióta az új oltóanyagok vannak, azóta nem jellemző a láz oltás után, míg a korábbinál még haza sem értünk az orvostól már hőemelkedése volt a gyereknek.

Lányok!
Köszönöm a dícséreteket!
Voltunk tegnap hallásvizsgálaton, de nem lettünk okosabbak. A görbéje javult, de nem jó még mindig a hallása. Emiatt még mindig nem tudja a doki megcsinálni a belsőfül hallásvizsgálatát. Kezd elegem lenni.

Kép Kép
rozsaag

Szalamandra!
Én is Mzsperx-féle módszert támogatom. Kétféle lázcsillapító felváltva, napközben csak 38 felett. Én hűtőfürdővel kezdtem Lilluval, amikor volt a háromnapos láza, aztán kúp, ha a mérés indokolta. Estére hőemelkedésre is érdemes egy felet adni, mert különben éjszaka felszökik. Én Nurofen-Germicid párosból, inkább a Germicidet adtam este, szerintem az az erősebb.
Ha érzed, hogy láz gyanús, csak akkor mérj, gyors ellenőrzést érdemes hónaljban csinálni, nem olyan pontos, de azért képet ad.
Nálunk a helyettes doki, azt mondja, hogy csak magas lázra kell a kúp, amúgy inkább Nurofen szuszpenziót ajánlja.
A 3 hós oltás szerintem nem szabadna, hogy nagy lázat okozzon, ennyi ideig.
Mi sem adtunk soha kúpot szuri után.
:wink:

Rózsaág!
Hát már az én türelmem is fogytán lenne :oops: ez a bizonytalanság olyan rossz :cry:

KépKép

KépKép
beneildi

Jó reggelt!

Rozsaag
És akkor most mi van? Kell visszamennetek megint?

Nekünk pl. a Germicid semmit nem használ, ha felmegy Kristóf láza. Ha 38, vagy picivel fölötte akkor igen, de ha feljebb megy, akkor semmit nem ér. Nekünk 39.3- ról a Nurofen vitte le. A végén mi már antibiotikumos lázcsillapító kúpot használtunk.
Egyébként a láz gyerekfüggő is. Van akit már az alacsonyab láz is megvisel, és van akit a magas sem. Kristófnak, ha hőemelkedése van már akkor nyűgös, aluszékony. A keresztlányom meg 39 fokos lázzal úgy játszik, mintha teljesen jól lenne.

Kép
Kép
susytunder

hát a láz tényleg nagyon gyerekfüggő.
a lányom nagyon lázas típus, ő minden kis kórságra egyből magas lázat produkál, amit alig lehet lenyomni neki (nekünk a Panadol vált be a legjobban).
A fiam nagyon nehezen lesz lázas, akkor aztán hipphopp felszökik neki, és hamar le is megy, ritkán lázasodik vissza újra.
mindkettőnél más módszer a célravezető.
szóval ki kell kísérletezni minden gyereknél a legmegfelelőbb lázcsillapítást...

Kép
Kép
Kép
iricc

sziasztok!

köszi a válaszokat! Most úgy érzem, hogy nincs még hőemelkedés sem, ezért egyelőre nem mértem. Folyton fogom a kis fejét, hogy mi a helyzet, és gyanúra én is inkább hónaljban mérem, aztán ha úgy tűnik gond van, akkor popsiban. Végülis hajnalra már egész hűvös volt a gyerek, de addig úgy érzem, állandóan ébren voltam vele, tapogattam hogy minden rendben van-e, meg füleltem, mit jelentenek a kis sírások, nyöszörgések - én biztos, hogy jobban jártam volna a fél kúppal, de Rózának talán így volt jobb, mégsem kapott gyógyszert.
A kétféle lázcsillapító (pl. Germicid plusz Nurofen) miért jobb, mintha ugyanazt adom? Mert lehet hogy egyik nem hat? Vagy amiatt, hogy milyen időközönként kell adni?
Amúgy nemcsak a három hós oltást kapta most, hanem a Rotát és a Prevenart is. Szép kis koktél :oops: Két hós oltás után nálunk sem volt gond. Reggel beszéltem a védőnővel (babamasszázs-kurzusra mentünk volna), és rákérdeztem, azt mondta ma már nem kellene hőemelkedésének sem lenni. Remélem nem is lesz... :oops:

Rozsaag, sajnálom! Remélem legközelebb sikerül, vagy már nem is lesz rá szükség.

