Új privát üzeneted érkezett!

Igen, ezt én is nagyon szeretném tudni... nem lesz így is elég bajom, még plusz kellemetlenséget is okoznak a kanüttel???

Kép
sz.veronika

Panndi
Pedig sok doki van. Általában a rendelésen elkért pénz tízszeresét kérik szüésnél. Szerintem amelyik doki nem közli, az még az emberségesebbek közé tartozik.

Kép
Kép
susytunder

Szerintem ha magándokihoz mész, akkor nem kéne gondot okozzon, hogy megmondja mennyit kér a szülésnél. A rendelésekért is fizetsz, ez egy szolgáltatás, ára van.

Kép
sz.veronika

Susy!
Igen tetszett Lillunak az állatkert, meg kiskeresztlányomnak is. Pár hete Budapesten is megnéztük, de csak szívtunk, négyünknek 5000 Ft volt a belépő, tömegnyomor volt, alig volt parkoló stb., ráadásul a tényleg szépen felújított állatkert szerintem nem valami gyerekbarát, Lilla sok helyen alig látott valamit. :cry: Itt négyen 2000 ft-ért, kényelmesen megnéztünk mindent, szépen rendben van itt is az állatkert, van etetés, állatsimogató, bár kevesebb állat van kisebb területen, de itt is van oroszlán, majomok, kenguru, madarak stb. Mivel nekünk kilométerben nem sok különbség van, legközelebb is ide megyünk.

Doki hálapénz eszmecseréhez.
Veronika ez akkor lenne rendben amit te mondasz, ha az árlistában legálisan szerepelne, ennyi a szülésvezetés, utána számla stb.
Ma szerintem a hála pénz és a szolgáltatás pénz össze van keverve ebben a szakmában. Én is adtam pénzt természetesen, doki hétvégén jött be, de nem mondott árat, és nekem ez jól esett, hogy nem csak a pénzt látja a szülésben. Kövezzen bárki meg érte, de nem tartom normálisnak, hogy egyes orvosok mekkora összeget kérnek a szülésért. És a többsége akkor nyögi be, amikor már nem váltasz orvost...
A férjem teljesen Panndi álláspontján volt a szülés előtt, de nekünk sem kellett kifordulnunk az ajtón. És azt gondolom fél napi munkáért a doki sem járt rosszul, mi meg maximálisan meg voltunk elégedve a teljesítményével és tényleg hálásak voltunk. Más kérdés, szabályozott mód, szerintem dokiknak és kismamiknak is tisztább viszonyokat teremtene.

KépKép

KépKép
beneildi

Én mindig magánorvoshoz jártam, és nemrég egyszerűen megkérdeztem Tőle. :D Ő nem akarta mondani, gondoltam így a tiszta. :)

Kép

Kép
nikuc

Susy én is a dentinoxot használom, szerintem is jó
Én márciusban szültem, és nekem is rögtön beszúrták a kanűrt, és miután megszületett Norina a méhlepény megszüléséhez kaptam oxytocint a kanűr azonban félig ki volt esve a szülésznő nem akart újjat szúrni, így megigazgatta. Sajnos nem jól sikerült mert az oxytocin nem a vénába ment, így a kézfejem, és már az alkarom is a duplájára dagadt. Éppen a Norinát fogtam, közben a doki vart, mikor éreztem, hogy valami nincs rendbe a kezemmel. Mondta az orvos, hogy jó hogy szóltam, mert terjedt felfelé a duzzanat. Szóval én így jártam a kanűrrel.

Kép
suny

Én Ildivel értek egyet. Én is adtam pénzt, de az hogy előre közli, nekem akkor is durva. Nekem is jól esett, hogy miattam volt ott, miattam volt olyan, amilyen, nem a pénzem miatt.
Vendég

[quote="sz.veronika"]S írta:sz.veronikazerintem ha magándokihoz mész, akkor nem kéne gondot okozzon, hogy megmondja mennyit kér a szülésnél. A rendelésekért is fizetsz, ez egy szolgáltatás, ára van.

ezzel azért nem értek egyet, mert a magánrendelőben ő biztosítja a szolgáltatásokat, vagyis fizeti a rezsit, az asszisztensnőt, stb. a kh-ban viszont nem. a magánrendelésről számlát állít ki, a hálapénz viszont fekete jövedelem. nagy különbség.

