Új privát üzeneted érkezett!

aztaaa! lapteteo a 200. oldalon! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

KépKép
KépKép
mush589

megyek leiszom magam banatomban, hogy mar mindeki letetentezett. lehet nekem is azt kene, mert reggeljon anyosom. megyunk padloszonyeget es fuggonyt nezni a szobaba. sajnos itt nincsenek olyan jo fuggonyok, mint otthon, igy nem sok remenyt fuzok hozza, hogy lesz nekik olyan, ami megfelelo lenne. :?

KépKép
KépKép
mush589

Enikő! Szerintem is extra rossz időt fogtál ki, mert ha van üres szülőszoba, akkor ott vajúdhatsz az elejétől kezdve. De ez szerintem minden kórházban így van, ha sokan szülnek egy nap.
Nekem hál'istennek megnyugtató, hogy ha ilyen nővérhiányos időszakban pottyantják ki Hannát, akkor "magánvédőnőm" magáraránt egy fehér köpenyt, és simán bejön segíteni. Ha nem engedik, akkor hazamegyünk.
Nekem az a legmegnyugtatóbb ebben a kórházban, hogy van PIC I. Engem a többi nem nagyon érdekel.

Musi! Szerintem még simán kifordulhat, de egyáltalán nem tuti, hogy ki is fog.

Kép
zölddisznó

én még ébren vagyok:) egész nap az OTP-s és a forintárfolyamos híreket olvastam, most elemezgetjük a témát a férjemmel :))) (könnyű esti szórakozás:)))))) (na ja... tök izgi figyelni, hogy alakulnak a dolgok... és lesni, hogy bejönnek-e a tippjeink arra, hogy ki is jár ezzel a legjobban és hol lesz az árfolyam minimuma...) Mondjuk csak azt sajnálom, hogy ma nem volt felesleges néhány százmillióm... asszem véges időn belül lenne belőle minimum 50% hasznom... hosszabb távon meg tuti 100%... de ugye nincs...
Vendég

Az anyós meghívja a vejét ebédre. Eleve gyanús. Az asztalon kétféle kaviár, lazac, mindenféle saláták, húsok, serpenyős krumpli, pezsgő, whisky, konyak, amiszem-szájnak ingere. Hűha, anyós maga a bűbáj, majd valamiért kiszalad a konyhába. A vő próbaképpen levág egy szeletke húst és odaadja az anyós macskájának.
A macska megeszi, és feldobja a talpát.
Bejön az anyós, a vő a krumplis serpenyővel jól pofáncsapja.
Erre a macska felpattan az asztal alól, és felüvölt:

Yesssssss!!!!!!

Kép
zölddisznó

nekem már kifordult.. tök undorító ... az összes tapadós pólóból kilóg...

Ja... és végre ránéztem az Elmű ma kiküldött számlájára (majdnem 36e Ft)... csak mert nem értettem, hogy fizethetünk ilyen brutális összegeket 1 hónap után (előző havi 24e volt)... Hát rájöttem... ezek xarnak arra, hogy mennyit jelentünk le... Ez elvileg egy augusztus közepi mérőállás utáni számla... amin már olyan mérőóraállás van ami a mai plusz még legalább 2 havi átlagfogyasztás... mi meg fizessünk mint a katona, aztán majd ha akarnak visszautalnak valamennyit ami addig nekik kamatozott... Ha meg nem fizetünk mert egyértelműen kamu az egész, ki akarják kötni az áramot (legutóbb ez volt... volt már vagy 20e túlfizetésünk amikor jöttek, hogy vagy fizetük még 25e-t vagy kikapcsolják... kénytelenek voltunk leperkálni... aztán néhány hét múlva jött a postás, hogy az Elmű visszaküldött VALAMENNYI pénzt... valami tök kamu összeget... aztán rohangálhatunk az ügyfélszolgálatra egyeztetni még mielőtt megint kikapcsolják... úgyhogy most átállunk átalányra és majd év végén egyeztetünk... még mindig jobb mint 1-2 havonta rohangálni... ritka inkorrekt egy bagázs... )
Vendég

Hihi! Én nyertem! Mindenki alszik!

