Hmmm, de rég ettem zöldbabfőzeléket! Köszi!
Mági! Éljen az anyósod!
Sarni! Szerintem a csuklást a fejénél (garat) érezni, mert én egészen lent érzem a méhszájnál (egyetlen orgazmusforrásom
), ott meg nem lehet a háta, hisz akkor kilógna a feje!
Gabi! Miért érzem úgy, hogy nálatok lesz az első halászléparty tavasszal?
Persze miután megjöttünk Sarmiék házavatójáról, és nálunk is befejeztétek az építkezést
Heni! Szerintem nem hülyeség kaját hozatni, ha fincsi és nem vág padlóra anyagilag. Én is Gastroyal-ozni fogok szülés után, mert nagyon úgy néz ki, hogy itt a garzonomban kezni Hanna az életét, vagyis egyedül leszek vele. Nem nagyon tudnék bevásárolni, meg főzőcskézni.
Nem is értem, hogy miért nem szűrtek, az igenis kötelező, nem kórházfüggő a dolog. Most meg szűrés nélkül antibigyó? Ezt nem értem...
[quote]A írta:zt fújja, hogy legalább még pár hónapig amíg vmi tartalékot összeszed. Addig bírjam ki itt...
Szerintem ez csak elodázása a probléma megoldásának.
Edoci! 32. héten a másfél kilós babára mondta a dokid, hogy nagy? Hmm. Amúgy szerintem semmi összefüggés nincs a vitaminszedés és a baba mérete között. Ez már bizonyított tény.
És jól vagytok? Nagyfiad készül a kistesóra?
Gyertek talizni 27-én! IKEÁzunk egy nagyot.
Mush! Utolsó hónapban már nem kell magnéziumozni.
Mági! 28-32 között kell megnézni, úgyhogy normális.
Szasz Zsebi!
Mági! És mit hozol még talira?
Apropó! Kell még valakinek 56-62-es csajos holmi? Átadnám a feleslegeket pár százé'!
[quote]T írta:egnap én is voltam szülésfelkészítön! Jó volt,pont a szülés volt a téma,
Susy! Ez jó!
...és nagyon meglepődtél, hogy nem a dobostorta készítésről volt szó?
Kati! Ezek a legszebb ajándékok! Ilyenkor úgy örül a lelkem! Kellemes öregedést!
Mush huss! ...mármint a panaszod, nem te!
Anita! Muti, mit akarsz venni! Majd mi eldöntjük, megveheted-e!
Csaki! Miért szorítana egy harisnya? Abból is lehet akkorát ráadni, ami nem szorít, és ha pamut, akkor be sem fülled. Szerintem egy pelenka sokkal gázosabb, mégis előszeretettel alkalmazzuk a textilpelus helyett. Pedig ez CSAK a mi kényelmünket szolgálja.