KépKép Kép
mzsperx

Suny
Branül nekem is gondot okozott, mert nekem meg bepirosodott a kézfejem és nagyon viszketett. Mondták is, hogy nem értik miért nem vették ki hamarább. Még jó, hogy nem lett neked nagyobb baj.

Ildi
Mi nyáron voltunk szintén a keresztlányommal, de akkor is nagy volt a zsúfoltság, és tényleg nem látott sokat ő sem, pedig azért ő már nagyobb. Lehet megnézzük mi is ezt. :)

Kép
Kép
susytunder

Sziasztok!
Nem akartam vitát indítani a pénzzel kapcsolatban, bocsi érte!
De az orvosom védelmében annyit mondanék, hogy a kórházösszevonásokkal sok doki az utcára került. Vannak kórházak, ahova bemehet szülést levezetni, de ezért neki kő keményen fizetni kell. Valaki írta, hogy 5ezret mondtak az anesztesnek. Ez azért van, mert ennyi a fájdalomcsillapítás és ha nem Te fizeted ki, akkor az orvosodnak kell. Gondolom, ha olyan orvosnál szülsz, aki alapból a kórházban dolgozik, akkor más a helyzet.
Utálom a hálapénzt, jobb lenne, ha mindenki meg lenne normálisan fizetve! De nem tudunk mit tenni. Így is, úgy is adsz az orvosnak hálából.
magdolnasz

Magdolna
Azért én nem tudom sajnálni az orvost. Bocsi. Lehet, hogy fizetnie kell, de nekünk hol nem kell? Egyébként nem indítottál vitát, csak véleményt mondunk, emberek vagyunk nem vagyunk egyformák.

Kép
Kép
susytunder

Ez a jó, hogy mindenkinek más a véleménye!
Most örüljünk annak, hogy sokan már babázhattok, sokan majd csak fogunk! És a tapasztalatok cseréjével sokat segítetek/segíthetünk egymásnak! Én legalábbis nagyon sok hasznos dolgot olvastam Tőletek! Ezt köszönöm!
magdolnasz

Gabi Isten éltesse a lánykádat! :D

sz.veronika hol, milyen szopis fotelt vettél és mennyiért?
én is nagyon szeretnék egyet, elevenen él bennem az éjszakai szopik hátfájása...

susy bizony, már a 20. hetet taposom. Milosom meg engem tapos, néha egészen lehetetlen helyeken :D

na még egy gondolat a szülős témákhoz. én a saját szüleimmel is rosszfej vagyok. anyukám nálunk lakott egy ideig, és bizony a páromnak ez nem tetszett (nekem sem) egy idő után, úgyhogy én bizony megkértem anyukámat, hogy költözzön el.
a férjemnek már nem élnek a szülei, de ha élnének is, elvárnám tőle, hogy a mi kis családunkat részesítse előnyben, ahogy én is teszem anyámmal
(mondjuk az igaz, hogy neki egy exfelesége van, na az okozott annyi bosszúságot az elején, mint egy anyós :) )

baba hazavitel:
én úgy jártam, hogy kikészítettem az 56-os ruhákat otthon, de a férjem valamiért nem azt hozta be, hanem betúrt a szekrény mélyére, és elhozott néhány 68-as ruhát. emma ráadásul kis súllyal is született, 50-es méret volt akkor. na gondolhatjátok, háromszor tekertük bele a csajt a ruhákba.
akkor dühöngtem, de most már csak röhögök rajta :D

Kép
Kép
Kép
iricc

Panndi: Nem is tudtam, hogy ott is van állatkert! Szerettem volna nyáron menni valahova, de a bpi-be nem akartam, mert az hatalmas, a felét nem tudtam volna pocakkal megnézni, és ahhoz képest tényleg nehéz parkolót találni, meg sokba kerül. Az nekünk is közel lett volna. Na, majd jövőre, elvisszük a manókát! :wink:

Iricc: Jó hogy mondod a kisruhákat! Én teljesen a férjemre akartam bízni, de akkor kicsit elmagyarázom Neki. :) Szerintetek, ha 62-es kiskabátot vettünk, abban haza tudjuk hozni? Féltem kisebbet venni, egyrészt mert hamar kinövi, másrészt meg olyan kicsinek tűnt, ha még alá is öltöztetem. :oops:

Kép

Kép
nikuc

Sziasztok!

