Sziasztok!
Lilly:
Eszternek nagyon boldog születésnapot kívánunk!!
Játékok: Nikinek első szülinapra vettünk egy zenélős, villogós, állathangos "
farmot". Nem nagy, de egész jópofa. Meg vettünk neki egy
mágneses horgász kirakót. Tudjátok, halak vannak a fatáblán, amiket egyrészt össze kell tudni rakni (puzzle), másrészt van rajtuk egy pici fém darab, és van két horgászbot, amikkel ki lehet őket horgászni
Vivinek vettünk egy
Donald kacsa figurát, mert szeretne egyet, meg vettünk neki
gyöngyfűző készletet. Ezek mellé még szeretnénk valamit venni. Neki karácsonyra már vettünk
dilidominót plusz dominókkal. 3 éves kortól ajánlják, szerintem fog neki tetszeni. Egyelőre ezek vannak meg. Még szeretnénk neki
fűzős játékot venni, nagyon jókat láttam itt:
www.fakopancs.hu Meg a
kiskonyhán mi is gondolkoztunk, már néztünk is néhányat egy boltban
A
szivacs fotel szerintem is nagyon jó dolog. Második karácsonyára kapta (egyéves volt), és most is ott csücsül
Igaz huzatot már anyós varrt rá másikat, mert strapálja rendesen
Niki is már nagyon szeret rámászni
Meg vehettek olyat, hogy egy
henger és egyre kisebb átmérőjű karikát lehet ráhelyezni. Vivim már 8 hósan ki tudta rakni
Niki nem tudja, őt nem érdekli, csak rágcsálja
Vagy pl. "
pohárkészletet", amiből tornyot is lehet építeni, meg egymásba helyezni, meg alá elrejteni apró tárgyakat, stb. Ez is nagy sláger nálunk, mindkét lánynál.
Vagy a
12 db-os fa puzzle is jó.
Mindenki azt mondja, hogy egyéves gyereknek milyen könnyű vásárolni, de szerintem nem. Vagy kimondott bébijátékok vannak, vagy kimondott gyermekjátékok
Legalábbis nekünk már Vivinél is gond volt ez, és most Nikinél is
Viszont eszembe jutott, hogy az Auchanban vettünk neki első szülinapjára egy
Noé bárkáját. Na csajok, azzal a mai napig szinte napi szinten játszik. Egyrészt formafelismerő, másrészt lehet rajta zongorázni, meg mindenféle állathangokat ad ki, meg van hajókürt meg vízcsobogás, meg zene, meg ugye az állatok és Noé
Nagyon le tudja őt kötni.
Meg lehet már egyévesen
motort is venni nekik. Vivi november 6-án kapta a szülinapjára, december 6-án tudott vele magától menni, és január 8-án indult el
Előbb motorozott, mint járt
:D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára lamme 2011.02.11 20:54-kor.