Szilvia!
A lányom is Szilvia!Köszi a gratut!
Igen ritka az ilyen lány,eszébe sincs a pasizás,volt már neki akivel járogatott egy pár hétig de azóta semmi nincs,tetszenek nekik a pasik,meg néha mondja ő,hogy pasizna,de nincs sok idő rá,az nagy kötöttség,most pedig a tanulás az első!Van egy kis galeri egy szűk barátikör,oszt.társakból áll,néha szoktak bulizni egy 7végi vityillóba,szülinapoznak,névnapoznak,néha mennek ide-oda,sütizni stb!A fiam még félig a gyerekkorban van,diszkó az mindig /sulidiszkó/foci minden mennyiségben,most is Nyiregyházán van,leigazolt játékos,bajnoki meccsen vannak!Kérdezgetem néha a lányokról,hogy tetszenek e a lányok,de leráz,hogy jaj anya!Nem faggatom,mert magától is elmondaná azt hiszem!Szex téma:ezzel mi is igy vagyunk,nekem a fiam erről a támáról nem beszélget,lehet később majd,a lányom szokott beszélni róla,de elég furcsa helyzet,mert minket is kérdez,néha próbálok terelni,de mindig mondja,hogy anya ne terelj!Egyszóval mások a fiúk és a lányok!A fiamnál 1x úgy tudtam,meg,hogy érdeklődik a szex után,hogy a számitógépnél rábukkantam,hogy a szex.hu-t nézegette,én rákérdeztem,hogy miért nem kérdez a válasz az volt,hogy a biológia tanár azt mondta,hogy mindenből tanulni kell,olyat nevettünk rajta,de mebeszéltük,hogyha kiváncsi akkor kérdezzen,ennyiben maradtunk!
Babatéma!nem voltunk kivizsgáláson,a dokim felajánlotta,hogy segit,de megbeszéltük,hogy nem megyünk!Ha sikerül úgy is sikerül,ha nem hát belenyugszunk!
Nekem mind 2 gyerkőc késett,most tovább tanulás a gond,hogy hová!??????A lányom se tudja de a fiam még úgy sem,pedig szorit az idő!
Nálatok mi újság ez téren???