Új privát üzeneted érkezett!

Bocsánat a durva szavakért.

Brigitta

Kép
Kép
Kép
bb

Aida: ezt hívják érzelmi zsarolásnak (ld. lakás rezsije). Ha nem tudják fizetni majd kiadják vagy eladják.

Én tutira költöznék. Még akkor is ha utána kenyér és víz. Nehogy azt hidd, hogy egy újszülöttel könnyebb lesz... Ha ugyanis feszült vagy az átragad a babára, lehet, hogy hasfájós lesz vagy rosszalvó te meg mégjobban kikészülsz, hónapokig nem alszol, nincs időd magadra, veszekedések lesznek amit az anyós szépen meglovagol ... a többit már sejted.

A vége az lesz, hogy ott állsz majd egyedül egy babával... mialatt a férjed az anyósnál sírja ki magát, hogy milyen hárpia lett belőled...

Sajna sok ilyet láttam már :(((((
Vendég

Cili, nekem is ma lett kesz a laborom, a feherversejt uledekem 25 lett. Felhivtam a dokit, azt mondta ismeteljuk meg egy het mulva, szerinte tuti huvelyvaladek. Bar a hataretek 4-ig van, megis csak egy keresztes lett.

Illetve ami a legdurvabb, a terheleses cukrom 7.5 lett, ami miatt mostantol kokemeny dieta :(
Mi lesz igy holnap a szulesfelkesziton a szokasos szendvicsemmel? :(
Egy het mulva ismetles, ha nem megy 6 ala, jon az inzulin.... sosem volt gondom a cukorral...aaaaa
Kép
zsiraf8

megittam egy vodor vizet. en is este leszek nagyon szomjas. es valamiert borzalmasan kivanom a buborekos vizet a sima helyett.azzal sokat artok a babanak?

aida. remelem tudsz aludni.

eniko. majd teszek kepet a "beszelo" fuggonyrol, amikor kesz lesz. kb 4-5 het. :lol:
igen karacsonyi ajandekokat csomagolok, mert decemberben mas dolgom lesz. novemberben meg szerintem mar nem lesz kedvem a tomegben vonszolni balna testemet. ma rajottem, hogy a jarasomra a legtalalobb, hogy "susus", a pingvines helyett. :lol: :lol: igy elkezdtem a bevasarlast, es ha mar itt van akkor a csomagolast is. a donto tobbseg mar kesz van. sot van, amit mar le is passzoltam orzesre Tony anyukajahoz! itt amugy sem szokas szemelyesen odaadni az ajandekokat, hanem mar elore el kell kudeni, hogy 25-en ott legyen a fa alatt.

mi 22-en kezdjuk a szulesfelkeszitot. mar nagyon varom. 4 alakalom este 7-9-ig, szerdankent.

erika. miert kell birosagra menned a volt ferjed miatt?

joccakat mindenkinek es szep almokat!

KépKép
KépKép
mush589

Mi lesz igy holnap a szulesfelkesziton a szokasos szendvicsemmel?
[quote]. írta:..meg a nyalókáddal? :wink:

[quote]k írta:ivanom a buborekos vizet a sima helyett.azzal sokat artok a babanak?
Egyáltalán nem ártasz neki!

Kép
zölddisznó

Aludtam barátokközt óta... lőttek az éjszakámnak :( Fáj a fejeeeeeeeeeeeeeem. Bevettem egy Paramaxot.
Nyugodalmasat nektek!

Kép
zölddisznó

Na, ki nem tud még aludni?

Kép
zölddisznó

aida:egyet értek csaki -val.én mindenképp mennék.ha van elég erőtök és kitartoak vagytok sokkal boldogabbak lesztek külön.én 17 évesen leváltam a szüleimről,kérelmeket irtam,sorba álltam ,és most van egy végleges önkormányzati lakásom.ne add fel..
amikor elváltam fogtam a zsákjainkat amikbe a ruhák voltak és elmentem,.60000 ft os albérletbe-.:Snem volt könnyű de ha szép életet akartok akkor itt az ideje elindulni.

nekem is mindig vannak nehéz napjaim de amiota a párommal ujra (mert tiniként egy pár voltunk):D együtt vagyunk van értelme harcolni-.tegnap megint jött egy 40000 ft-os viz tartozás exemnek..de már fel sem hivom mert nem érdekli:Smajd kinyögjük.-
annyibol rossz hogy nem mondhatom Hajninak hogy nem jöhet ide mert.....pedig örülnék ha nem jönne..legalább nem ugy jönne ide hogy van akit apunak hiv,de 2 hetente jön valaki aki elvárja hogy annak hivja...csak az a baj hogy nem tesz le semmit asztalra ezért.

