Sziasztok!
Örömmel láttam, hogy tényleg műkszik a topik, s ez nagyon jó.
Rubinita
Üdv újra itt (én sem nagyon hittem ám abban, hogy lesz második oldal is
)
Nálunk Kristóf szívesen játszik Marcival, volt már,hogy úgy mentem kozmetikushoz, hogy ő kint sétált a picivel (ez csak szükség esetén fordult elő). Itthon még nem hagytam őket egyedül, inkább cipelem mindkettőt. Persze Kristóf már itthon van maga, de a picivel semmi esetre sem hagynám őket magukra
Én nagyon féltem ettől a helyzettől (nagy-kicsi két külön kapcsolatból), a topikot is ezért indítottam, de örömmel látom, hogy nálunk nagyon jól megy minden. Az elejétől fogva figyeltem arra, hogy semmit nem erőltessek.
Volt már olyan is, hogy Kristóf azt mondta, hogy "csináljatok még egy gyereket, mert így csak vita van, hogy Marci kinél van"
A ház nálunk is nagy, de nekem szerencsém van, mert heti egyszer van egy segítségem, így nagy könnyebbség ám. A főzést sem kell erőltetnem, mert a párom bent ebédel, s egyébként is elnéző ezen a téren
Most Kristóf Magyarországon nyaral az anyukáméknál, sajnos tegnap pont lebetegedett. Ő minden nyarat eddig is otthon töltött.
Mi majd augusztus végén megyünk haza két hétre, s ebből egy hét a szüleimmel együtt a Balatonon lesz, amit várok már nagyon.
Krisz (Dominika
)
Nyaralás
erre csak annyit, hogy, mint tudjuk mindenki hülye, csak másként
Ezért szerintem senki nem tarthat golyósnak
Ági
Én is üdvözöllek, gyere gyakrabban!!!
Erika
Köszi, hogy nem én vagyok a legvénebb
Nagylányod, s persze a kicsi gyerekeid is nagyon szépek!!!
Vikivel negy egyszerű problémáid vannak, de én is Kirsz álláspontján vagyok, mármint a SZERETET ÉS A TÜRELEM, de ezt nem egyszerű megélni......Én, ahogy visszaemlékeszem a 13-14 éves koromra, pont az volt velem a baj, hogy nyáron naponta háromszor tusoltam, s anyum már idegbajt kapott tőlem, mert a mosógép a fürdőkádba engedte a használt vizet, s akkor anyunak mindig le kellett állítania a gépet.
Én azért egyszer kipróbálnám, hogy milyen egy pici/nagyobb/kamasz LÁNNYAL, de én úgy tűnik, hogy a fiús anyukák életét élhetem
Zsu
Bababizományi
hooool
Örülök, hogy megoldódtak a gondjaid!
Mennem kell, még majd jövök...
Sziasztok!