Hálapénz dologra visszatérve. Az én dokim pl a magánrendelésen elmondta, hogy jelen helyzetben a szülésvezetésért nem tud számlát adni, pedig neki is így lenne korrektebb. Amikor szültem, éppen labilis volt, hogy állásban van-e vagy sem, de ezen semmit nem lehetett érezni.
Azt is elmondta, hogy jogom van simán, ingyen az ügyeletben szülni, sem szülésznőt, sem orvost nem kötelező fogadni, és ugyanolyan ellátásban lesz részem. Más kérdés, hogy én persze őt választottam.
A hálapénzt pedig hálából, és a 6 hetes kontrollon adtam oda.

mtunde

Igen, az szerintem is jó lenne, ha hivatalosan is beleírná az árlistájába, hogy mennyi a szülés, ha konkrét pénzt kér!

Szerintem azt elvárni egy magándokitól, hogy csak a születés segítésének szépségéért, miattad ingyen álljon rendelkezésedre a nap 24 órájában, nem lehet elvárni. Nem jótékonysági intézmény :) Meg ő nem kap fizut. Annyit kap, amennyit a betegei fizetnek.

Legjobb lenne elfelejtkezni erről az egész hálapénzről, nagyon kiakadtam, hogy lefújták az egészségügyi reformot. Sokkal jobb lenne magánbiztosítókkal, mert szemmel láthatólag így állami szinten nem megy.

Ircicc,
a KIKA-ban vettem, 40ezer - ezért is győzködtem magam sokáig, hogy nem kell... Szerdán volt náluk akció, az összes babaosztályos termékre 15% engedmény, így akkor mentünk oda végül megvenni.

Kép
sz.veronika

Én is gondolkodom, hogy nem lehetne-e a 6 hetes kontrollon odaadni. Mégiscsak kényelmesebb, mint ott a kórházban aggódni, nehogy megfújják, amíg a vizsgálatokra mész. Vagy Ti ezt hogy intéztétek?

Kép

Kép
nikuc

Szerintem apuka hozza be a kórházba utolsó nap és akkor oda lehet adni, nem?

Kép
sz.veronika

Veronika: Én is nézegettem azokat a foteleket. Abban ültem, amíg a Párom nézegette a házba a bútorokat. :lol: Eszméletlen kényelmes! Szerintem jó vétel volt! Vettünk volna, ha tudnánk hova rakni, de a második babánál tuti szeretnék, ha már lesz helyünk! Még utána is nagyon praktikus tegyük fel Tv-t nézni, ha már nincs baba! :wink:

Kép

Kép
nikuc

Nikuc,

ugye milyen kényelmes? Én tisztára beleszerettem :)

Kép
sz.veronika

Én varratszedésnél adtam oda. Pénteken jöttünk haza, vasárnap mentünk vissza varratszedésre, és akkor.

Azért nem midnennel értek egyet, a dokik, akik kórházban rendesen dolgoznak, kapnak fizetést! Mellette van a magánpraxis, és mellette nyilván kapnak hálapénzt.

