Gumicukor!
Annyit beszélgettünk ezekről, emlékszel??
Persze, hogy történnek rossz dolgok.. úgyis tudja mindenki. Most itt ülök a képernyő előtt, és lefordulhatok a székről is, akár.
Én csak abba ugrottam bele, és nagyon-nagyon hülyének tartom magam emiatt, hogy HAGYTAM magamat beparáztatni. Tisztelet a kivételnek, de a legtöbben eltúlozzák a dolgokat.
Őszintén remélem, hogy hasonló szülésben lesz részem, mint neked
, de HA nem, akkor sem jövök majd ide riogatni, pláne nem fogom a várandós barátnőmnek ecsetelni, milyen kin ez vagy az...
És még valami: a terhesség folyamán sem árt ügyelni magunkra: nem tudom készitettek-e már ilyen irányú felméréseket, de nem hiszem, hogy +25 kg túlsúllyal az ember megkönnyiti a helyzetét... szóval egy kis kondi, egy kis málnalevél, egy kis homeobogyó, jó közérzet, stb. talán ezek is segitenek.
Mészi
3300 kg-ra jósolta ma a kispöcsöst (uh), elvileg minden rendben, manuális vizsgálat két hete nem volt, majd jöv. héten, úgyhogy méhnyak állapota ismeretlen. Jóslófájások vagyogatnak, de inkább olyan benyilallásszerűen.
Viszont ma ülök a CTG-n, bejön, nézi a papirt, néz engem, kérdi: Fruzsikám, azt tudja, hogy volt egy fájása?
NEM tudtam
!!!!!!!!!
Természetesen napközben menseszszerű görcseim voltak, de szerintem inkább pszichésen
A Zuram aszonta, hogy jövő héten szülünk, és a zén Uramnak mindig igaza van! De jó is lenne
Judit!!! Én 4 évvel ezelőtt ott voltam a kis unokaöcsémmel, amikor kivették a manduláját.. Tudod, milyen "véres" volt? És szegénykém utána két napig lázas volt, sirt, a saját nyálát nem tudta lenyelni. Szerinted, valaha én kivetetném a mandulámat? Csak, ha az életem múlna rajta...
NE nézd a Szülőszobát, szerintem! Én is mindig felidegesitettem magam rajta!
Na, puszka
Fruzsi