Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!!

Mi a véleményetek a bébiőrről?Most azokat nézegetem és gondolkozok rajta h vennem kellene,mivel úgy tervezzük h Olivér külön szobában fog aludni.Szerintetek.......??????????Köszi

solya051020
Káld

Légzésfigyelőre gondolsz, vagy olyanra, ami egy sima kihangosító?

Kép
zölddisznó

solya:
Nekem légzésfigyelővel egybekötött volt, most váltottunk simára. Ha külön szobában van, nem árt, pláne ,ha mondjuk kimenni az udvarra, fürdeni, stb.

Kép
Kép
Kép
mágnes

Na megyek nagygenerálra, holnap tuti megvizsgál a doki, emlékezetből letolom a muffom... :?
Buenosz ájresz!

Kép
Kép
Kép
mágnes

Zöldi nem a légzésfigyelőre gondoltam,hanem amin keresztül lehet hallani ha a baba fennt van,meg ilyesmi...

solya051020
Káld

:(
Emlékszetek amikor még 1-2 hónapja panaszkodtam anyós miatt? És azt tanácsoltátok hogy egyelőre ne menjek hozzá, ne látogassam (hátha megjön az esze stb.)? Így is tettem. Ennek ez lett a vége:

Ma idejött és kijelentette hogy két hetem van hogy elköltözzek ebből a lakásból.. !? (Aztán még a fejemhez vágot pár nagyon irreális dolgot. Tönkretettem a fiát meg a családját meg stb.)

Ahol most lakunk párom anyukája nevén lévő lakás. És habár páromnak van 13 milliós ingatlanrész a birtokában de az anyja arra holtig tartó haszonélvezeti jogot gyakorol így kb. nem tudunk ezzel a ténnyel mi kezdeni..

Párom azt mondta h ha én megyek, ő is jön. Na de azt is mondta h nem fér most a keretbe pl. albérleti díj.. Azaz szerinte maradjunk. Hogy maradjak egy olyan lakásba ahonnan kiraktak?

Van itt egyáltalán megoldás??

Bocsi a panaszkodásért megint.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Na visszatértem, feladva minden abbéli reményemet, hogy alul meg leszek igazítva záros határidőn belül.. Húztam kettőt a borotvával, csak úgy a feeling kedvéért, de semmit sem ért... :cry:

Aida:
huh ez nagyon durva helyzet...A párod nem osztotta még ki a kedves Mamát?
Nem vagyok jogász, de az, hogy haszonélvező, azt jelenti, hogy őt nem rakhatja ki senki. Vszont neki sincs joga bárkit kipaterolni!
Ettől függetlenül, én biztos szedném a motyóm a párommal, keresnék egy albérletet, és kalapkabát.. Unokát és fiát pedig majd megnézi, amikor az esze is megjön.. Nem kell neked még plusz stressz, van éppen elég más gondod..
Megwoodoozzuk??? :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mágnes 2008.10.12 20:28-kor.

Kép
Kép
Kép
mágnes

Magi, bocsi nem láttam, lehet hogy írtad, de ki az orvosod? Illetve szülésznő témában van tipped?

Aida, hogy jött ez a téma ma az anyússal? Volt valami előzmény?

Zöldi, hogy csináltad az órát? Állati klassz.

Kép
zsiraf8

anyus=anyós
zsiraf8

zsiraf:
A dokim Gimes doktor, szülésznőnk pedig Dömötör Margit lesz. Annát is nála/vele szültem, és nagyon meg voltam elégedve :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Szép estét!
Aida ez tényleg nagyon durva.. hát nem semmi anyósod van:(
Köszi,hogy befogadtok csajok.És igen én is szeretnék bekerülni a táblázatba csak szólj mire van szükség s már írom is:)

Magamról:6 éve élünk Győrbe,férjemmel mindketten katonák vagyunk.Két éve házasodtunk össze,én 29 éves vagyok:)
Töltenék fel képet de nem tudok nem tudom miért:(Lehet béna vagyok.de nem baj belejövök csak még az oldallal is ismerkedek:)

Kép

Kép[/url]
Vendég

Mági, az a baj hogy anyagilag nem tudjuk összehozni az albit.. Egy normális albi havi 70e Ft.. Nem tudom hogy legyen. Erre a lakásra senkinek nincs haszonélvezeti joga, csak anyósnak van arra a házra ami a párom nevén van 1/2 részben. Tehát innen joga van kirakni, míg nekünk onnan őt nem...

