Helló Csajok!
Szuper volt a tegnapi kirándulás!!! Jártunk Dobogókőn, ott sétáltunk kb. 1 órát, aztán hegyi utakon lementünk a Duna partra, Dömösnél a Dunakanyarban gyönyörködtünk, aztán hegyi utakon vissza Szentendréig.
Köszönöm a gratukat! Apától kaptam egy gyönyörű csokrot az alkalomra.
Dobogókőn
Vera!
Nem irigyellek!!! Kitartást neked a srácokhoz!!! És nagyon vigyázz magatokra!!!
Aida!
Örülök, hogy jobban vagy! Szerintem ezek eléggé biztató jelek arra nézve, hogy Noel tényleg karácsonyi baba lesz!
Anyósod nem normális!!! De jó, hogy párod kiállt melletted!!! Fogalmam sincs, hogy ilyen helyzetben mit lehet tenni…
Zsiráf!
Kiszáradás: Több folyadékot igényel a szervezet. Én terhességem előtt soha nem ittam éjjel, ha felkeltem akkor sem. Most sokszor előfordul, hogy éjjel is utántöltök.
Köldökzsinór vér: Nekem a dokim azt tanácsolta, ha tudjuk, vetessük le. Az lesz a jó, ha nem lesz rá szükség. De mi van, ha mégis???
Zöldi!
A gombás óra naggggyon helyes!!!
Susy!
Én múltkor akartam venni gyógyszertári popsikrémet, de a gyógyszerész néni azt mondta, hogy ezer féle van. Az én dokinénim nem írja fel előre. De recept nélkül is kapható.
Heni!
Üdv köztünk! És gratula Kittihez! Milyen a terhességed? Hogy bírod??? Én is győri vagyok!!! De kb. 7 éve felköltöztem Pestre.
Solya!
Bébiőr: Nálunk légzésfigyelővel kombinált lesz. Elég nagy a ház és ha mondjuk az udvaron vagyok, gyerek meg a kiságyában alszik, azért jó meghallani, ha felébred.