Kép
Kép
szalamandra

Kétféle kúpot azért ajánlanak, mert vegyesen talán gyorsabban hat, ill. nem teljesen ugyanaz a hatóanyag sem, így egyfajta után nagyobb időköz telik el. :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

Laurának egyáltalán nem hat a Panadol. Ami mindig 100%-ban leviszi és gyorsan az a Cataflam 1,5%-os csepp. Könnyen beadható és kis mennyiség kell belőle.

Míra fülét folyamatosan melegítenem kell. Amióta hall, azóta nem tettem, mert úgy gondoltam minden ok. A melegítés hatására rendbe fog jönni állítólag. Nem beszéltünk meg a dokival időpontot mikor vigyük. Nehéz, mert ha továbbra is hall, de egy pici hurut van a fülében, akkor nem tudja megcsinálni a belsőfül hallásvizsgálatát. Nekem meg nincs kedvem 9.000 Ft-okat kidobálni a semmiért.
Kórházban megcsinálnák, de ott altatásban. Ezt azonban nem vállalom be, tudva, hogy nincs gyulladás, genny, savó a fülében és különben is még csak 5 hónapos! Fogalmam sincs mit tegyek. Utálom ezt a bizonytalanságot! Lehet, hogy nyáron kellene megcsináltatni? De ha mégis hallássérült, akkor ezzel az esélyét rontom a beszéd fejlődésének. Jaj, mit tegyek!

Szalamandra!
Jól tetted, hogy hagytad Rózinak erősödni az immunrendszerét! Ha lázas a gyerek és adsz neki lázcsillapítót, akkor sem fogsz tudni nyugodtan aludni (szerintem egyikünk sem).

Kép Kép
rozsaag

Lányok én még nem tettem fel a kislányomról képeket.
Íme: Kép

Kép
suny

Norina nagyon helyes kislány :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

suny, örülök hogy látjuk Norinát! :) széééép!

Kép
Kép
szalamandra

rozsaag, igaz :oops: eggyel előző éjjel is alig aludtam, pedig akkor kapott kúpot, és láttam is, hogy elkezdte lefelé vinni...

Kép
Kép
szalamandra

Lányok!

Az elöbb hívott egy idősebb hölgy hogy a BpBanktól kapta meg az adataimat és időpontot szeretne egyeztetni hogy mikor jöhetne ki egy kérdőívet kitölteni. Olyan időpontot mondott h mondom addigra apa is itthon lesz mondom ok. Erre elkezdi mondani anyukám címét mondom az nem jó (mert mikor ügyfél lettem még anyunál laktunk) kérdi az újat és mondja akkor nem jön ki majd más felhív. Felhívom a Bp Bankot hogy tényleg van e ilyen mielött egy idegent beengedek a lakásomba azt mondja a csaj van valami piackutatás de igazából nem tudja és ne adjak ki adatokat.

Szerintetek van ilyen? Kérdeztem a hölgyet hogy nem értem miért jönnek ki házhoz azt mondja mert csak úgy lehet kitölteni a kérdőívet. Miért nem kérdez telefonon?

Inkább nem engedek be senkit, de úgy beszélt az időshölgy mintha ezt muszáj lenne kitölteni.

Kép
dius87

dius87,

én piackutatóként dolgoztam. Előre meghatározott, hogy személyesen a lakásban, vagy telefonon próbálják felvenni az adatokat. Valószínűleg itt arról volt szó, hogy a másik cím egy másik kérdező területéhez tartozott, ezért mondta, hogy majd más fog hívni. Ugyanakkor, te természetesen dönthetsz úgy, hogy nem veszel részt a piackutatásban, ez ellen senki sem apellálhat :) szóval, ha terhedre van, lelkifurdalás nélkül mondj nemet.

Kép
Kép
szalamandra

Szalamandra

Köszi, csak a mai világban nem nagyon nehezn bízok meg az emberekben és furcsa volt hogy a BpBank meg nem tud felvilágosítást adni, de visszautasítom de telefonon szívesen válaszolok bármire.

Kép
dius87

Lányok!
Kérdés: használ valamelyikőtök mosódiót? Laura nagyon ekcémás és szeretnék mosószert váltani. Csak jókat olvasok róla, de jó lenne ha valaki megerősítené.

