Új privát üzeneted érkezett!

Megyek és sütök magamnak muffint....brühühühühühühüüüüü.....gyógyírként.......mert kiközösített ZÖLDI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:cry: :cry: :cry: :cry: :D

Kép
mannababoca

Zöldi én rengeteg folyadékot iszok éjjel nappal,nem tudom ha ez számitana szerintem nekem inkább sok lenne...és a doki Diaphyllint írt rá amire rá van irva többek között hogy ödémás állapotoknál vizhajtónak... :roll: Aztán annyit hogy ezt folyamatos ellenőrzés alatt kell tartani,ezért kell mostmár hetente mennem NST-ra ,és UH-ra.

Szia Erika örülök h csatlakoztál hozzánk. :lol:

Még jó hogy holnap nem leszek itthon,jönnek a gázszerelők,rakják be a két gyerekszobába a konvektorokat,meg a konyhába a tűzhely gázcsapját.Majd csak a takaritásra érek pont haza. :?

Bkati de ez bizony már a fészekrakó ösztön!!! :wink:

sinaszi légyszi ird le az ultrahangos méreteket,bpd,fl stb.Csak kiváncsi vagyok mert nekem egy hete mondták 1700 grammnak de mégis azt mondták le van maradva 2 héttel...neked meg nagyobb egy héttel,ez nekem valahogy nem logikus!!! :evil:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Nah összeállítottam a szülőcd-met :)
És milyen teátrális vagyok, megdumáltam Bencével, hogy MAJD melyik számra bújhat ki :lol:
Megkerestem youtube-on, mert nem töltöttük még le, és azt hittem lehidalok a klipjétől... Ilyenek a megérzések..:)
Íme a kibújos szám... :) Kedvencem :)

http://www.youtube.com/watch?v=fG8eQBSp9Ao

Kép
Kép
Kép
mágnes

Mági: ezt a számot én is nagyon szeretem. A klipje meg hát ugye magáért beszél :lol:

Főztem tejbegrízt holnapra, és eddig megálltam, hogy ne egyek bele. Most nem tudom eldönteni, hogy hős vagyok vagy szimplán hülye. (költői kérdés volt, kéretik nem válaszolni :lol: :twisted: )

Kép

Kép
gabilany79

Sarmi! Méretek:

BPD: 82 mm (ez 2 mm-vel több az átalgnál)
HC: 315 mm (ez 35-36.hétnek felel meg, és szerintem ezért számolja a gép majd' egy héttel öregebbnek)
AC: 272 mm (ez nagyjából a korának megfelel)
FL: 58 mm (ez pedig majd' 1 hetes "lemaradást" mond).

Igazság szerint én ezekkel az adatokkal már nem foglalkozom, mivel kórosnak nem mondják... Látom, hogy van olyan mérettábla, ami szerint Mesi mm-re pontosan a korának megfelelő. Annakidején valaki Aidának írta, hogy ugye nem akar átlagos gyereket... Ezek csak viszonyítási pontok! Szerintem Nektek sincs okotok aggodalomra...
Amúgy egy másik számítás szerint Mesi 1840 g körül van... szerintem ezek legfeljebb viszonyítási alapként szolgálnak a következő vizsgálathoz és a kismamákat lehet vele nyugtalanítani! A méret relatív dolog! A lényeg a manó! Legfeljebb kicsit kisebb lesz és még angyalibb... :wink: És tovább ki fogja használni a kicsi rucikat! :wink: Mesinek pedig újszülött sapira nem is lesz szüksége, mert a sok okosság, amit anyukája magába préselt, az ő fejecskéjében összpontosult! :lol: (És ezért buktam meg polgári jogból...) Sarmi: No para!!! :wink:
sinaszi

Egyébként pedig nagyon nagyot aludtam!!! És szerintem Mesi is! Kezdünk összeszokni és egyszerre alszunk, egyszerre ébredünk! :lol:

Zöldi! Te megint szakítani akarsz!? Szóval nem akarsz egykönnyen bevenni a talis táborba! Ez a hála!? Jó' van! :twisted: :wink:
sinaszi

Sziasztok.