áááá képzeljétek megdöbbenve tapasztaltam hogy nadrágot kell vennem :evil: pedig már nem akartam de a farmerem a lábam között felmondta a szolgálatot.elvékonyodott az anyag.keresztanyámat már kiszolgálta ugyhogy megértem:D

ma kezdődik Hajnimnak az uszás.tegnap az állatkertet hallgattam ,ma az uszást fogom:Desküszöm hogy zsiráfokkal álmodtam hacsak apának nem volt 2 m-es nyaka :D :) nah jo lelövöm magam és megyek csinálnom cseppemnek a kakaot.

Kép

Kép
nikianya21

bb,
"Szerintem irigy rátok, vagy klimakszol, vagy nincs kielégítve." - ez mind így van és igaz és én ezt pontosan tudom, hogy nem a személyemmel van baja, hanem az életével. Sajnos.

csakegy,
"ezt hívják érzelmi zsarolásnak (ld. lakás rezsije). Ha nem tudják fizetni majd kiadják vagy eladják. " - igen jó lenne, ha így menne, de sógorom amit már említettem egypetéjű ikertestvére a páromnak, ami azért tudjuk hogy elég durva kötődés és párom nem akarja ráakasztani a nyakára ennek a lakásnak pluszba a költségeit. Ráadásul egy helyen dolgoznak és ha elmennénk innen albérletbe akkor a saját ikertestvérétől hallgathatná nap mint nap, hogy hogy kicseszett vele és milyen hálátlan. Vhonnan én megértem hogy sz*r helyzetben van és hogy nem akar menni, annak ellenére hogy én is azért kezdtem el albit nézegetni mert tökéletesen egyet értek veled csakegy és nagyon-nagyon szeretnék menni. Már így is a vitáink 70%-a anyós miatt volt és én már annyiszor azt láttam, hogy elérte a célját az a hárpia (és szétmentünk a párommal és visszakapta a "kicsi fiát")... Sz*r helyzetbe vagyok én is és úgy gondolom a párom is.

mush,
ideáig sikerült szunyálni egy nagyot, szóval nem volt gond éjjel. :)

niki,
neked is ugyanazt tudom írni kb. mint csakegynek.. Nagyon szeretnék menni, de egyedül munka nélkül nem merek, párom pedig nem jön és nem kényszeríthetem. Habár a terhességem után ha végre nem leszek ennyire ágyhoz kötve és itt lesz az egészséges kisfiam lehet hogy elindulok. Mert az az érzésem hogy a páromnak fontosabb az anyagi jólét mint az hogy mi egy normális, boldog család lehessünk.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Jó reggelt Csajok!

Egyre jobban alszok éjjelente. Igaz ezerszer megfordulok, de nem virrasztok. :-D

Tegnap olyan jó esténk volt! Apával ültünk összebújva, beszélgettünk, azokat az sms-eket olvasgattuk, amiket még megismerkedésünkor irogattunk egymásnak, nosztalgiáztunk és közben REM-et hallgattunk. :-D

Ja, és újra rettenetesen szentimentális lettem, elbőgöm magam mindenen...

Bkati!
Hogy vagy?

Mush!
Kitartás a még hátralévő melós napokhoz!!!

Bella!
Én két éve karácsonyra kaptam Apától egy 3000 db-os puzzle-t. Picasso Guernica című képét ábrázolja. Aki ismeri ezt a festményt, az tudja, hogy fekete-fehér. Képtelen voltam kirakni. Pedig amúgy imádom a puzzle-t!

Boci!
Nem semmi mennyiségű rucit kaptál! Tök jó neked!!!

Vera!
Szorítok nektek!!! Jelentkezz, amint hazaértél!!!