Párom azt mondta nem képes nem meglátogatni az anyját, tehát ez csak az unokára lesz igaz hogy akkor látja majd ha megjön az esze (ami sztem nem fog).

Zsiraf, előzmény az volt h 1.5 hónapja nem voltam nála (mióta legutóbb azt mondta h "ez mit keres itt? ezzel én végeztem"). ja meg az hogy "tönkretettem" a családját. :D

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Solya! Attól függ, mekkora a ház! Meg hogy milyen elosztású. Kertészkedni tök jó, ha a baba bent alszik, nem kell berohangálni.

Hú vazze Aida! Asszem, most csak a párod léphet!
[quote] írta:Párom azt mondta nem képes nem meglátogatni az anyját,
...akkor se, ha nincs más megoldás? Lehet, hogy csak "zsarolással" működik ez a nő!

Zsiráf! Marha egyszerű. Veszel/csinálsz egy gipsz alapot, és ráragasztasz egy szavétát. Óraszerkezetet csek be kell csavarni (bármivel át lehet lyukasztani a gipszet) és kész is, Kb 1 órás meló, + a száradások. És cakk-pakk egy ezres.

Kép
zölddisznó

Adjátok el a feje fölül a ház felét! Azt megteheti a párod!

Kép
zölddisznó

Zöldi egyelőre az csak akkor lenne "megoldás" ha albiba mennénk, de az most nem tudom hogyan jöhetne össze anyagilag... Ha meg vhogy mégis itt maradunk a párom úgysem tehet mást mint kijár az anyjához és "nyalja a seggét" hogy legalább addig maradhassunk amíg nem tudunk hova mozdulni.

Meg ő szerintem nem lenne képes zsarolni ezzel, inkább abban hisz ha jópofizunk jó lehet a helyzet.

Én azonban végleg megelégeltem anyóst. Eddig úgy gondoltam h csak addig nem megyek hozzá amíg terhes vagyok. Most már úgy gondolom h soha többé nem akarom látni. És azt sem akarom h a gyerekem lássa. Addig nem amíg észre nem veszi magát és azt h aki családot tesz tönkre az itt nem én vagyok hanem pont ő!

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Nem teheti meg, Zöldi. Ill megteheti, vagy lemond az anyja a haszonélvezeti jogról (nem fog) vagy azzal együtt kéne eladni, úgy meg nem igazán akarja majd senki megvenni.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Elteszem magam holnapra hátha holnap okosabbak leszünk.. :roll: Tudom hogy nem. :(

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Aida: ügyvéd? Hátha van egy jó ingatlanos stb. aki erre tud valami megoldást...

(a haszonélvezet necces dolog... pénzzel megváltható de szerintem nem kényszeríthető senki arra, hogy pénzért lemondjon róla... szerintem veszett fejsze nyele... én elkezdenék albérletre spórolni... plusz ha a ház felére nincs az anyósnak haszonélvezete lehet, hogy beperelném és használati díjat kérnék tőle amiből ki lehet fizetni az elbérletet... durva de ettől lehet, hogy észhez térne...)
Vendég

hello csajok, jó sokat termeltetek megint a hétvége alatt :wink:

Nagyon cuccosakat kreativkodtataok, a pocifotók is jók, a turkált rucik pedig imádnivalóak 8)

A köldököm nekem is tök sima, mintha nem is lenne, asszem most már nem fordul ki

Mágnes: én tükör segitségével borotváltam, az eredmény messze nem olyan, m int régen, de egyelőre megteszi. Majd megkérjük az apucikat, h segitsenek :wink:

Heni: üdvözlet tőlem is, gyere gyakran

Aida: Mivel egy darabig pihentetted az anyós témát, azt gondoltam, h megoldódott a helyzet, de ez egyenesen elkeseritő...Nem lesz most könnyű nektek. Szerintem is az albérlet lenne a megoldás, de gondolom egy fizuból ez nem olyan egyszerű(mert ha jól emlékszem csak a párodnak van állandó keresete) Nagyon rossz lehet ennyire kiszolgáltatottnak lenni, anyóstól függeni, de tényleg szükség lesz rá, h a párod maximálisan melléd álljon. És döntenie kell, vagy anyuci, vagy a leendő kis családja...Hiába akar mind a két oldalnak egyszerre megfelelni. Végső következtetés részemről: teljesen a párodon múlik az egész...