Pont azon gondolkodtam, hogy egy átlagos díjjal egy átlagos terhesgondozás esetén kb 100.000 Ft-ot ott hagy az ember egy magándokinál (nyilván van, aki ennél többet, van, aki kevesebbet). Ezek utána ne jelentse ki, hogy nála ennyi meg ennyi a szülés... Nyilván értékelem, hogy bejön miattam, és rendelkezésre áll, de én szeretném eldönteni, mennyire vagyok hálás. Na mindegy, ez a téma érzékeny pontom. Egyszer jártam egy nagyon felkapott, nagyon drága nődokinál, aki pár perces vizsgálat után közölte, hogy majd nagyon nehezen fogok teherbe esni, majd hormonokat kell szednem, és évekig várhatunk a babára. (Mindkét baba a harmadik hónapban sikerült.) Na ő amúgy olyan doki, aki megmondja a tarifát is... Persze biztos vannak normális tarifamegmondók is, ezt nem vitatom :) Jól kidühöngtem magam :oops: :lol:
Vendég

Nikuc, kíváncsi vagyok melyikünk szül előbb! :)
:roll:

Te hogy érzed magad? Nekem már össze-vissza mindenfélét csinál a hasam.

Kép
sz.veronika

panndi,

az meg a másik, hogy mi van, ha a terhesgondozások alatt otthagysz 100ezret, aztán a végén mégsem jön be a szülésre a dokid? Nekem járt így ismerősöm... a dokija a magánrendelése miatt addig húzta az indulást, míg a végén a kismaa megszült az ügyeletesnél!

Kép
sz.veronika

Hát én nem magánrendelőbe járok, hanem SZTK-ba vizsgálatokra, mert ennél a dokinál a családban 10 gyermek szültett, el is mondtam neki hogy ki vagyok sajnos csak 5. hónap után tudatosult benne mindíg azt hitte valami új kismama vagyok és amikor feltűnt neki h nem kerületi vagyok (ez is több hónap után) akkor elmondtam megint h kik szültek nála a családban. Azóta kedvesebb. De utánna rögtön mondta hogy az ő tisztelet díja: 50ezer Ft és nem kell most eldöntenem menjek haza és beszéljem meg a családdal de ha nem őt szeretném akkor is végig járhatok hozzá csak nem nála fogok szülni. A következő rendelésen mondtam neki hogy akkor megbeszéltük és szeretnék nála szülni. Amúgy mostmár jófejnej tartom, meg kedvelem is. Ő asszem az újpesti szülőotthonban volt de azt bezárták most a mávban vezeti le a szüléseket.

Kép
dius87

veronika köszi, hát a 40 rugó ölég borsos... azért majd megnézem :D

nohát magunkról. elég nehéz 3 hét áll mögöttünk. a 16. heti babamozinál véletlenül észrevettek két hatalmas cisztát Milos veséinél. Rettenetesen megijesztettek, fél napot sírtam. A dokim is csak annyit mondott, hogy most még nem deríthető ki, hogy mi ez, hiszen még kicsi hozzá a bébi, minden eldől a genetikai UH-on.
A dolog úgy nézett ki, hogy az elhanyagolható semmiségtől kezdve komplett, élettel összeegyeztethetetlen rendellenességig bármi lehet.

Aztán hétfőn voltunk Hajdú doktornőnél az Istenhegyin, és tulajdonképpen jó híreket közölt. A ciszták valójában vesetágulatok, sajnos elég nagy mértékűek, és reménykedni kell, hogy nem nőnek akkorára, hogy károsíthatják a veseállományt.
De a lényeg, hogy vannak vesék, működnek, telik a hólyag, és ürül is, csak elég nehezen, ugyanis valami szűkület van valahol a húgyutakban.

Szóval, most rendszeres kontroll, és ha a helyzet nem romlik (és erre nagy esélyünk van), akkor 37. héten indítják a szülést, és a MÁV-ból egyenesen a gyerekklinikára megyünk, hogy megműtsék. Ha minden okés, kb 2-3 hét múlva otthon is leszünk születésétől számítva.
Egyik szemem sír, a másik meg nevet. Végülis életképes a kisfiam, de műteni kell rögtön, ami azért nem egy vidám dolog (de annyira nem is rémes, mindkét nagyobbat műtötték már).
És azt sem tudom, mit csinálok a két naggyal, ha 3 hétre eltűnök a kicsivel a kórházban (ők nyilván nem jöhetnek látogatni).

Cserében viszont gyönyörű, és szépen fejlett a kismanóm, a gép pont 19 hetesen 19+2-nek mérte :D
Mindjárt teszek fel képet is.