Dcili!
Én anyósom is ilyenekkel borít ki! Apának napokig azt mondogatta a telefonba, hogy vigyázzon rám, le ne essek a lépcsőn. Már a végén megkérdeztem tőle, hogy honnét jött ez a rögeszméje, talán ezt álmodta??? Amikor meg mondtam neki, hogy Zsoff valószínűleg nagyobb lesz az átlagnál, akkor azon kezdett el parázni, hogy nehogy fogó, vagy vákuum legyen a vége… :evil:

BB!
Pihenj amennyit csak bírsz!

Erika!
Ne idegesíts ezzel, hogy egy hónapnál nem régebbi apasági kell!!! Mi már nyáron kikértük. Na ezzel kapcsolatban ma tuti felhívom a kórházat!!! Apa mostanában nem ér rá ügyfélfogadási időben Érden mászkálni. Nem is tudnánk megoldani…

Gabi!
Tutik a képeid!!!

Légyszi írd majd meg, hogy a Madarászban kit és hol kell keresni!!! Jövő héten én is el szeretnék menni az újraélesztős tanfolyamra.

Zsiráf!
Basszus ez a cukor elég durva!!! De próbáld a jó oldalát nézni: nem jönnek majd rád extra kilók az utolsó hónapokban. És ráadásul már csak pár hetet kell diétával kibírnod!

Niki!
Exed szuper! De jó, hogy legalább már nem húzod fel magad az újabb tartozásokon. Jó úszást Hajnidnak! Szereti a vizet? Élvezni fogja?

Aida!
Utolsó mondataiddal ugyanazt mondtad el, mint amit én gondoltam a soraid olvasása közben. Ha a párod nem küzd azért, hogy egy család legyetek, te egyedül kevés leszel ahhoz, hogy összetartsd hármatokat, főleg úgy, hogy van két olyan külsős személy az életetekben, aki a szoros családi kötődésre hivatkozva folyton zsarolják őt.

Kép
Kép
lbernuska

Jóó reggelt.

Most várom a barinőmet és megyünk a dokihoz. Nemtudom mit fog csinálni vagy mondani de tegnap este 8-tól már 10 percesek jöttek utána meg 8 percesek. De lefeküdtem és elaludtam így nemtudom meddig tartottak ezek. Most is érzek néhányat.

harivera
Budapest XXI. kerület

Vera,
ejnye.. Még azért maradjatok egyben! Várjuk, hogy az orvosnál mi volt, hátha tudsz még jönni írni nekünk.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Sziasztok!

Aida:Sajnálom hogy ilyen anyósod van azt hiszem én is mennék.Inkább tényleg csak kenyér meg víz de a párkapcsoltam meg marad.Pesze megértlek a baba miatt nrm akarsz a bizonytalanba menni.Nekem sem egyszerü anyóssal párom egyedüli gyerek,habár a párom teljes mértékbe melletem áll.Ha anyós beszól nekem valamiért szépen haza küldi...O.k ez teljesen más mi külön lakunk párom részéröl nincs olyan nagy kötödés.Söt ha rajta múlna nem is találkozna az anyával.

Hú Vera azzért ne tessék még szülni.Még van pár hetted!!

Rólunk :oops: :èn megint fogytam 1kg-ot.De Aaron szépen fejlödik 2600g már most szóval nagy babám lesz.Szülés idö pontaja elöre hozva nov.24-re.teszek uh ha képet ha nem baj. Kép

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
hemej

hemej,
baba nagyon édes :)

Félreértettél én mennék innen el, tudom hogy nem állunk olyan rosszul, ha nem is jólétben de azért ellennénk egy albiban. Párom az aki nem jön. Arra írtam h ha ez ilyen marad a baba megszületése után egyedül kell lépnem. Így úgysem fogom leélni az életem.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Hemej!
Aaron tényleg milyen kis duci már most! Nagyon aranyos!!!

Aida!
Anyós már megismerkedésetek óta fúr téged, vagy csak azóta, mióta terhes vagy? Ikertesónak van barátnője? Vele is ugyanígy viselkedik?

Kép
Kép
lbernuska

ja értem.így jár az aki csak félig meddig tud olvasni úgyanis fiam itt lóg rajtam. :lol: :lol: :lol: :lol:

Nem is meséltem nektek szep.16 óta jár a fiam.Na azóta nincs meg állás.

hemej

lbernuska,
anyós azóta fúr, hogy még nem is ismert csak a párommal találkozgattam. :D Már akkor elvileg olyanokat mondott h biztos egy tisztességtelen lány vagyok meg stb. Aztán a baba óta meg nagyon-nagyon mindig azzal jön h ez egy hazugság meg hogy nekem még tanulnom kéne nem babáznom.