Kép
galzsuzsa

Zöldi: bocs a kifejezésért, de ez beszarás! Pont ugyanezzel a szalvétával ügyködtem ma délután-este, csak én képet csináltam, és holnap akartam megmutizni, mert még a keretről hiányzik néhány kis fafigura dekoráció, és este már nem volt türelmem elrendezgetni rajta :D Állat az óra, nagyon tetszik!

Bellanitta: a te órád is tök jó! :D

Aida: annyira sajnállak, az anyósod egy bunkó, ahelyett hogy örülne, hogy unokája lesz, inkább szemétkedik :( :evil:

Kati: hát, ja ez a bográcsolós buli tényleg olyan "hungarikum" dolog... amikor egy évig külföldön voltam, sok ilyen dolog hiányzott nekem is...

Na, elrakom magam holnapra, mert hétfő és még munka... :evil:

Kép

Kép
gabilany79

Gabi! És ráadásul úgy emlékszem, már más is rakott be pont ilyen gombásat, akkor meg én jegyeztem meg, hogy pont tegnap vettem én is ilyen szalvétát :)

Kép
zölddisznó

Lányok, kérdés:

Mi a véleményetek a köldökzsinórvér levételről? Sejtbank vagy ilyesmi?
Pro es kontra annyi mindent hall az ember...
Valyon érdemes?

Aida, az anyósod nem semmi. Képes lenne kitenni benneteket, így hogy babát vártok?

Kép
zsiraf8

Amúgy jó kis mozgalmas hétvégém volt, tegnap az itthoni meló lerendezése után barátnőméknél voltunk, megcsodáltuk a háromhónapos kislányukat, annyira aranyos volt, alig várom már, h a mi babánk is itt legyen már végre velünk. Aztán vásároltunk egy csomó mindent, ruhácskákat, Micimackós takarót, plüssmacit, papucsot a kórházba, majd teszek fel képeket is. Olyan megnyugtató érzés, h most már majdnem minden szükséges cucc megvan.
Ma pedig gombászni voltunk 8) Szuper volt. Lejártam a lábam, de a pocakomtól nem nagyon tudtam lehajolni, úgyhogy csak kiabáltam, ha ehető gombát találtam, jött azuram, és a mutatóujjam irányába keresgélve leszedte :lol: :lol: Imádtam :wink: Vacsorára gombát ettünk, de az egésznek van egy rossz oldala is: a hátam pillanatnyilag szakad ketté...

Néhány kép máról:
Kép fa
Kép én
Kép férjem, én, haver

Kép
galzsuzsa

Ja és ezt ma kaptam párocskámtól:
Kép rózsa

Kép
galzsuzsa

Mindenki kidőlt?
Megyek én is, fél egykor azért már illendő lefeküdni, persze miután jól kiröhögtem magam a Heti Hetes - en :D
Jó éjt

Kép
galzsuzsa

Csakegy,
rosszul fejeztem ki magam, a ház ahol anyós a sógorommal lakik, fele részben van párom nevén, fele részben sógorom nevén és az édesanyjuknak a teljes ingatlanra van holtig tartó haszonélvezeti joga. Tehát "be van biztosítva". Párom ilyenekről hallani sem akar, hogy ügyvéd.. Meg sem merem említeni. Úgyis azzal jönne hogy ilyet nem tehet azzal a személlyel aki egyedül felnevelte 2 másik gyerek mellett. Tudom hogy ez nem normális, de minden-minden vita és rossz dolog ellenére én lüke vagyok és még mindig szeretem és egyedül képtelen vagyok lépni vmerre, ha ő nem tesz semmit. :(

Zsuzsa,
azért sikerült pihentetni mert eddig sikerült megúszni a találkozást csak a hátam mögött szitkozódott. Jól emlékszel, egy keresetből kéne albit, babát, megélhetést és ráadásul kocsi törlesztőt és fenntartást fizteni. Iszonyú necces lenne. Páromon múlik, neki kéne választania, de soha nem fog. Amikor ilyet mondtam már neki azt mondta hogy ilyenre ne is kérjem. Ő nem tud választani, neki kell az anyja is és én is. Úgy látszik még akkor is ha a helyzet már a lehető legjobban elmérgesedett. Hogy így nekem kéne esetleg lépnem vmerre? Erre csak azt tudnám írni ami a fentiekben Csakegynek.
Jók a képek! :) Micsoda művészi az a fáról készült kép! ÉS micsoda szép a virág. ;)

Gabilany,
az unokájáról tudomást sem vesz, nemhogy örüljön neki. :D Hisz tegnap kijelentette, hogy az a gyerek nincs. Hát a gyereknek is már csak egy nagymamája van ezt én is garantálom...