Erika üdv iten

Köcike szépen a köszöntéseket de....................

Háát elegem van ebből a hétből. Mi jöhet még?? ugye hétfőn leszedték a 6 évesem lábáról a szemölcsöt. Ő most itthon van vele. Ma meg az ünnepeltem eltörte a csuklóját. kemény 3 és fél órát voltunk a sebészeten.
Kép

harivera
Budapest XXI. kerület

Vera! Fel a fejjel! Ez sajna benne van a pakliban! De szerintem mindenikőnk közül Te tudod a legjobban! Ezután már csak jó jöhet! :wink:
sinaszi

Na és majd amikor a gyerkőc nem akarja engedni leszedni a szépen összerajzolt gipszet.... :lol:
sinaszi

Vera!

Igazán sajnálom a pech-sorozatot. Mi történt a fiaddal??

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Vera! Jobbulást a fiadnak!

Bebic! Eza turi a Blahához, vagy az asztoriához van közelebb? Bocs hogy ennyit zargatlak emiatt!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

sziasztok!
tony megbuheralta a netet! :lol: :lol: most eppen mukodik.

sinaszi. koszi, hogy hianyolsz! nagyon jol esett! :oops: nem gondoltam volna, hogy valakinek feltunik, hogy nem jartatom annyit a szamat. :wink:

vera. eloszor is gratula a sok unnepleshez, masodszor meg fel a fejjel es jobbulast a kisfiadnak.

bebic. koszi a drukkolast. irtam reggel, hogy nem kell aggodni.

atragtam magam 1 zsak babaruhan a kettobol.ime:
Kép

KépKép
KépKép
mush589

Sziasztok!

Szerintetek ez jó vétel 15000 Ft-ért, szivacsmatraccal, 2 gumislepedővel. Kép

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

van kozte egy csomo zokni meg eloke. van egy par cucc, ami jo lesz majd a kislanynak is.
Kép Kép Kép

ez meg nagyon cuki szerintem: Kép

ez meg nem tetszik ugyhogy szerintem eladom ebayen: Kép Kép

a masodik zsakkal majd holnap fogalkozom. elfaradtam.

KépKép
KépKép
mush589

magi. nem vagy te egy kicsit tul fanatikus HOUSE rajongo? ez annak a zeneje! :lol: :lol: nekunk ez a szam volt az eskuvonkon, amig alairtuk a papirokat!
milyen szamokat tette meg a cd-re? felteszed a listat?

KépKép
KépKép
mush589

na szep vegre van netunk, erre csak magammal beszelgetek.

suzy. itt a halozsak. megtalaltam:
Kép

KépKép
KépKép
mush589

Mush! Nagyon édik a ruhák! Kékt adhatsz nyugodtan kislányra is.

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Röff! Én ma úgy kipurcantam, hogy csak döglök az ágyben egész este.

Mush! Jóóóók!

Enikő! Megérte, naná!

...ennyi telt tőlem :(

Kép
zölddisznó

Jó reggelt Csajok!

Nyitom a sort ma reggel. :-D Hajnali 4 óta fent vagyok. :-D

Tegnap dokibácsi csupa remek hírrel szolgált: Jól éreztem, Zsoff befordult és azt is megtudtam, hogy nagyobb, mint az átlag. :-D Dokibácsi 4-4,5 kilóra saccolta a születési súlyát... Persze egy fejátmérőből túlzott következtetéseket nem lehet levonni. Méhszáj: 3000.

Szeles!
Gratula ügyes Zalán fiadhoz! Neked meg jobbulást!!!

Zöldi!
Legújabb babakocsi szerzeményed nagyon állat! Tök jó, hogy egyszerre ennyi embert tudsz vele bosszantani! Na most akkor sajnos passzolnom kell a 25.-i talit. Naggggyon sajnálom!!! :cry: De a 4 napos ünnepet Zalaegerszegen töltjük anyósomnál. Apa laminált padlót rak le nála az egyik szobában.

Sarmi!
Tessék sok fehérjét tolni! És pihenni!