Kép Kép
rozsaag

Rozsaág, remélem, lassan ti is sínre kerültök Mírával. Csak elmúlik az a kis gyulladás, és akkor tudnak hallást nézni.
Nálunk egyébként csak dobüregi nyomásmérés volt. fél percig kellett ott tartani azt a műszert. Szerintem ezt Mírával is meg tudják csinálni a Bethesdában. Vagy ezen már túl vagytok?

Láznál én akkor szoktam 38 alatt csillapítani, amikor szenvednek a láztól. Én magamról tudom, hogy a hőemelkedés is nagyon megvisel, ezért ha sírnak, szenvednek, adok nekik 38 alatt is csillapítót, de ha jól viselik, akkor nem.

mtunde

Sziasztok!

Visszaolvasni még mindig nem, bocsi.

Köszönöm a jó tanácsokat! Szerdán kipróbáltuk, nagyon nem akart működni a dolog, du. 2-re mindkét cicim totál löttyedten, üresen, Szabi éhesen. Kénytelen voltam pótolni.
Fel azért nem adom, harcol az utolsó cseppért is!

Volt nálunk egy kis dráma: Szerdán este fél 6 körül elkezdett dőlni belőlem a vér ezerrel + hatalmas (fél tenyérnyi) alvadt vérdarabok jöttek belőlem. Mindezt persze akkor, amikor Tomi még nem volt itthon. Még jó, hogy Szabi épp csak ébredezett. Gondoltam megmosakszom, de képzejétek a kádból nem tudtam úgy kiszállni, hogy ne csöpögtessek össze mindent. Nagyon ijesztő volt. Gyorsan bepelusozztam magam, hívtam a dokimat, ő mondta, hogy irány a kórház, ha bent vagyok hívjam fel. Villámtelefon Tominak, még jó, hogy már itt volt a közelben. Közben Szabi felébredt, szopiról szó se lehetett, gyors tápikészítés, hátizsákba a legfontosabb dolgok beszórása. Apa hazaért, a kezébe nyomtam a gyereket meg az üveget és nyomás. Nem volt más választásom, egyedül mentem, még jó, hogy itt van a szomszédban. A mentőbejáró felől rohantam be, ott volt egy kis töketlenkedés, mire kiderítették, hogy menjek fel az ambulanciára, majd jön az ügyeletes orvos (dr. Hrrsányi L.). Hamarosan jött is, megvizsgált, én jól összevéreztem mindent. Csinált egy uh-t is és azt mondta ez nagy valózsínűséggel egy egészségügyi küret lesz. Hívtuk a dokimat és mire én felkerültem az osztályra, ott állt az ágyam végénél. És addigra persze már nem ömlött belőlem a vér se. Murphy! Azonnal intézte a műtőt. Ott derült ki az asztalon, már előkészítve minden, hogy az 5-kor elcsócsált 3 sörperec meg a szopis tea is veszélyes lehet az altatás szempontjából, így inkább elhalasztották. Vissza a szobába. Mivel továbbra sem véreztem, a stratégia az lett, hogy reggelig infúzió + méhösszehúzó szuri + antibiotikum és ha továbra se semmi, akkor a reggli uh eldönt mindent. Ha újra indul éjjel, akkor azonnal műtő. Közben anyukámék lóhalálában fel Tatáról, Tomi jött, én gyorsan lefejtem a ciciket, tejcsi haza Szabinak. Étlen szomjan reggelig infuzival a kezemben. Nagy élmény volt. Reggel negyed 9-kor a dokim megint az ágyamnál, gyors rutinkérdések, engem kerekes székbe be, átgurult velem az ambulanciára. Jól bepofátlankodtunk az uh-ra. Szerencsére éjjel nem történt semmi és az uh sem mutatott semmit, minden ok. Ezt megúsztam. Illetve az evés mentett meg a műtéttől, hogy a doki bácsimat idézzem. Mire jött volna a nagyvizit, ő már ki is adta a zárómat és már ott se voltunk! Minden jó, ha a vége jó! És hogy mi volt ez az egész? Sose derül ki! 3 dolog lehet:1. a lepényből marad bent egy kis cafat (az teljesen épnek látszott), 2. a burokból (ezt nem tudják ellenőrizni a szülés után), 3. csináltam esetleg vmit (asszem az lesz, hogy megemeltem a babakocsit ), ettől kicsit jobban vérzett bent a nyálkahártya, de nem tudott kiürülni rendesen. Jó kis tanulópénz volt! Azóta Szabin kívül semmit sem vagyok hajalndó felemelni, de nem is hagyná Tomi.
Ja, és mindennek ellenére éjjel már 70-et szopott egy cicből! Még így is kellett pótolni, mert 90-100-nál alább nem adja a kis Drága, de már nem annyit és bár a kanalazás nem jött be, de a pohárból szürcsölés igen. Szóval megcsillant a remánysugár újra! :lol:

Itt az új kedvenc képem róla:
Kép

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna

Bettyna

Ahogy olvastam hogy mi történt veled nagyon megrémültem, és nagyon örülök hogy rendben vagy!!! Vigyázz nagyon magadra!!!
Nem mondták hogy meddig nem szabad emelni?
Én nem is gondoltam hogy két hét elteltével is lehet ilyen probléma.