Zsiraf,
előszeretettel kirak így is. Én sem értem hogy kérheti egy veszélyeztett terhes 30. hétben lévő kismamától hogy akkor most költözzön dehát ilyenek ezek az anyatigrisek, akik nem akarják elveszteni a "gyerekeiket". Soha nem fogom megérteni őket és remélem én soha nem leszek ilyen majd ha Noel felnő.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Jó reggelt.Tyű Aida ez a nőszemély nem semmi,hogy lehet valaki ekkora tahó!?Hát én nem tudok sajnos semmi tancsot adni mi lenne a megoldás.Nekem 3 anyósom van,mindegyikkel jóban vagyok(Apósom a 3dik feleségét fogyassza,összesen a 3 nőtől van 8 gyereke,meg párom anyukájának is van a második házasságából 3 gyerek...naccsalád... :lol: ).Anyukámnak se nagyon tetszik pl. a nővérem élettársa,de azt mondja,nem ő választotta nem neki kell együtt élnie vele,ha ők szeretik egymást akkor legyenek boldogok.És pláne hogy most a tesóm is kisbabát vár,így próbál vele mégjobban megbékélni,hiszen az unokája apja.akkora egy hülye felfogása lehet a te anyósodnak szerintem diliházba kéne zárni.Ott növekszik a pici baba a méhedben,aki az ő szeretett fiának a fia.Ez nem enyhiti meg a szivét akkor mi???

És mit gondolsz ha tényleg kedves lennél vele és megpróbálnál valamiféle jó viszonyt vele kialakitani,az nem javitana a helyzeten?

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Aida: sajnálom hogy ennyire gázos az anyós. Tanácsot adni nem igazán tudok, pedig az én anyósom sem semmi! Bár ő ilyen dolgokba nem tud beleszólni, mert anyagilag nem támogat minket és sehol semmilyen joga nincs!!!

Zsuzsa: Boldog Születésnapot!

Mági: hát ezért fordultam én is szakemberhez. Egyszerűen nem fértem hozzá, ott bénáztam. Most meg apa segítségére sem számíthatok, ráadásul mondta is hogy na ezt ő nem csinálja meg. Ha kapok péntekre időpontot a kozmetikusomhoz, akkor jön a következő kör!!! Végül is nem volt olyan vészes!!!!

Holnap megyek védőnénihez, kíváncsi vagyok hol tartok a kilókkal. Képzeljétek lötyögnek rajtam a kismami nacik. Persze nem has tájékon, hanem comb és fenék környéken. Nekem mindig ezek voltak a kritikus helyek!
Vendég

Jó reggelt!

Aida. Azt hiszem, mi sorstársak vagyunk anyós ügyben. Korábban írtam már én is, hogy anyósomnak a férjem volt az Isten, a második gyerek csak van. Ugyanezt csinálja most az unokákkal is. Zalán az Isten, a másikat meg úgy nevezte a napokban, hogy a "Hunor gyerek".
Valahogy hozzájuk került egy bundazsák, amit felajánlott nekünk. A férjem elhozta hétvégén, de inkább ne tette volna, mert majdnem sírógörcsöt kaptam. Ő sem látta akkor, mert össze volt csomagolva. Az még nem is zavarna annyira, hogy legalább 20 éves, de olyan koszos, hogy az első pillantban ledobtam a földre. Telefonon megkérdezte, hogy jó lesz-e. Mondta neki a párom, hogy nagyon koszos, meg elavult. Erre javasolta, vigyük el a Patyolatba. Nem neki kellett volna úgy ideadnia, hogy rendbe van téve? Az anyaga olyan, mint a régi sötétkék munkáskabátoknak. A hangjából érződött, hogy ő van megsértődve. Megkérdezte, nézzenek-e másikat, mondtuk, hogy ne fáradjanak.
Kép
Kép
Hát egyelőre ennyi.
Laura

Kép
Kép
szeles4

Helló Csajok!
Szuper volt a tegnapi kirándulás!!! Jártunk Dobogókőn, ott sétáltunk kb. 1 órát, aztán hegyi utakon lementünk a Duna partra, Dömösnél a Dunakanyarban gyönyörködtünk, aztán hegyi utakon vissza Szentendréig.