Kép
Kép
Kép
iricc

Nikuc, mindig elfelejtem... nálad lesz a programozott császár, ugye? :oops: :oops:

Dius, az enyém se nagyon emlékszik ki vagyok :)

Kép
sz.veronika

Kép Milos

Kép Milos, a focista

Kép
Kép
Kép
iricc

Iricc,

nagyon sajnálom, ezek nem túl kellemes hírek... :(

Reméljük, hogy minden rendben lesz, nem romlik tovább és nem viseli meg a babát a műtét! A családban nálunk nemrég műtöttek újszülött babát a fejében lévő ciszta miatt többször is, és majdnem 3 hónapos koráig volt kórházban, de rendbejött!

Kép
sz.veronika

Veronika: Időzíts jövő hét keddre! Nekem akkor kell bemenni, mert az én babám faros, így császároznak! :wink: De én még semmit nem érzek. Kicsit néha görcsölget a pocim, de lehet, hogy csak a puffadás miatt, mert nem kemény. És inkább csak reggel tájban csinálja, az is lehet, hogy azért, mert elfekszem, vagy nehéz tartani oldalt egész éjjel. Azt tudom, hogy a méhszáj 2111-es. De ezzel még úgy tudom, heteket el lehet szaladgálni. :P Úgyhogy szerintem addig nem fog megindulni. A kisfiam is nagyon élénk a pocakban. Állítólag szülés előtti napokon elcsendesülnek.
Reggel megijedtem, mert kicsit nedves voltam, azt hittem, már szivárog a magzatvíz, de elég melegem volt, na meg azóta se semmi, így valószínűleg csak megizzadtam.. :lol: :lol:

100e egy végiggondozott babavárás + a szülés? :shock: Én a 12. heti UH-t kezdtem az orvosomnál, végig oda jártam, és még összesen a fele se volt... és mindig Uh-zott, elbeszélgetett velem, megkérdezte, hogy érzem magam, és a kenetlevéltellel, meg a CTG-vel se kellett többet fizetnem, mint egyébként. A szülésre se mondott fix összeget, csak hogy kb. mennyit szokott kapni, de ránk bízza. És csak azért, mert kérdeztem.
Hallottam, hogy valahol az volt a "divat", hogy ha csak bemész, x összeg, ha vizsgál, még ennyi, ha valamit néz is, plusz annyi, ha UH-t csinál megint x összeg.... Aztán a végén egy találkára valami 20e is összejön... És egy pont ilyen orvosról hallottam, hogy szülésre meg nem ment be, mert épp leugrott családdal Balcsira egy kicsit, az ügyeletes orvos meg nem akarta aláírni a császárt, így szegény lány valami 26 órát vajúdott, mire megcsászározták, a babája meg oxigénhiányos lett. Persze ez nem a MÁV-ban volt.

Kép

Kép
nikuc

Iricc: Nagyon szép a kisfiad! Tündéri arcocskája van!
Nagyon szorítok, hogy rendben legyen a műtét! :( Sajánlom, hogy szegénynek így kell kezdenie az életét. Nekem is volt ismerősöm, talán lyukas szívvel, így ők is komoly műtéttel kezdtek, de teljesen jól vannak. Ma már olyan ügyesek az orvosok, minden rendben lesz! És lesz egy gyönyörű tündéri kisfiad! Már nem nőheti el? Olyat is lehet hallani, hogy felszívódik!

Kép

Kép
nikuc

Nikuc,

a 100ezer úgy jön ki, hogy magándokinál általában 1 alkalom 7-10 ezerFt, és hát legalább 10-szer elmész a terhességed alatt... eleinte havonta, a vége felé kéthetente/hetente.

Jövő hét kedd már nagyon közel van! Bár igazán nem bánnám már, ha túl lennék rajta! :) Néha irígykedem a programozott csaszira, nem kell végigkínlódni a vajúdási órákat és a kitolást...

Bár gondolom ez téged nem vígasztal :)

Kép
sz.veronika

Nekem anyukám olyan könnyen szült. Még engem is, első gyerekként lábbal, hogy szerintem én is jobban jártam volna egy természetes szüléssel. De a babám biztonsága sokkal fontosabb! :) Tudom, hogy nekem is necces volt az első pár hét, valószínűleg a farfekvés miatt, így nem kockáztatnám a babám életét.