Szabi gyöngyörű kisbaba!!! Nagyon édes!

Kép
dius87

Betty!
Nagyon édes Szabi!

Ugye-ugye!? Erről írtam nektek korábban is! Nincs prószívózás, emelgetés az első 6 hétben! Sajnos könnyelműek vagyunk és ez a vége! Mártinál is gond volt porszívózás után... Örülök, hogy minden rendben és megúsztad a műtétet is! Nagyon vigyázz most már magadra!

Mindenki óvatosan, a 6 hét gyermekágy nem véletlenül lett kitalálva!!!

Kép Kép
rozsaag

Mtunde!
Dobüregi nyomásmérés volt Míránál is mind a kétszer. Ez mutatja ki, hogy a középfülben már nem hall jól, ezért nem tudja megcsinálni a belsőfül vizsgálatát. Amíg a hang nem jut el normálisan a belsőfülig, addig nincs értelme mérni.
Egyébként én tudtam rosszul, tényleg ha csúcsos a görbe akkor jó! Igazad volt. :oops:

Kép Kép
rozsaag

Betty!

Hú.hát nem semmi történet ez megint! Egyébként nálam ugyanez volt,pont amiko Kami 2 hetes lett, nagy alvadt vérdarab stb., csak nem véreztem ennyire! Felhívtm a dokim(Dr. Harsányi L. :lol: ) Ő is azt mondta,akkor van baj,ha erős vérzés társul az alvadékhoz (én meg előtte porszívóztm ki :oops: )! Szóval, már látom,hogy mitől menekültem meg! :shock: A lényeg, hogy jól vagy és tényleg nagy szerencse,hogy közel hozzátok a kórház!

Lányok!

Vagyok és olvasok én is,csak benyeltünk egy náthát a kicsi lánnyal és hol az Ő apró orrocskáját porszívózom, hol az enyémet fújom! Meg persze van is itthon mit csinálni! Most a 2 nagy Apával a Tropicariumban, a 2 kicsi alszik, úgyhogy döbbenetes csend van itthon!
Ja, és Kamilllám 2 hét alatt 0.5kg-ot hízott!

Mírának, Benének jobbulást!
Remélem Rózának sincs már láza!

Norina(imádom ezt a nevet, volt egy ovisom, akit így hívtak, sosem fogom elfelejteni azt a kislányt) és Szabi is tündéri aranyos!

Márti
borossné becz márta

Mtunde!
Az előbb elfelejtettem. Mindig kérdezni akartam, végül Benét hova viszitek fejlesztőbe? Sikerült találni valamit ahol fogadnak is bennetket?

Kép Kép
rozsaag

[quote="rozsaag"]L írta:rozsaagányok!
Kérdés: használ valamelyikőtök mosódiót? Laura nagyon ekcémás és szeretnék mosószert váltani. Csak jókat olvasok róla, de jó lenne ha valaki megerősítené.

próbáltam, nem vált be. a ruhák egy idő után büdösek és szürkék lettek... lehet viszont biomosószereket kapni, ami asszem kókuszzsírból készül, bár annak sem olyan a mosóhatása, mint a "rendes" mosószereknek. a frosh van még, mint környezetbarát megoldás, esetleg azt is kipróbálhatod.

KépKép Kép
mzsperx

bettyna, rettenetesen hangzik, amit írsz! ezek után én már tuti nem fogok semmit csinálni 6 hétig! csak szoptatni, meg zabálni :D

KépKép Kép
mzsperx

betti, hát, ez nem semmi történet! Hálistennek, hogy jól vagy! A kisfiad gyönyörűséges :)
Márti, gratula Kamilla növekedéséhez. Kaminak hívjátok? Helyes kis név :)
Úgy tűnik, ma nincs láz (kopp-kopp-kopp)!

Kép
Kép
szalamandra

Rózsaág!