Köszönöm a gratukat! Apától kaptam egy gyönyörű csokrot az alkalomra. :-D

Kép Dobogókőn

Vera!
Nem irigyellek!!! Kitartást neked a srácokhoz!!! És nagyon vigyázz magatokra!!!

Aida!
Örülök, hogy jobban vagy! Szerintem ezek eléggé biztató jelek arra nézve, hogy Noel tényleg karácsonyi baba lesz!

Anyósod nem normális!!! De jó, hogy párod kiállt melletted!!! Fogalmam sincs, hogy ilyen helyzetben mit lehet tenni…

Zsiráf!
Kiszáradás: Több folyadékot igényel a szervezet. Én terhességem előtt soha nem ittam éjjel, ha felkeltem akkor sem. Most sokszor előfordul, hogy éjjel is utántöltök.

Köldökzsinór vér: Nekem a dokim azt tanácsolta, ha tudjuk, vetessük le. Az lesz a jó, ha nem lesz rá szükség. De mi van, ha mégis???

Zöldi!
A gombás óra naggggyon helyes!!!

Susy!
Én múltkor akartam venni gyógyszertári popsikrémet, de a gyógyszerész néni azt mondta, hogy ezer féle van. Az én dokinénim nem írja fel előre. De recept nélkül is kapható.

Heni!
Üdv köztünk! És gratula Kittihez! Milyen a terhességed? Hogy bírod??? Én is győri vagyok!!! De kb. 7 éve felköltöztem Pestre.

Solya!
Bébiőr: Nálunk légzésfigyelővel kombinált lesz. Elég nagy a ház és ha mondjuk az udvaron vagyok, gyerek meg a kiságyában alszik, azért jó meghallani, ha felébred.

Kép
Kép
lbernuska

Solya: bébiőr! A barátnőmék is vettek, de nem tudták használni. Bármelyik frekvenicára tekerték, mindig valamelyik másik család életét is lehetett hallani (vagy a kamionosokat). Pedig nem is társas házban laknak, hanem családiban, és azért itt a faluban nincs annyi baba!!! Úgyhogy egy hónap után eladta!!!
Vendég

Boci: köszi a jókivánságot. Fura leirva is látni, h 26 :!: :!: De nem érzem magam annyinak...

Szeles: "kedves" anyósod van :roll:

Kép
galzsuzsa

Sziasztok lányok!

Ma éjjel az alvás nem ment túl jól, tudom ez már szokásos ilyen körökben,De nekem erős fájdalmaim voltak, olyan menzifélék, és azt hittem, hogy ha oldalt fekszem jobb lezs. Rosszabb lett. Hiába támasztottam meg a hasam. Aztán nem bírtam tovább, és hátamra feküdtem, ami nem túl nyerő, mert akkor a levegőzés nem megy olyan jól. De legalább a hasfájás elmúlt. Ezek vajon joslófájások lehettek?

Zöldi. Tök cuki az az óra. És Bellanitia a tied is nagyon vagány.

Mági! Olyan igazi falusi búcsún voltatok?

Bocipoci nagyon cuki! :lol:

Laura! szerintem nekem sem nő a hasam, pedig nekem azt mondta a doki, hogy nagyon fent van a baba. Ezt érzem is, mert ha eszem valamit, kinyomja a gyomromból. A fejecskéje van a gyomromon. Asszem azt használja párnának...

Lilypie Kids Birthday tickers\

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
bkatalin

Zsuzsa: boldog szülinapot így utólag :D

Zöldi: asszem, az én voltam, mikor sok cuccot vettem egyszerre és feldobtam megmutatni :oops: :lol:

Berni: nektek is gratula a 2 évhez!

Köldökzsinórvér: a múltkori tanfolyásnak ez volt kb. az egyetlen értelme, jött egy nő a Sejtbanktól, és mindent elmondott. Ha lenne rá keretünk, én tuti levetetném :roll:
http://www.sejtbank.hu/ (innen jött a csaj, aki az előadást tartotta)

Kép

Kép
gabilany79

jo reggelt!

nalunk nagyon zsufolt hetvege volt. szombat delelott elmentem fuggonyt keresni Tony anyukajaval. talaltunk is, szerencsere. krem szinu es mindenfele elenk, eleg vad kinezetu halacskak vannak rajta. ez arban is megfelelt. sajnos olyan, amit igazan szerettem volna, nem tudtuk vlna megfizetni. 170 ezer lett volna, csak a babaszobaba. a halacskas meg kb 63ezer lett egy ugyanolyan parnaval.