Hú sógoromnak "szerencsére" nincs barátnője de én nem is kívánom egy lánynak sem hogy az legyen.. amíg anyós van addig ne. Mivel nekem régebben elmondta anyós h a sógoromhoz jobban ragaszkodik mint a páromhoz habár mindkettőt szereti de örül hogy nema Gabit vittem. :D Erre varj gombot! El sem akarom, el sem merem képzelni mi lenne azzal a lánnyal aki össze állna a Gabival (sógorom)... Sztem ezt Gabi is tudja és megfelel neki ez az élet, hogy "kiszolgálja" az anyját. Amúgy is ha lehet még ennél is jobban mint a párom akkor ő méginkább tiszteli és ragaszkodik az anyjához.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Tisztelik az anyjukat azért mert most 55 éves, soha semmit nem csinált az életében csak éjt nappallá téve dolgozott, hogy eltartsa a 3 gyerekét és megteremtse a jövőjüket, amit most nem akar nekik átengedni. De a "gyerekek" csak azt látják, hogy anyu mennyit dolgozott értünk és a semmiből lett egy 25 milliós háza meg egy 12 milliós lakása mellette. Ami szép meg jó meg tényleg tiszteletre méltó, de mi értelme van ha nem a fiaiért tette hanem mindent magának akar most!? Mert fel nem foghatom hogy mondhat olyat hogy menjünk egy olyan lakásból ami egyébként üresen állna itt, miközben ő egy 25 milliós 4 szobás, 2 fürdőszobás, 2 konyhás családi házban éldegél kettesben a másik fiával.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Jó reggelt!

Remélem mindenki jól van, én határeset megvagyok! A kezeim nagyon fájnak, végig a könyöktől az ujjbegyig. Szerintem tegnap kicsit megerőltethettem. Remélem rendbejön.

A pisimet nézték, amikor nagyon sok volt a baci benne, tenyésztették is, de nem találtak benne semmit. Kenetet most vett a doki, az eddigiek mindig rendben voltak. Következő tipp? Mert én már nem tudom mit kellene csinálni... :cry: :cry:

Ma van a párom 33. szülinapja, reggel 7 óta tevékenykedek a konyhában fő a finom húsleves, sütök neki rántott husit, a másik nagy kedvenc a franciasaláta már kész, meg megcsinálom a gesztenyéstortát. Délután meg pihi ezerrel, na jó összehjatogatom a kimosott ruhákat... a fürdőben így is ösvényt kellett csapni a szennyes között... :shock: :shock: :shock: :shock:

Vera azért vigyázz magadra. Még ráér az a kislány kibújni!!!!

Aida találtatok valami használható albit? Nem tudom, de a te szüleid nem tudnak segíteni? Jó lenne, legalább a baba megérkezéséig valami megoldást találni.

Kép

Kép
dcili81

Egyelőre a párom ragaszkodik, ahhoz hogy maradjunk, de én azért ma hívogatok albiügyben embereket.. Bár elrángatni nem tudom, ha nem akar jönni. Szüleim 200 km-re laknak innen, lemenni nem tudunk, ideköt minden, anyagilag pedig nem tudnak támogatni, mert apum alacsony fizujából éldegélnek ketten.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Ibernuska!
puzzle az éjszaka folyamán sokat haladtam előre :) Majdcsak elfogynak, és összeáll a kép.

Vera!
reméljük nem tartanak benn ,de a kislányod még maradhatna hisz jó helyen van.

Cili!
jó sütögetést - főzöcskézést.Gratula a párod szülinapjához.

Aida!
Remélem mi hamarabb megoldódik az anyós és lakás probléma.

Megjártam a piacot vettem fincsi sült tököt, és házi tejet felforralom és remélem nem hajt meg.De annyi tejet iszom (bolti) h már nem győzöm venni.Na most kipróbálom a házit.
Mai ebéd:Kelkáposzta főzelék holnap sütök hozzá fasírtot.
Holnap:Lomtalanítás :lol: Majd azután Brendon bevásárlás. :)

Kép

Kép
bellanitta

Helló csajszik!
Heni azt hogy kevesebb a magzatvizem azt csak most a 29dik heti uh-on állapitották meg,előtte nem volt semmi gond ezzel.

