Sziasztok!
Aida:
Én is inden képpen költöznék, amit csaki mondott az így van, a végén Noli érzi meg, a tejed is elapadhat az idegességtől. A párodnak ezt muszáj megértenie, nem várhatja el tőled, hogy csak nyelj és maradj, ott, ahol nem szívesen látnak..
Tudom, hogy anyagilag megterhelő egy albérlet, mi most vettünk lakást, csak a törlesztő részletünk havi 74 ezer, az egész gyedemet elviszi,gondolhatjátok egy 2 éves mellett mennyire jó ez így.. De mi is 9 éve Anyóséknál éltünk, és már nagyon kellett az önállóság, a szabadság.Összébb kell húzni magunkat, de megérte! Bár én nem panaszkodhatom Anyósomra, mert szerencsére jól megvagyunk.
Vannak húzásai, de tegnap ezt is jóvátette!
Már Apának is panaszkodtam, hogy az első szülött unokáját (keresztfiamat) sokkal inkább előtérbe helyezi, mnt Annát. Ő a szuper, az okos, az értelmes, folyton rá kell vigyáznia , neki vesz holmikat.
Erre tegnap Anyósom megvette a 20 db tetrapelust, ami 4 ezer ft volt, plusz teszveszről is lőtt csomó cuccot, amit én kinéztem, és mondta, hogy nem kell kifizetni, ajándék
Hát én úúúgy örültem neki
mush:
Én kizárólag bubis vizet tudok inni, a sima nekem csak csapvíz..
Annával is folyton ezt ittam, most is. Semmi gond nincs belőle, legfeljebb a te gyomrod ég, bár én ezt sosem tapasztaltam..
Kersztes pisi: 4 kereszttel én győztem???
2 hetes antibigyó kúrán voltam vele, azóta, mintha elvágták volna a keresztjeimet!
Az ilyet muszáj kezeltetni, előtte én folyamatosan kaptam a kúpot, de az nem segített. Ha szülésig nem jön rendbe, a baba a szülőcsatornán keresztül mászva összeszedhet fertőzést.
Na ésegyéb hatásai is lehetnek..