aztan delutan 3-kor megerkezett a 22 eves, egyetemista volt kollegeanom, Debbie. ott volt a szallodaban nalunk gyakorlaton. amikor a recepcion volt, akkor en tanitgattam viszonylag sokat, es eleg joba lettunk. 1 ev gyakorlata volt es most meg utolso eves az egyetemen. szomabton delutan nem sok mindent csinlatunk, beszelgettunk, tv-t neztunk.
vasarnap reggel talalkoztunk egy masik kolleganovel, Nicola, szervezes vegett. ok ketten szervezik a baby showert, amirol mar irtam korabban.
utana visszamentunk a fuggony boltba, ott talalkoztunk Tonyval, hogy legalabb o is lassa. tetszett neki, meg is rendeltuk. 4 het mulva lesz kesz.
padlo szonyeget is sikerult valasztani. sajnos nem tudtam rabeszelni az elenk narancssargara :( , igy mezszinu lesz, de veszunk majd 2 kisebb elenk szinu szonyeget. kompromisszumot kotottunk.
aztan delutan 3 fele megebedeltunk egy pubban. isteni volt a kaja. majd hazamentunk, dumcsiztunk, utana el kellett vinni Tonyt egy masik pubba, hogy a haverjaival talizzon.
Debbivel meg karacsonyi ajandekokat csomagoltunk. este 10-kor ment el. nagyon gyorsan eltelt a hetvege! el sem hiszem, hogy mar megint hetfo reggel van! :shock:

KépKép
KépKép
mush589

zsuzsa. nagyon boldog szulinapot!!!!

berni. szepen alakul a pocid! gratula az evfordulohoz!

kreativkodok. nagyon ugyesek vagytok.

nekunk nem lesz legzesfigyelonk, mert tul vastag a matracunk, de aztan lehet veszunk egy egylaposat a mozesba. meg nem dontottuk el. olyan masik monitorunk viszont lesz majd mindenfelekeppen.

cili. neked van tetko a hasadon? nem nyult meg nagyon? en nem mertem a hasamra tetkot teteni arra az esetre, ha egyszer terhes leszek. nekem a lapockamon van.

heni. udv koztunk! gyere gyakran!

KépKép
KépKép
mush589

...szokások. Hajnali 4-ig kötöttem - kész a pulcsi - aztán szunya. Megyek vissza, csak szurizni keltem fel...asszem.

Kép
zölddisznó

aida. anyos. :evil: :evil: :evil: :cry: :evil: :x

ezer bocsanat, ha valakit kihagytam.

zoldi. nagyon ugyes vagy. kardigant is tudsz kotni?

KépKép
KépKép
mush589

kerdezte valaki, hogy hogy nez ki egy ilyen forgo. itt van par pelda: Kép Kép

a mienk ilyen: Kép

KépKép
KépKép
mush589

Húúú Aida! Nem semmi a szitu....

Katona Heni! Ez izgalmsan hangzik! :wink:

Köldökzsinórvér: én szerettem volna ilyet kérni, de ahány orvos ismerőst megkérdeztünk (baráti szintem és nem fizetős) mindenki azt mondta, hogy sajnos, ez még nagyon gyerekcipőben jár, és igazából most még arról szól a dolog, hogy pénzt gyűjtenek a kutatásokhoz. Otthon azért szeretik propagálni, mert a doki bizonyos százalékot kap utána. Külföldön pl, ezt nem reklámozhatják. Elmondják, hogy van ilyen, de nem tulajdonítanak neki nagyobb jelentőséget.

Zsuzsa! BOLDOG SZÜLINAPOT utólag is!

bkatalin

Köszi mindenkinek a jókivánságokat :wink:

Kép
galzsuzsa

Aida! Lehet ezzel sokan nem értenek egyet, és tudom kínszenvedés egy rossz anyós, és nagyon gonoszul hangzik, de szerintem lehet, hogy a kedveskedés itt most célravezetőbb lenne.