Boci kössz az ötletet,jó hogy felraktad mit vettél,rájöttem még harisnyát nekem is venni kell.

gabrielladani gratula az uh-hoz szép eredmények.

mush sztem a buborékos vizzel nem ártasz a babának,esetleg téged büfögtet meg vagy az alig elférő gyomrodat nyomhatja,Én is iszok szénsavasat,nem sűrűn,de néha én is megkivánom.

Aida engem a saját nagybátyjám rakott ki anno a fél éves fiammal az albérletünkből,de örömmel mentem és utána olyan nyugodt voltam hogy azt leirni nem lehet.

Na aztán nekem már nem csak a torkom fáj,hanem elöntött a takony is az orrom eldugulva,mikor igy is alig kapok a növő méhem miatt levegőt.De kérdeztem a védőnőtől szedhetek e valamit,de azt mondta,ne,ha nincs lázam,addig mig kibirom csak méz és c vitamin.Tegnap este voltam nődokinál,azt javasolta hogy a Doxium mellett azért szedjem csak továbbra is a diaphillynt,csak törjem félbe az egész szemeket és a két tablettát 4 részben vegyem be,mert a méhszájam 3110 és a méhlepényem is II es stádiumban van.Valamint ugye a kevés magzatviz miatt is.
Azt nem mondta hogy feküdjek sokat mert úgyis gondolja hogy ez nálam lehetetlen.De pihenjek és egyek sok sok fehérjét.
Ráadásul a gyerekek most még péntekig itthon vannak,de péntek szombat már mennek oviba.aztán jövő héten még 3 napot,majd 2 hét őszi szünet... :roll:

A tegnapi telihold nekem se esett jól nekem is fájogatott a hasam,apa mondta is hogy irjam le még két kollegájának a telszámát hogy mindenképp eltudjam érni telón éjjel ha van vmi.Pedig még én se akarok megszülni minimum 7 hétig!A szoba sincs még kész ahova a két nagy átköltözne! :wink:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

sarmon, én milyen nyugodt és boldog lennék ha a párom belemenne hogy elmenjünk innen albiba. Tudom akkor nem lenne jólét de én úgy is boldog lennék.. Mondtam neki is. Nem tudom miért nem számít ez neki semmit.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Most ez eléggé úgy hangzott tőlem hogy terhemre vannak a gyerekeim,de én nem igy akartam,csak azért kicsit könnyebb ha napközben oviban vannak,most hogy már menni alig birok.Sokat kell ugrálnom körülöttük,mert kicsik még.Ezt tudja és megérti mindenki aki nem az elsőt várja.

Nálunk a mai ebéd zöldbabfőzelék+sült virsli.

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

sziasztok
nalunk reggel otkor csuklas volt. pontosan tudom hol a feje a dragamnak. :lol: a koldokom felett a jobb oldalon. :lol: aztan meg bulizott egy 15 percet. szerintem helyezkedett. meglepodtem, mert ilyet meg nem csinalt. vagy csak en aludtam tul melyen? :?

cili. azert pihenj is!

KépKép
KépKép
mush589

Sziasztok!
Aida:
Én is inden képpen költöznék, amit csaki mondott az így van, a végén Noli érzi meg, a tejed is elapadhat az idegességtől. A párodnak ezt muszáj megértenie, nem várhatja el tőled, hogy csak nyelj és maradj, ott, ahol nem szívesen látnak..
Tudom, hogy anyagilag megterhelő egy albérlet, mi most vettünk lakást, csak a törlesztő részletünk havi 74 ezer, az egész gyedemet elviszi,gondolhatjátok egy 2 éves mellett mennyire jó ez így.. De mi is 9 éve Anyóséknál éltünk, és már nagyon kellett az önállóság, a szabadság.Összébb kell húzni magunkat, de megérte! Bár én nem panaszkodhatom Anyósomra, mert szerencsére jól megvagyunk. :) Vannak húzásai, de tegnap ezt is jóvátette! :)
Már Apának is panaszkodtam, hogy az első szülött unokáját (keresztfiamat) sokkal inkább előtérbe helyezi, mnt Annát. Ő a szuper, az okos, az értelmes, folyton rá kell vigyáznia , neki vesz holmikat.
Erre tegnap Anyósom megvette a 20 db tetrapelust, ami 4 ezer ft volt, plusz teszveszről is lőtt csomó cuccot, amit én kinéztem, és mondta, hogy nem kell kifizetni, ajándék :lol: Hát én úúúgy örültem neki :lol:

mush:
Én kizárólag bubis vizet tudok inni, a sima nekem csak csapvíz.. :? Annával is folyton ezt ittam, most is. Semmi gond nincs belőle, legfeljebb a te gyomrod ég, bár én ezt sosem tapasztaltam..