Kép
zölddisznó

Én nyertem, mindenki alszik... :wink:

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Mush,igen csupa angol márkásak a ruhák amiketvettem,kimondottan angol turiban.George,next,mothercare,John Lewis baby...A pocakod szép formás,a köldököd ha eddig nem jött ki szerintem már nem is fog!Meg se látszanak rajtad a plusz kilók,csini vagy.És szép a linea negrád is! :lol:

Na én meg azé keltem ilyen korán mert vinnem kell a gyerekeimet az ügyeletre az éjje mindegyiknek bekrehácsolt a torka,reggel meg már köhögnek is...Egyik sem birt már hajnalban nyelni,mindkettő kijött a mi ágyunkba.Úgyhogy indulunk a dokihoz lassan... :roll:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

sarmon:ez a legrosszabb..ilyenkor mi is általában betegek vagyunk:Ssok sikert,remélem nem vészes a torkuk.

aida:ki korán kel.....:D

a köldököm szerintem nekem sem fog kifordulni ,de nem is bánom.

mush:szép pocak...:D

Kép

Kép
nikianya21

Zöldi! Én is a szülőszobán voltam, a vajúdóba császár után raktak, mert nem volt hely az őrzőn.
Egyébként most én is azt tervezem, hogy ha nem lehetek eggyütt a gyerekemmel, akkor saját felelősségre fogom magam és hazamegyek. Az jó, hogy neked ilyen védőnőd van, mert nagyon sokat tud segíteni.
Neked ki az orvosod?

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

gyerekeknek antibiotikum,egy hétig itthon.Apa nem ment ma suliba,annak meg a foga fáj.Még jó hogy énnekem most nincs bajom.(kopp-kopp)Takaritok. :roll:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Leszakad a derekam, de a fürdő kész, lakás kb. rendben, egy adag mosás letudva, süti a sütőben, receptet majd berakom a receptes topikba :D
Úgyhogy most kirongyolok, és megnézem, apa milyen halászlét bűvészkedik össze a bográcsban.
Úgy örülök, hogy ilyen jó idő van :)

Mush: csini pocak!

Zöldi: az egyik kedvenc viccem :lol: mindig röhögnöm kell, ha eszembe jut :lol:

Kép

Kép
gabilany79

Szep szombatot mindenkinek!

Zoldi, nekem is jo az okt 27-e!! De jo a hetvege is, nem tervezunk ruccanast.. :)

Kepzeljetek megvettuk a babakocsit es a racsatlakoztathato hordozot, annyira klasszak :D
Kép Hordozo
Kép Babakocsi

Koszonom, annak aki ajanlott a Minimamo bababoltot, mar nem emlexem ki volt, de a kocsihoz van sport esz meg minden extra, es igy 10-20 ezer Forinttal volt olcsobb mint mashol. :D Szuper
zsiraf8

Ja, es a tegnapi szerzemenyem:

Kép Kontos

Furdokontos..nem birtam otthagyni..
:D
Kép
zsiraf8

Itt vagyok.

Hála semmi gond nincs ma. de tegnap tényleg fájások voltak és nem jóslóak hanem félóránkénti fájás keményedés. Jól éreztem én. De tudom mért történt ez. ugye csütörtökön ami az Andrissal történt és hogy 3 és fél órát ültünk az sztk-ba ez tett be nekem. Tegnap jött ki az izgalom rajtam. keményedések vanak de nem folyamatos hála hanem ez tényleg csak jóslóak. kedden megyek a dokihoz és megmondom neki mi törént.

harivera
Budapest XXI. kerület

Sarmon: jobbulást a családnak!!!!

Enikő:Ha ambuláns szülés is benne van a pakliban (nálam is benne van, ezért néztem utána) akkor mindenképp konzultálj előtte a gyerekorvossal! Csak azért, mert te saját felelősségre hazamehetsz, a babát viszont csak akkor engedik haza 3 napon belül ha az orvosok határozottan kijelentik, hogy makk egészséges és nem veszélyezteti ha hazaengedik plusz ha a gyerekorvos igazolja, hogy az első napokban kimegy hozzátok és minden nap megnézi a babát... (az egyetlen necces pont az oltás... mert amiatt valszeg a kórházba kell majd visszamenni ott meg szivatják azokat akik ambulánsan szültek). Mondjuk még én is utána akarok nézni a jogainknak és annak, hogyan lehet kikerülni ezt az oltásos mizériát... (mondjuk nem tudom mit szól majd a gyerekorvosunk... elsőre nagyon nem örült neki, mert szerinte a baba miatt jobb ha bent marad az ember, de azt meg fogja érteni, hogy ha pl. koszos cigányhordák vonulnak majd be minden nap a kórterembe akkor az a babának ezerszer nagyobb veszély mint ha hazahozom... úgyhogy még nekem is tisztáznom kell majd vele, hogy én csak vészhelyzet esetén jövök haza idő előtt de akkor legyen szíves teljes mellszélességgel kiállni mellettünk... na majd kiderül... gyerekkorom óta ismer, csak nem szivat meg... bár most lehet, hogy szereztem néhány fekete pontot mert megtagadtuk Lilla 18 hós oltását és valszeg még November közepéig nem is engedjük... és akkor is csak azért nehogy akkor kényszerítsen az ANTSZ az oltásra amikor már itt a kistesó... így is nyertünk néhány hónapot...)

(kistesónál viszont majdnem az összes oltással megvárom majd az ANTSZ-es fenyegetőzést miszerint visznek minket a dutyiba ha nem oltatunk... ha minden igaz, kb. fél évet lehet így oltásonként nyerni...)
Vendég

Zöldi: nekem a 27-i hétfő jó lenne!

Amúgy tegnap éjszaka úgy fájt a derekam, hogy nem tudtam aludni! Most kezdek jobban lenni, lehet, hogy nem kellett volna tegnap füvet nyírni..... :D :D :D :D

manna
mannababoca

Mush! Szépen nő a pocid. Szerintem a köldököd már nem og kifordulni.

Sarmi! Jobbulást gyerekeknek, meg apának. Te meg csak óvatosan takarítgass.

Gabi! Ügyi vagy, hogy ennyi mindent megcsináltál már, de azért ovatosan.

Zsirá! Szép a babakocsi. Mennyi volt hordozóval? A köntös tündéri. Nyáron a strandon nagyon jó!

Harivera! Örülök, hogy a fájások elmúltak, vigyázz magadra.

Manna! Jobbulást a derekadnak!

Mi ma voltunk telket nézni és nagyon tecccccccccccik! Május, júniusra házunk lehetne. Remélem összejön!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Na hát látszik, hogy ahány szülés, annyi élmény..
Sote II: Annát ott szültem, és most sem mennék máshová. Vajúdóba akkor tesznek, ha az összes szülőszoba foglalt, ahogy felszabadul egy, visznek is át. Én voltam a vajúdóban, egyedül, nagyon élveztem :)
Egy ágyast a Sotén én sem javaslom, egy pici babát a huzatos folyosón cűbölni nem a legjobb, pláne télen.
Nekem a gyermekágyon is csak jó élményeim voltak, megmutatták hogy kell szoptatni, pelusozni, köldökápolás,stb. A csecsemősök is jó fejek voltak, igaz, most kevesen vannak, de remélem addigra feltöltik a létszámot :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

isarenikő: te is a Sotén szülsz?? Kinél?? Zöldi?

Kép
Kép
Kép
mágnes

Mágnes! Én most nem a SOTE-n szülök, hanem a Bajcsiban. Egyébként a dokim miatt én is visszamentem volna, Sára Levente volt a dokim, de ő közbe a Moszkva téren nyitott magánrendelőt és nem tudtam megoldani, hogy oda járjak renszeresen a 17 kerből. A gyerekemet nem tudtam kire hagyni. Egy normál szülés esetén valószínűleg nekem sem lett volna ez a problémám. Egyébként most még rosszabb a helyzet, (legalábbis tavasszal a régi dokim ezt mondta), mert még több szülés van, mint akkor volt, ugyanannyi ápoló, csecsemős mellett, de ha te simán szülsz második gyereknél ez nem jelent problémát.
Számomra a megdöbbentő az volt, hogy a gyerekemet egyetlen egyszer sem hozták ki, amig nem tudtam mozogni, holott más korházakba legalább 3 óránként ezt megteszik és megmutatják, hogyan kell mellre tenni. Ráadásul arról sem adtak semmi féle felvilágosítást, hogy amig nem lehettem vele, addig adtak-e neki valamit és ha igen, akkor mit.

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Enikő:
Szerencsére a császárral nincs tapasztalatom, tényleg más az, ha úgy szülsz, és örzőben vagy. Sára Leventét imerem, ő vett fel 30 hetesen, mikor bementem 39 fokos lázzal. Nagyon kedve,s emberséges doki :)
Állítólag most még kevesebb a csecsemős,mint volt, a gyerek pedig több... De múltkor láttam, hogy hírdetik a csecsemős állást, remélem decemberre betöltik...

Kép
Kép
Kép
mágnes

A takarítás annyira kifárasztott,hogy az ebéd készítés kimerült egy paradicsomlevesben...Most inkább leülök aztán kivasalom a kisruhákat amiket tegnap vettem,a napon tök gyorsan megszáradtak. :wink:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

bakker, addig mos a gépem, hogy elfogy a függönyöm! :shock:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Sziasztok!
Megvagyunk mi is, csak a héten nagytakaritottunk!Erőm sincs felállni....És hogy minden ok. legyen, ma Huni egy bögre tej teljes tartalmát kiöntötte a nappaliban.Ugyhogy tele lett minden vele, ajtó, szőnyeg, padló, fal...Ennyit a nagytakaritásról.... :roll:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Na már irni sem tudok :evil: Egy bögre tejet kiöntött, na mind1, értsétek meg... :lol: :wink:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Az én kisasszonyom nem akar befordulni... Miért is tenné, hát a bátyusok is szülés napján fordultak fejjel lefele.... :D Most csücsül a kijáraton :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti

sarmi. jobbulast a gyerekeknek!

zsiraf. tuti a babakocsi.

hogy tetszik nektek az a nev, hogy Elvira? tegnap talaltam egy csak es kizarolag magyar neveket tartalmazo konyvben.

KépKép
KépKép
mush589

Mush:
elfelejtettem irni, hogy szép a pocid! és nem is nagy! :lol: Olyan kis formás!
Nekem tetszik az Elvira név...

Kép
Kép
Kép
f.marti

Sziasztok!

Ma hosszú, hosszú napom volt.. Jól "megkínoztam" a pocakomat. Reggel fél 9-kor elindultunk itthonról. Elmentünk piacra. Utána elmentünk kiváltani a várandós csomagot (barna-sárga szíves cumi volt benne) majd elmentünk egy henteshez húsért ahol lehet apa étkezési jegyével fizetni. Ezután hazaugrottunk, kipakoltunk majd irány vissza a Brendonba. A csomagban lévő kék elenfántos cumi helyett érkező rózsaszín lepkés cumiért reklamáltunk, visszakaptuk az árát és lett kék nyuszis cumink. :D Meg vettünk kuponnal orrszívót meg kuponnal lepedőt meg megvettem a mellszívót is (Tommie Tippie - ilyen cumisüvegünk van). Aztán elmentünk a Tescoba, ahol bevásároltunk minden jót majd még megkajáltunk ott. Éés végre irány haza! Máris 1-kor itthon voltunk. Szóval hosszú nap volt ez. Noel meg éjjel nem hagyott aludni. Most meg a gyomorsavam kínoz. Ettem somlóit is biztos azért.

Mush, szép a pocid! :)

Vera, volt tegnap fájásod? :shock: Azért próbálj pihenni az nem jó. Még ne jöjjön az a kismanó!

Képzeljétek tegnap beszélgettem vkivel aki olvasott egy cikket arról hogy a kiságyra való körforgótól a gyerek epilepsziát meg ehhez hasonló betegségeket kaphat. Én még ilyet nem is hallottam!! Én szeretnék olyan forgót. Ki mit tud erről?

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Sarmi! Jobbulást a kis betegeidnek!

Enikő! Tudod, nekem a tesóm a védőnőm :wink:
Ács doki fog lebökni.
Hol néztetek telket?

Gaby! Halászlééééééé! Hmmmm! Nyammm!

Zsiráf! Oké, akkor 27-re téged is beírlak.
Ez a babakocsi szerkezetileg nálam is favorit, tök egyszerű, könnyű és strapabíró, és zsiráfos magasságra állítható!
Nekem is ugyanilyen kukám van :lol:
Ebben a köntösben fogja elcsábítani kiszsiráf kiscocát? :wink:

Hú, Vera, de jó! Úgy szurkoltam!

Csaki! Miért nem oltatod szívesen Lillát?

Oké Manna! Köszi!
Szerintem nem kellett volna tegnap füvet nyírni! :lol:

Mági! Még Zsiráf és Trombi is ott szül - egyszerre tervezzük :wink:

Márti! Pihizzél!

Mush! Elvírával az a baj, hogy az internetes menetrend ugrik be mindenkinek róla - legalábbis idehaza :)

Aida! Epillepsziát? ááááááááá azért, mert forog? Szerintem egy piacról kitúrt forgógyáros terjeszti a rémhírt. :lol:

Kép
zölddisznó

Kéne valamit kreatívkodni!

Kép
zölddisznó

Már csak Trombi nem jelzett vissza, mindenki másnak jó a 27.!
Kép

Kép
zölddisznó

Asszem megvan a név :))))

Nyeste Pintyőke....

:twisted:
Vendég

Csaki! Nem vagy jól? Szegéééény :lol: :wink:

Kép
zölddisznó

Sziasztok!

Mush!
Szép a poci!
Szerintem az én köldököm nem fog kifrodulni,most olyan szép sima!!! :lol:

Vera!
Klassz, hogy minden rendben,de ha félóránként van keményedésed, az szerintem rendben van. Nekem minden doki azt mondta a kórházban, hogy óránként 3-4 még okés. Na persze nem egész nap!
Szóval ne aggódj!
Ja és nekem pl tegnap két órán keresztül volt 8-10 percenként keményedés!!! :? :? Akkor én mit szóljak?????? :(
Türelmes voltam, vártam,hogy elmúljon, bár minden héten rohanhatnánk egyszer a kórházba, mert legalább egyszer van ilyen... :(

Zsiráf!
Klassz a kocsi!!! :wink:

Zöldi!
En kreatívkodom, épp a Malackás képet festem kicsi fiam szobájába... :lol:

Csajok! Ti vesztek cumisüveg sterilizálót, vagy máshogy is biztonságosan tisztán lehet tartani?????? :roll: :roll:
susy75

Susy, én nem veszek. Már kaptam egyet. :D

Vera, jobbulást a kis betegnek!

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

susy! Fazék, víz, citromsav...forralni 5 percig, oszt jóvan.

Kép
zölddisznó

Aida!
Jó neked!! :lol:

Zöldi!
Okés, lehet ezt választom!! :wink:
susy75

Kép Kép Kép Kép Kép
...kistesóm túrkálta nekem! ...vagyis Hannámnak :lol: :wink:

Kép
zölddisznó

Zöldi:
de édi rucik! :lol:

Jaj Vera:
jobbulást a fiacskádnak!Még mi jöhet????

Kép
Kép
Kép
f.marti

Csajok segitsetek felállni a székről....ide ragadtam, annyira fájnak a lábaim, csipőm, nem birok mozogni...Igy kell annak, aki egész héten takarit....

Kép
Kép
Kép
f.marti

Muszály felállnom, megjöttek a fiuk, farkaséhesen....2 kis farkas és egy nagy :wink: :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Csaki:
viccelsz???? :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Susy:
képet kérünk Malackáról! :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Zsiráf:
nagyon szép a babakocsitok, meg a zsiráfos köntös is :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti

na csak egymagam vagyok? :cry: Most lenne időm egy kevés...

Kép
Kép
Kép
f.marti

Verzsóról nem tud senki semmit?????????

Kép
Kép
Kép
f.marti

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X