Tudom, illetve sejtem, mennyire megbántott, de ha mind a ketten így reagáltok, egyikőtök sem jut előrébb egy lépéssel sem. Az meg szerintem nem megoldás, hogy a gyereket is eltiltod tőle. Azt meg főleg nem tartom jó dolognak, hogy a őárodat mág te is cseszegeted ilyen helyzetben, mert neki tényleg azt is nézni kell, hogy egész életében mit kapott tőle. És csak két tűz közé kerül. Ennyit nem ér a dolog. Szerintem amint lehet, menjetek albiba, addig meg most el kell viselni a helyzetet, mert ha jól értem már megoldás nincs.

Szerintem mindenkinek vannak konfliktusai a szülőkkel, de a viszontgorombáskodás személyes tapasztalataim szerint sem túl nyerő. Tény, hogy közelkerülni nem fogsz hozzá, de legalább nyugalom van körülötted és kisebb bosszankodásokkal kikerülöd a nagy drámákat....

bkatalin

Berni! biztosan nagyon szép kirándulás volt...én imádom azt a környéket. Esztergomi vagyok, ha nem voltmás program, minden vasárnap dobogókőn sétálgattunk.... hiányzik is .... főleg itt, hogy folyó nincs, csak csatorna, na és hegyek..... :roll:

Mush látom jól haladtok a vásárlással. Szerencsére neked is kedves a párod anyukája.

bkatalin

Sziasztok!:D

Picit bekukk,aztán megyek tovább pakolászni.
Sarmon:Jól olvastam te már NST-re fogsz menni?Hogy-hogy?Nálatok ilyen korán kell?

Ibernuska:De szép nagy a pocid!Az enyém is elég nagy..kíváncsi vagyok mekkora most az én drágám,szerdán megyek uh.-ra majd akkor kiderül. :lol:

Őssejt:Mi is le akartuk vetetni,nálunk ez nagyon nagyon nagy dilemmát okozott,de sejtettem hogy valami nem stimmel a dologban.A nők lapja caféban nyílt egy topic egy rádióműsor volt az alap ahol szakértők beszélgettek az őssejtlevételről.Érdemes elolvasni!Címe:őssejtlevétel(azthiszem)

bkatalin:Szerintem ezek joslófájások voltak ha keményedett mellé a pocid...De olvastam,hogy méhnövekedéstől is lehet enyhe görcs,de akkor nincs keményedés.S ha egyenletesen jöttek akkor tuti josló.De nem korai ez még egy kicsit?
Sajna nekem is volt már..és én nagyon sokat keményedek.Mátéval nem volt ilyen még josló sem.Kicsit ijesztő,hogy szinte óránként bekeményedik a hasam,s valamikor többször is egymás után...

Megpróbálok majd képeket feltölteni,de ilyenkor délelőtt kevés időm van.
Vendég

Sziasztok!
Aida: nekem két anyósom is ilyen volt, úgyhogy átérzem a helyzeted. Az egyik, ha meglátott az utcán meg akart verni, volt olyan hogy egy vascsővel a kezében jött felém, mondván hogy tönkreteszem a kicsi fia életét. Szerencsére megszabadultam tőlük és a mostanival semmi gondom nincs. Elfogadott annak ellenére hogy két fiam van és soha nem éreztette velem hogy ő esetleg nem ilyen nőt képzelt a fia mellé.
Tegnap regisztráltam a ksmamis honlapra, de még nem kaptam e-mailt. Nem tudod mi lehet?

Mági: nekem még megy a szépítkezés bár már csak tapogatós módszerrel, eddig még nem vágtam meg magam

Zöldi: nagyon szép az óra, a szerkezetet hobby boltba vetted?
Unokatesóm most lapos kövekre ragaszt szalvétákat, az is nagyon jól néz ki. Én régebben csináltam gipszre szalvéta képeket, meg só-liszt-gyurma képeket, utána jött a farost lemez, de már nncs hozzá türelmem. Meg nálunk nem lehet ilyesmit kapni, Pösten meg ritkán járok

Kép
Kép
Kép
erika26

Heni! sajnos keményedni szoktam, de fájni még nem fájt. legalább is nem így. És az a gondom, hogy nem tudom, hogy a féjdalom mellett keményedik-e, mert éjjel a fájdalomra ébredtem.

bkatalin

Aida!
Nem semmi anyósod van! :( :twisted: tanácsot sajnos nem tudok adni.

Zsuzsa!
Utólag is boldog szülinapot.

Bébiőr:
Én légzésfigyelőt szeretnék majd venni, valszeg olyat ami bébiőr is egyben.