Nekem csak most kellett volna 2x menni egy hónapban, de mivel a felét "lecsaljuk", így most se kell. :lol: Kétszer voltam sztkban, meg talán 5-6x az orvosomnál. Szerintem annyi bőven elég is. Ha valaki egészséges. Voltunk két 4D-s uh-n is, mindkétszer alaposan átnézegették a babát, és nagy élmény volt, de azt se vittük túlzásba. Hallottam olyanról, hogy valaki havonta elszaladt. :lol:

Kép

Kép
nikuc

nikuc szerencsére ez nem olyan nagyon nagy műtét, de azért csak műtét, és csak egy újszülöttről van szó...
az egyoldali vesetágulat szokott lenni általában, ami kinőhető, olyan Ivánnak is volt. Nem is kellett vele foglalkozni.

Sajnos Milosnak kétoldalni és szinte miliméterre szimetrikus, ez szokott a nem-elmúló fajta lenni.
de azért hallottam már olyat, hogy ez is megoldódott a műtéttől. nagyon remélem, hogy mi ebbe a kicsi százalékba fogunk esni :)

Kép
Kép
Kép
iricc

Iricc: Magamat ismerve, én tuti rettegnék is tőle, hogy megműtik a babámat. Ahogy mondod, mégiscsak műtét. :? Szorítok, hogy ha lehet, mégis kinője, vagy könnyen menjen a műtéte! Mitől szokott ilyen lenni? Ez hajlam kérdése, vagy akármitől is kialakulhat? Azért jó, hogy most már észre tudják venni, és meg is lehet oldani.

Kép

Kép
nikuc

Érdekes, hogy mindkét gyereknél van valami a vesével... a családban volt ilyesmi?

Kép
sz.veronika

Iricc, tök jó, hogy ilyen erős vagy (én tuti összeomlanék :oops: ), azt hiszem Milosnak pont egy ilyen anyukára van szüksége, reméljük az orvosok majd hamar megoldják azt a tágulat dolgot és a lehető leghamarabb és egészségesen otthon lesztek majd. Drukkolunk érte :D

KépKép

KépKép
beneildi

Nikuc,

mi is 2-szer voltunk 4D-n :)

Először a 12 hetesnél, akartuk, hogy több szem is megnézze, hogy minden renben van-e, ne csak a kórházi UH-s.
Nekem a 4D nem adott akkora élményt, én azon se láttam sokkal többet :)

Én a dokinál most a 12-ik alkalomnál tartok, voltam minden hónapban rendesen, a 8-ik hónaptól 2 hetente, meg ezen kívül kétszer volt probléma ami miatt külön is.

Kép
sz.veronika

Az a baj, hogy még túl sok időd van ezen gondolkodni, messze még a 37-ik hét és végig ott lesz a fejedben.

Én ehhez kívánok kitartást, hogy megmaradjon ez a pozitív hozzáállás!

Kép
sz.veronika

Sziasztok!

December elején készülök szülni a kórházban, nagyjából tájékozódtam a körülményekről. Egy dolog érdekelne még, akik már szültek itt, biztos tudják: Hol lehet megmutatni napközben a babát? Úgy tudom szobába nem jöhetnek be a hozzátartozók, látogatószoba nincs...akkor? A folyosóra toljam ki őt is, mikor hozzám jönnek?
Köszi a válaszokat előre is!
tulipanos

Sziasztok!

Amikor pénzt akartok adni a dokinak vegyétek figyelembe, hogy nem minden nap van bent minden doki a kórházban, azok főleg nem, akik csak szülést levezetni járnak be! Tehát, ha utolsó nap akarjátok odaadni, érdemes megkérdezni, hogy bent lesz-e akkor, mert a zárókat is megírhatják előre a gépbe, amiatt nem feltétlen kell az utolsó napotokon bent lennie! Én varratszedéskor adtam oda! De én úgy vagyok vele, hogy a hálámat nem ezzel fejezem ki! Van ára annak, hogy levezeti a szülést, na de pénzéhesnek nem mondanám!Én mindig szoktam neki készíteni valami személyeset. Azzal már úgy érzem, ki tudom mutatni a hálámat és szerintem meg is érdemli!

