Witch,
Nagyon sajnálom ami veled történt, hol kaptad el? Szedd az antibiotikumot és pihenj tényleg csak annyit kelj fel, amennyit muszáj. Még jó, hogy időben észrevették. És az is tök jó, hogy időben elmentél orvoshoz! Kitartást és ne aggódj minden rendben lesz! Szorítok, hogy minél előbb kigyógyulj ebből.
Krisztamili,
Folyamatosa nézik a pindur veséjét, a múltkori ultrahangon 7,5 mm volt, azt mondták, hogy nagyobb baj a 10 mm felettiekkel van. Így szorítok, hogy a két hét múlva lévő ultrahangon ne legyen felette. Amúgy velünk minden rendben. A cukrom sokszor hülyéskedik és már azt sem tudom, hogy mit csináljak vele, néha teljesen jó néha meg tök emelkedett a reggeli utáni. De már kibírom ez a pár hónapot. A babáért mindent!
Mesélj Te, hogy veletek mizu? Soma szépen nő már? Majd ha tudsz egy kis képet tegyél fel rólatok!
puszi
Momó,
Sajnos nem tudtam megnézni a kisfilmet, mert a munkahelyemen nem játsza le, otthon meg most egy ideig nincs netem, holnap ráizzítom a rendszergazdánkat és remélem, hogy holnap meg tudom nézni.
Veletek mizu? Hogy vagyTok?
Vucuska,
Gratulálok a kiskönyvhöz, majd meglátod, hogy fog repülni az idő és ma holnap már a 18 és a 28 hetes ultrahangra készülsz
Vuki,
Nekem egyáltalán nem volt mellfeszülésem és most sincs, annyit csak hogy az elejétől kb a 4. hónapig a mellbimbóm volt eszméletlen érzékeny, sőt néha fájt is, most a hidegre nagyon fáj, de amúgy mostmár semmi más jele nincs.
Na aggódj, de ha jobbnak látod Te is, akkor menj el a dokidhoz, voltál már azóta?
Maggi,
Engem is anno megijesztettek ezzel, és nagyon megijedtem én is, mostmeg inkább többnek néz ki a babó egy héttel, mint amennyinek kéne. Szóval ne izgulj, nem lesz semmi baj, lehet, hogy majd most fog csak többet fejlődni!
puszi
Kriszta