Kersztes pisi: 4 kereszttel én győztem??? :lol: 2 hetes antibigyó kúrán voltam vele, azóta, mintha elvágták volna a keresztjeimet!
Az ilyet muszáj kezeltetni, előtte én folyamatosan kaptam a kúpot, de az nem segített. Ha szülésig nem jön rendbe, a baba a szülőcsatornán keresztül mászva összeszedhet fertőzést.
Na ésegyéb hatásai is lehetnek..

Kép
Kép
Kép
mágnes

Mush a csuklást nem a fejénél érzed szerintem,hanem a hátánál.

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

A Gyilkos elméken nem sikerült elaludni, így még ébren voltam, amikor apa hazajött horgászásból, és annyira büszke volt, fogott egy majdnem 7 kilós süllőt, de azt visszaengedte génmegőrzés céljából (viszont fotókat csinált, és hatalmas jószág volt :)), aztán pedig egy egy 1 kilósat, azt meg hazahozta nekem táplálkozás céljából :D

Berni: majd mesélek. Annyi az egész, hogy felhívtam a Madarász központi számát, ott megmondták mikortól lehet menni, és gondolom, majd ott útbaigazítanak.

Aida: drukkolok nektek, hogy rendeződjenek a dolgok, és én is azt gondolom, hogy még most kéne lépni, ha tudtok, amíg "mozgásképes" vagy...

Kép

Kép
gabilany79

Sziasztok!

Sarmon:Én teljesen megértem.Én sem bírok annyit már így pocakkal,el sem hittem hogy ilyen van,pedig van.Most már beosztogatom magamnak...
Meg most kitaláltam,hogy ebédet hozni fogjuk.(közeli étteremből)anyagilag nem járunk roszabbul,viszont több időm maradna a lakásra,meg Mátéra.Mert tényleg igencsak be kell osztani a napi teendőket :cry:
Lehet hogy hülyeség hozatni a kaját,de egy próbát megér.Könnyű vacsikat meg majd össze tudok dobni :lol:

Holnap megyek uh.-ra!Már alig várom remélem minden rendben lesz! :lol:

Vera!Megy a drukk!Nagyon kíváncsi vagyok mint fog mondani a doki!

Valaki említette a streptoccocust.Na én tudnék mesélni erről.Ugyanis Máté születésekor fertőződött:(majdnem meghalt,s vele én is.Mert azt nem kívánom senkinek amin keresztül mentünk:(
Az a baj hogy nem mindenhol kötelező a streptococcus szűrése.Pl. itt győrbe nem szűrnek:(
De most mivel az első babám fertőzött volt a 36.héten antibiotikumot fogunk kapni és a szülés alatt is.(szűrés nélkül)
Állítólag így nem lehet baj.De azért mégis bennem van a félsz.
Vendég

Igen, de azt hiszem nem rajtam múlik itt már semmi. Most is fűzöm a párom, de úgy érzem hajthatatlan. Azt fújja, hogy legalább még pár hónapig amíg vmi tartalékot összeszed. Addig bírjam ki itt...

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Sziasztok!
Ti mennyit írtatok ma reggel. Nem győzőm visszaolvasni és nem is sikerült mindent.

Aida: mégegyszer kitartást és szerintem költözzetek el!!! Ha most nem tudod elszakítani a párod az anyukájától akkor ez már nem is fog sikerülni!! Erősnek kell lenni, tudom nem könnyű!!!!

Sarmi: örülök, hogy egy lassan 3 gyermekes anyukának adtam ötletet. Amúgy ki is akadtam a boltban, mert kérdezte a csajszi, hogy minek akarok egy újszülöttre harisnyát adni??? Szerintetek??? Ja és nátha! Tudod nemrég én is szenvedtem és vettem ezt a hómeso oscolicil...... már nem tudom mi a neve. Engem egész jól helyretett és a doki is rábólintott hogy menhet.