Márti
borossné becz márta

Iricc!

Gyönyörű a kisfiad és így vagy úgy, de minden rendben lesz vele! Csak erre gondolj! Nem lesz baj!

Márti
borossné becz márta

nikuc ez valami fejlődési rendellenesség, nem tudom mi lehet, de nem környezeti hatás okozza. fiúknál elvileg sokkal gyakoribb.
Ivánnak elhanyagolható mértékű vesetágulata volt, ilyen állítólag nagyon sok babának van (főleg fiúknak), de az olyanok, mint neki volt, az esetek nagyon nagy részében rendeződnek maguktól.

nov 3-án megyek legközelebb Hajdú doktornőhöz az Istenhegyire kontrollra. gondolom ahogy közeledik majd az időpont, egyre idegesebb leszek. hétfőn annyira izgultam már (ráadásul volt fél óra csúszás), hogy majdnem lehánytam a váróban a dohányzóasztalt. Szegény Milos is csak ugrált, mint egy megkergült kis béka.
nem segített az sem, hogy ahány kismamát láttam kijönni, mindegyik sírt...

mondta is a doktornő, hogy aznap valahogy mindenki beteg babát vitt neki...

Kép
Kép
Kép
iricc

Tulipanos
Az üvegajtón keresztül tudod megmutatni, nem viheted ki a látogató folyosóra.

Iricc
El is hiszem, hogy az egyik szemed sír a másik nevet. A lényeg, hogy ahogy te is írtad életképes. De miért nem írtad ezt nekünk, legalább tartottuk volna benned a lelket. :roll:
A kép nagyon aranyos, micsoda kis virgácsai vannak. :wink:

Kép
Kép
susytunder

Márti,

a varratszedés mikor van?

Ja, és neked hogy volt a kanüttel? Azonnal betették megérkezéskor?

Kép
sz.veronika

Ja, most jut eszembe, te mondtad :oops:
Bettytől és Gabitól várjuk a választ a kanütre :)

Kép
sz.veronika

Nekem is betették rögtön.

Kép
Kép
susytunder

Hajdú doktornő nagyon alapos, és látszik, hogy ért hozzá. Nekem a 18. hetire kellett hozzá mennem. Kicsit mogorva volt, meg se mertem nyikkanni, de a babát alaposan megnézte. Azt mondják, amit Ő nem lát meg, az nincs is.
Szerintem jobb, hogy kiderült, és most már ellenőrizni fogják végig, hogy is áll a dolog! Így biztos minden rendben lesz!

Kép

Kép
nikuc

Nikuc, csak nagyjából számoltam, az én dokim magánrendelésén ötezer Ft egy alkalom, de csak kerekítgettem így hirtelen :) Meg én CTG-re a kórházba jártam nyilván ingyen, szóval csak nagyon átlag.

iricc: drukkolok Milosnak, és nagyon erős vagy, nem lesz semmi baj!
Vendég

Nekem a 20.hét óta nem volt ultrahangom, és akkor azt mondták minden oké, de azóta annyi minden történhetett remélem azóta is minden oké. Még 11 nap van a következő ultrahangig. Már nagyon várom hogy újból azt mondják minden oké.

Iricc biztosan minden rendben lesz. Csodálom hogy ilyen erős vagy és maradj is az!!!

Kép
dius87

Veronika!

Alapesetben nincs varratszedés, mert felszívódó varratokkal varrnak a kórházban! Viszont engem 1x, a Rókusban még a 3.szülésem után felszívódóval varrt a doki és rettenetesen begyulladt tőle a gátam, rémes volt, valószínűleg allergia! Ezért aztán most nem felszívódóval varrt,amiket ki is szedett a szülés utáni 5. napon a rendelőjében. Császárosoknál nem tudom, hogy van, majd jönnek a lányok és segítenek!

Márti
borossné becz márta

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?