[quote="véda d."]
írta:véda d.Viszont úgy sajnálom ezt a 3 órá etetési rendet. Az újszülöttek gyomra még olyan parányi, és az anyatej olyan könnyen emészthető, hogy sokkal bababarátabb lenne a 2 óránként etetés. Főleg, ha ő maga jelzi, hogy éhes
a 2 óránkénti etetés kivitelezhetetlen lenne a PICeken, így is épp, hogy végeznek minden munkával.
persze, jobb sűrűbb, meg az igény szerinti, de a PICeken mindig is 3 óránkénti etetés volt.
[quote="véda d."]A írta:véda d. nem kötelező védőoltásokról kíváncsi lennék a véleményetekre! Pneumococcus, meningitis, rota? Pro és kontra érvek egyaránt érdekelenek!
a pneumo bekerül az oltási rendbe, szerintem egyértelmű, hogy be kell adatni
meningiteq - Lili megkapja
rota - na ezt végig kell gondolni, mert van kb. 90 rota törzs, az egyik oltóanyag 9 a másik 13 ellen véd és összesen ca. 45e ft az oltások ára
[quote="donika"]H írta:donikaúst adtál már Petinek? Én még nem, de a jövő héten már szeretnék. Úgy gondoltam, hogy a zöldséggel együtt megpirítom, és párolom, az úgy jó, szerinted?
Orsi, véleményed szerint?
én nem vagyok a korai húsadás mellett, enyémek 9 hó alatt nem kaptak, Levi majdnem 1 évesen, Lili is akörül kapott.
Nem szoktam korán idegen fehérjét adni.