Heni: az azért durva lehetet.

Na megyek, majd még jövök!
Vendég

Sziasztok

Bocsi hogy csak ritkán tudok jelentkezni! :(

Én is voltam 32 heti uh-n:
BPD:7.57
OFD:10.57
HC:28.88
TAD:7.94
AC:25.40
FL:5.88
Súlybecslés:1519g
Mindent rendben talált a doki,kivéve amikor megvizsgált,mondta hogy ne szedjek semmi vitamint,mert nagy a baba! :shock: :shock: :shock:

Aida
Szerencsére az én anyósom 300 km-el odébb lakik! :lol: Remélem hamar megoldjátok problémát!Vagy a párod belemegy a költözésbe!

Vera
Mi újság?

edoci

Bocika
Ha ezzel megnyugtatlak,én is vettem harisnyát és rá is fogom adni! :wink:

edoci

a magneziumot mennyivel szules elott kell abbahagyni?

KépKép
KépKép
mush589

en is vettem harisnyat.

ma reggel ketto 32 hetes kismami is irta itt a baba sulyat. egyiknek 1500g a masiknak meg 2600g. eleg nagy a kulonbseg.

hello. hemej es edoci. regen voltatok!

KépKép
KépKép
mush589

Látom szinte mindenkinél csinálnak súlybecslést a babónál.Nekem még egyszer sem csináltak még Mátéval sem:(
Vagy ez helyfüggő?Vagy kérdezzek rá szerintetek,hogy mennyi lehet a babám súlya?

Lassan lépek,mert elfogyott a vasam és a gyógyszertárba is be kell ugranom.
Puszi mindenkinek
Vendég

mush:
Van akivel abbahagyatják a 36. héten a Magnéziumot. Én kérdeztem anno a dokimat, azt mondta, simán szedjem ameddig szülök, nem fogja késleltetni, vagy elnyomni a fájásokat, ha azok igaziak. Én még a szülés napján reggel is bekaptam a magam 2 szemes adgját. .:)

A 2600 gramm nem lehet elírás? Az nagyon sok!

Vera???

Kép
Kép
Kép
mágnes

Mágnes nem elírás.De 2 héttel elöbre is hozta a dok a szülést.Tehát 32hét hanem 34 arra meg a súly megfelel.Egyébként ez csak visszonyitási alap.Aztán majd meg látjuk mnikor születik illetve menyivel.Kisfiam is uh gép szerint 3500-3600 lett volna erre 3130 születet tehát emiatt ne aggódom,szerintem amúgy novemberi baba lesz.

hemej

pppffuu hemej, nem semmi méretek! Ne haragudj, nem megkérdőjelezni akartalak, csak egyszerűen meglepődtem, hogy ekkora a baba.. :shock:

Én most számoltam vissza, hogy utoljára 24 hetesen volt uh-m, most nem volt, é3 hét múlva kell mennem, és akkorra sem mondta a dokim, hogy jelentkezzek be uh-ra. Tehát így 8 hete nem nézték meg! Normális ez?? :shock:

Kép
Kép
Kép
mágnes

magi. hemej irta feljebb, hogy Aaron babat annyira saccoljak, es elorebb hoztak a szuleset.
en furanak talaltam az 1kg kulonbseget.
en csak most kezdtem el a magneziumot, mert csak most kezdodtek a kemenyedesek. es azok az alamuszi dogok csak ejjel zargatnak. napkozben nem. :lol: de az remlett, hogy a baratnom azt mondta, hogy nem lehet vegig szedni.
most nezem, hogy ti nagyon jol idozitettek Bencet, meg a vegen aznap szuletik, amikor a novere! :lol:

heni. ne izgulj! nekem sem neztek meg itt sulyt soha. itt nem is csinalnak uh-t a 20. het utan szoval nem is tudnak megsaccolni! szerintem ezen nem kell izgulni. tobben is irtak mar itt, hogy nagyokat tudnak tevedni a dokik. szerintem az csak ujabb stressz forras lehet.

KépKép
KépKép
mush589

Sziasztok!