Tegnap szegény anyukám tolt ki velem, de nagyon sószegény diétát tartom már majdnem inkább a sómenteset.Lusta voltam még vasárnap is főzni ezért elmentünk hozzájuk ebédre bableves volt, de olyan sós azért csak legyűrtem mert közben kívántam is, de a húgom nem ette meg.Na este ittam pedig nap közben jó sokat, de a karom úgy fájt majdnem zsibbadt is a vizesedéstől :( .
Ja és mivel nem tudtam aludni rakosgatom a kb.1000 vagy 1500 darabos puzzle-t.

Kép

Kép
bellanitta

Elképesztő, hogy mileyn anyóssztorik vannak! Ilyenkor felmerül bennem, hogy ha ez ennyire nagy társadalmi probléma, akkor ezt nem lehet valahogy kezelni? Elgondolkodtató, hogy ez intelligencia probléma vagy pszichiátriai? :roll:

Én nagyon szerencsés ember vagyok! Nekem tüneményes anyósom van, és a férjem apukája is nagyon jó fej. Azt nem mondom, hogy mindig egyetértek velük, és hogy ha nézeteltérésünk van, akkor meghallja amit mondok, de ezt nem veszem személyeskedésnek. Meg vannak dolgok, amik rosszul esnek, de azért tuti, hogy idáig nem fajul a dolog. Mindenkinek alkalmazkodina kell egymáshoz. Nem vagyunk egyformák...

bkatalin

Halihó!
Megjöttem a dokitól, és nem kell befekvés, inzulin! 7.2 a cukrom, azt mondta, ez elfogadható :lol: úúúgy örülök, nem is gondoltam volna, hogy rendben leszek, már megszerveztem Anna felügyeletét is..
Mondtam a keményedést, azt mondta 29 hetesen második gyerekkel ez természetes. Méhszáj csont zárt, vérkép teljesen jó, csillag nélküli (ahhoz képest, hogy nem szedek vitaminokat... :? ) .
Szóval minden oké.

Bébiőr:Szerintem nem mindegy milyen vesz a zember, nekem a második Angelcare-em van, sosem volt semmi problémám vele...

Őssejt:
Nem is kell rajta gondolkoznunk, mert nincs rá pénz. Én nem veteném le, a szobában volt egy csaj, akik levetették, el is vitték nekik, és telefonáltak, hogy a mennyiség és minőség alapján 14 éves koráig jó a vér. És utána??? :shock:
Tényleg nagyon friss még a dolog, szerintem nem forrta ki magát. Aztán az is eszembe jutott, ha csődbe megy egy ilyen cég, mi lesz a tárolt mintákkal??

Kép
Kép
Kép
mágnes

Sarmon,
"És mit gondolsz ha tényleg kedves lennél vele és megpróbálnál valamiféle jó viszonyt vele kialakitani,az nem javitana a helyzeten?" - ezen már túl vagyunk. Sokadszorra túl. Nem bírom már a jópofizást csinálni, mert mindig ugyanaz a lemez, hogy megint belém köt és minden megy a régiben. Most meg már késő is szerintem még1szer lefutni ezt a tiszteletkört.
Hogy mi enyhítené meg? Ha minden nő eltűnne a fia életéből és a "kisfiú" visszaköltözne hozzá és élnének boldogan hármasban mint eddig mint egy "család" két 27 éves "gyerekkel" és egy egyedülálló 55 éves "öregasszonnyal".

Bocika,
igen ez így a jó. Bár konkrét anyagi támogatást mi sem kapunk, itt annyiról volt szó, hogy meglett beszélve, hogy ő költözik a fia házába, mi az ő lakásába. Ez ott lett elrontva amikor erre a lakásnak nincs senkinek haszonélvezete, a házra meg van neki holtig.

Szeles,
sajnálom, hogy neked sem könnyű. :(

Lbernuska,
Noel tényleg nem siet most. :) Bár tegnap amikor megtudtam hogy anyós ide igyekszik kirakni, akkor volt 3-4 elég erős fájásom :( de szerencsére sikerült elmulasztani.

Bkatalin,
a kedveskedésről ugyanezt tudom írni, mint amit az elején Sarmonnak. Már megjátszottuk. Sokszor. Aztán mindig beleestünk a gödörbe.

Erika,
Sajnálom hogy neked is vannak rossz tapasztalataid. :( Nem tudom az email miért nem érkezett meg, utána nézek.. A szolgáltatóra tudom csak fogni mert előfordult már ilyen. :(

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?