Egyébként teljesen igazad van, csak nem megy, hogy semmit ne csináljak! Anyósom még főz és vasal, dea többi rám+a férjemre hárul, jövő héttől pedig már Ő is dolgozik, úgyhogy nem egyszerű és 4 gyerek az 4 gyerek, szóval itt mindig történik valami, amibe tevőlegesen be kell avatkozni! És nem bírom elnézni, ha retkes a mosdó vagy áll a vizes ruha a mosógépben! Anyósom pedig vígan elnézi, hogy én cipelem ki a kertbe a vizes ruhával teli lavórt, miközben azt hajtogatja, hogy neki az egész élet egy rohanás és inkább dolgozna újra! Nem akarok hálátlan lenni, sokat segít, de rossz az, ha arra számítok, hogy valai kész van,aztán végül mégis én csinálom meg, mert muszáj!

Márti
borossné becz márta

betty te jó ég, mik történnek!
még szerencse, hogy a végén minden rendbejött. vigyázz magadra!!!

Kép
Kép
Kép
iricc

Bettyna!
Vigyázzatok magatokra! Csak semmi "legénykedés"! Cipelheted még a babakocsit eleget :wink: . Örülök hogy végük is rendben van minden, Szabi nagyon aranyos!

Kép
becsengo

Betty, tényleg nem tréfa, vigyázz magadra! Szabi tényleg nagyon édes a képen!

És természetesen Norina is!

Rózsaág, ha nekem lenne lányom, és 'csak' annyira lenne szép, mint Laura, az nekem tökéletesen megfelelne! :wink: Szerintem ez a fog-rész életkori sajátosság, nálunk senkinek sincs ilyen, szóval szerintem majd a tejfogakkal együtt el fog tűnni. Én is használok mosódiót, de csak a színeshez, azt mondták, hogy a fehér beszürkül tőle. Azokra Almawin márkájú biomosóport használok, szerintem nagyon jó. És semmi öblítő, csak egy kis ecet. Mindkettővel meg vagyok elégedve, a pelenkákat is az Almawinnel mosom, és szép fehérek :-)
danann

Betty,

sajnálom, hogy ilyenen kellett keresztül menned... Jól rámijesztettél, de legalább így majd én is jobban odafigyelek miket fogok csinálni az első 6 hétben...

Ma voltam újabb CTG-n, aztán onnan átküldtek UH-ra. Október 1-én az átlagosnál több magzatvízre lett figyelmes az UH-s, most azt mondta, még a múltkorinál is több van és menjek holnap vissza a dokimhoz.
Bevallom nem sok kedvem van, amúgy kedden mennék hozzá... Azt olvasom mindenhol, hogy az esetek 50%-ban ez nem jelent semmit, amiket meg jelenthet, azokat ki tudom zárni. Egyébként már múltkor is csak annyit mondott a doki, hogy emiatt ne aggódjak. Még gondolkodom menjek-e...

Kép
sz.veronika

Betty
Igaza van Rozsaagnak, a 6 hét nem véletlenül van. Örülök, hogy alakul a szopi. Vigyázz magadra.
Szabi és Norina is gyönyörű.

Suny
Már annyit akartam kérdezni, hogy nálatok mizu az éjszakákkal?

Mi elutaztunk a szüleimhez, holnap megyünk kirándulni. Kristófot egymás kezéből szedik. :)

Mindenkinek szép hétvégét!

Kép
Kép
susytunder

Márti!
Tudom miről írsz, nekem nulla segítségem nem volt/nincs. Igaz 2 gyerekkel kevesebbel kellett végigcsinálni.
Inkább csak jelzés volt részemről, hogy tényleg mindenki nagyon vigyázzon magára, hiszen pillanatok alatt baj lehet belőle ha emelgetnek. A porszívózáson volt a hangsúly, nem a Te személyeden. Remélem nem bántottalak meg.

Mzsperx!
Köszönöm!

Danann!
Bíztam benne, hogy Te használod. Irok privit!

Kép Kép
rozsaag

Susy köszönöm érdeklődésedet most már jobbak az éjszakáink. Az öt órai szopit félig kiváltottam szilárd étellel (gyümölcsökkel leginkább) és a Norina így nem kel fel enni. Igaz tegnap felsírt és magam mellé kellett venni, de egy kis pörgés-forgás után visszaaludt.
Bettyna vigyázz magad, és a kisfiad nagyon aranyos.

Kép
suny

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?