Sajnos én is nagyon ritkán tudok jönni, és nem mindíg tudlak visszaolvasni sem benneteket. :(

Én is tegnap voltam 32 hetes Uh-n, nekem is csináltak súlybecslést, 1830g, amire nekem azt mondták, átlagos. Hát, ha az 1519 nagy súly, akkor ez? Az viszont biztos, hogy a combcsontja egy héttel többnek felel meg, amire azt mondta az uh-os, hogy hosszú baba lesz, majd utána a doki is kitapogatta, és ő is azt mondta. A vitaminnal én már 2 hónapja magamtól leálltam, mert a férjem elég nagy súllyal született, bár az ő anyukájának magas volt a cukra.
Az első két gyerekem 2,7 ill. 3 kg-mal született, 3,5-nél most sem szeretnék nagyobbat (én elég kicsi vagyok). Persze ez nem kívánságműsor :)

A Mg-ra nekem azt mondta a doki, hogy a 36. hétig kell szedni.

zsebi_baba

mush:
Nem is úgy gondoltam, hogy te írtad el, hanem esetleg hemej az egyes szám helyett kettes írt. De nem :lol:
igazság szerint, amikor még csak terveztük Benit, én akkor is mindig azt szerettem volna, ha egy napon születnének.. Tök ritka az ilyen szerintem ,plusz így a gyest is megúsznám, bár mostmár tudom, hogy így is megúszom, ha esetleg nem egy napon születnek. Annával egyébként dec. 30-voltam kiírva, most dec. 29 ill. dec.31.. :lol:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Mágnes! A 32. heti Uh-ot tudomásom szerint mindenhol csinálják, ez benne van az általános protokollban.

zsebi_baba

jah kiváltottam a várandós csomagot... Naná ,hogy rózsaszín cumi... kell valakinek? Talira elviszem!

Kép
Kép
Kép
mágnes

Nekem Máté a 32 heti uh-n 1993 g volt a súlybecslés szerint,3530g-al született,nem volt pici,de nem lett óriásbébi,nem is értem mit ijesztgetnek az 1519g-al!

edoci

Minden várandós csomagban rózsaszín cumi van? :lol:

edoci

Vera, sarmon!
Vigyi magatokra, reméljük jó pár hétig még egyben marad mindenki! :lol: :wink:
Vera lehet,hogy nálad csak jóslófájások voltak!

Boci!
pont tegnap vettem én is harisnyát ,de 62/68-as, valahogy kisebbet nem akartam. :roll:

Mush!
Milyen szorgos vagy, hogy már a kari ajándékokat csomagolod. Szerintem nálunk az idén nem lesz ajándékozás, mert én már most se tudom a várost járni... :(
A családommal sajna tuti csak jövöre találkozok!! :cry:

Hemej!
Tényleg jó nagynak mondják Aaront, szerintem is elmérték. :shock:

Zsiráf!
Sajnálom, hogy beletrafáltam a cukorral! :( Az tény, hogy nem kellemese a diéta, de valahogy már kibirjuk!!

Mágnes!
Neked megvan a cukor eredmény?

Tegnap én is voltam szülésfelkészítön! Jó volt,pont a szülés volt a téma, sok hasznos infót kaptam!! :P
susy75

edoci. nem mindegyikben, van, aki irta itt, hogy nem rozsaszin volt, de ugy tunik a fius mamak tobbsege rozsaszint fog ki. :wink:
nektel fiu vagy lany lesz a masodik? en fiura emlekeztem, de ez a rozsaszin vonalzo most megzavart.

magi. akkor jo. :lol:

KépKép
KépKép
mush589

susy:
igen megvan, tegnap írtam is, csak senki sem reagált rá... :wink:

Karácsonyra misis csak Annának ajándékozunk, na és gyűjtünk egy naagy fára, mostmár van hová tenni :lol:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Edoci! Most, hogy írtad, én is visszakerestem a régi papírokat, de csak a lányomét találtam meg. Vele 32 hét 5 naposan 1910g-ot mértek, és 2700g-mal született! Igaz, ez 12 éve, azóta biztos fejlődött a technika, de azért szerintem most is elég sok a félrebecslés. Ez talán egy hozzávetőleges adatnak jó, kiszűri, ha alulfejlett, vagy ha nagyon nagy babáról van szó.

zsebi_baba

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?