Sziasztok!
A visszaolvasás még mindig nem igazán megy, csak átfutás szinten. Bocsi.
Nikuc - A látogatók abszolút a szobatársaságtól függően mászkáltak be, amikor én voltam bent. Volt pl. egy kínai család, akik naphosszat ott voltak, a pasi kint aludta folyosón, sőt még a másik oldara is átmászkált. Meglehetősen bosszantó volt, de szegény nővérek nem tudtak mit tenni, így is állandóan kapkodtak fűhöz-fához. Nekem mázlim volt, nagyon jó szobatársaim voltak. CSak az apukákat engedtük be. Tápit Szabinak is csak akkor voltak hajlandóak adni, amikor 2. éjjel beadtam, mert 3-an nem tudtuk megnyugatatni, tejem még nem volt, a víz meg csak átszaladt rajta. Amikor nekik ordított szegén belátták, hogy valóban éhes a gyerekem, attól kezdev, ha kértem, kaptam pótlást. Szabi sajnos csak a 2. nap délutánján juthatott először cicihez, mivel én egy emelttel lejjebb voltam, így a tejtermelés is csúszott legalább ennyit. Legalábbis szerintem. Azóta sincs elég.
A TAj és lakcímkártyáért be kell mennünk az adatfelvételtől számított 10 nap múlva az Eötvös utcába. Az adókártyáról még nem tudok semmit.
Mzyperx - Nagyon csini vagy!!!!
Nem tudom ki kérdezte, de kombi és lábas rugi van a gyerekeken a kórházban.
Panndi - Gratula a kistesóhoz!!!!!
Ugabesz- Én a 36-tól szedtem a homeós bogyót. 36-on 1-szer 5 gólyócsak, aztán a köv héten 2-szer... és 30-as volt.
Gabi79 - Hatlamas gratula Adélhoz!!!!! Elég drámai a történetetek!!!! Komolyan az én helymre kerültél???
Aszti! Kicsi a világ!!!
Beneildi - Csodaszép a kis Lillád!
Iricc - Nagyon jók a képek Milosról!
Az
infúziós branült csak akkor kötötték be, amikor már kellett és előtte nem is szúrták a kezem. Viszont a csuklóm fölött nem sikrült, mert vékony a vénám, így kézfejbe kaptam.
Márti - Tényleg az előrehúzós rész és a varrás volt a legvacakabb az egészben.
Please help! Tudom, már volt róla szó, ha jól emlékszem Krisztának voltak tejcsi gondjai. Szóval az én dilemmám a következő: Ahogy szép lassan múlik a sárgaság, Szabi egyre ügyesebben szopizik. Igen ám, de elég nehezen indul el a tejcsi a cicimből és ha lég éber, akkor úgy 50-60-at le tud szívni. De ettől iszonyatosan elfárad, hiába adom oda neki a másikat, csak cumizik vagy bealszik. Ha mázlim van, akkor egy ilyen szopi után az első cicből le tudok fejni max. 20-at, azt a köv etetésnél megkapja üvegből. Sajnos a kanalazós módszer nem működik, mert nem nyeli le. Most már akkora az étvágya, hogy ez legtöbbször már nem elég, így kénytelen vagyok lkegalább 30 tápival pótolni, különben csak nyűglődik és tátog, mint egy kis halacsaka, mert ha nincs a cic a szájában, akkor nem alszik el ugye. Légyszi segítsetek! Ezerrel iszom a szotatós teát és az alkoholmentes sört, eszem, iszom rendesen, általában a du-i séta és evés után alszom is Szabival egyet mégsem érzem, hgoy több lenne a tejcsi. Ma elkezdtem szedni a homeós bogyót is, ha az se válik be pár nap eltelével, akkor More Milk? Vagy mennyit várjak még, Van még esélyem, hogy rendesen jóllakassam a fiamat cicből?
Cserébe a tanácsokért íme 2 új kép: