Mush:Enkin-féle gyakorlatnak hivják amivel állitólag meg lehet forditani a babát még az utolsó héten is.
Kerestem ma én is a málnalevél teát DM-ben de nem találtam.Pedig én is szeretném iszogatni majd.Én úgy tudom 36dik héttől lehet inni.
Jajj mush nem úgy gondoltam...természetesen nagyon örülök a te rucijaidnak is!!!
Berni,igen tesómék elég rég próbálkoztak mire összejött!Nagy az öröm a családban!
Na látjátok engem ma lecseszett a doki a 4 kiló miatt,hogy elég kevéske,többet kellene ennem,sok fehérjét főleg.
Fehérváron a vajúdóba nem mehetnek be a kispapák,csak a szülőszobába.De van egy kis hátsó folyosó a szülőszobák mögött ott lehet sétálgatni.
Zöldi mi 23 négyzetméter?
Na aztán uh-on rendben találtak mindent,nagyon sokat nőtt a kincsem az egy hét alatt,mostani méretei megfelelnek a 30 dik hétnek!!!Még mindig punás,Flowmetriát is csináltak,az is rendben,NST rendben,a méhlepényem bár már 2es fokozatú.
becsült súly 1650 g.
Írtak fel most egy másik gyógyszert:Doxim.És mennem kell egy hét múlva.A vizem ugyanúgy kevés,de a baba fejlődik és ez a lényeg.Úgyhogy nagy boldogságomban turiztam rucikat:
Ezt mind összesen 4800 ft-ért!