Erika!
Üdv köztünk! És hogy bírod a terhességet???

Cili!
Szótár-tipp: www.sztaki.hu

Ruhavásárlás: Én itt csak lesek, hogy első babás anyukák milyen rutinnal vásárolnak már nyári, nagyobb rucikat. Én megmaradtam az 56-62-es szinten, a többi ráér később is. Nem akarok a mérettel mellényúlni.

Galzsuzsa!
Annak, hogy befordult a baba, a legbiztosabb jele az, hogy a gyomrodat rugdossa. Hogy meddig kell ennek megtörténnie? Ahogy hallottam, az utolsó pillanatig is van rá esély, de egyre kisebb.

Cili!
Hajrá a pingvinhez!

Sina!
Részvétem!

Mágnes!
Bíztató ez a málnalevél-tea leírásod. Amúgy is útálom a teákat, most még ez is, meg a Laktoherb is… :shock: :?

Vera!
Jobbulást fiadnak! Meddig kell a gipszet hordania? Mit művelt ez a kölyök???

Enikő!
Szerintem a babaágy szuper vétel! De a helyedben a matracot kicserélném újra.

Kép
Kép
lbernuska

Mush nekem nagyon tetszik a tigris, ha még nincs rá vevő nekem kellene..... lécci!!!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép

Kép
dcili81

Ja bocsi, jó reggelt mindenkinek!

Iszonyú fejfájással ébredtem ma reggel... remélem nektek jobban indul a nap.

Most állunk neki szétverni a háló, boldogság a köbön... :cry: :cry:

Kép

Kép
dcili81

Sziasztok lányok! Jó reggelt mindenkinek!

Remélem mindenkinek jó éjszakája volt, pihentetetek! Én elküldtem oda a frontmentes időt, csak nem tudom nem kapcsolták-e le valahol útközben.... :lol:

Tegnap délután olyan hascsikarásom volt, hogy sírtam tőle. Azt hittem fájásaim vannak... 4 percenként szabályosan jöttek. Aztán alul felül kijött minden! Szegény kisbabám! Remlklem nem lesz semmi baja... asszem sikerült megint valami bélfertőzésfélét összeszedni... ez az ovi! És mindig én vagyok az első, aki beteg lesz!!!! :? Persze ennek is megvan az előnye: mire afiúk elkapják, addigra anya meggyógyul és tudja őket ápolni... :roll:

Mindenki olyan szép méreteket ír! Tudom nem kellene aggódnom, de az első csemetém óriásbaba volt, a hasam is sokkal nagyobb volt vele, most meg nem nagy. Utoljára 30. hét végén1600 grammra sacolták, és nem növöget olyan ütemben szerintem, mint nektek... nagyon izgulok, hogy minden rendben legyen :oops:

Sina! Zöldi! Gratulálok a nagy babához és a szuper jó méhszájszámhoz! Zöldi! Ezt szeretem benned! Olyan lazán veszel mindent! Komolyan... nekem is adhatnél egy kis ilyet....

Málnalevél tea: úgy tudom legalább hat hét kell a hatásához. Tényleg szalmaízű, de még mindig jobb, mint a laktoherb (szoptatós tea). Hatása: felpuhítja a méhszájat, ezért annál, aki amúgy problémamentesen szülne, 2-3 órával is megrövidítheti a vajúdást. De akinél már van valami - oxitocint kell adni, burokrepesztés, buroksapi bennmaradt, stb. - annál nincs hatás....
Gátmasszázsról semmit nem tudok. Nekem a dokim kijelentette, hogy azzonal vág, úgyhogy fel sem merült a szakadás lehetősége....

Nagymami! Nálunk sajnos már nincs! A nagypapám pedig nagyot hall, úgyogy vele nem lehet beszélni telefonon. amúgy sem egy beszédes ember, kivéve ha a vasútról meg a politikáról kell vitatkozni... Sajnos, abból azonban már volt sértődés a családban, hogy nem telefonáltunk, ugyanis a sógoromék mindig mindenféléről beszélgetnek anyósomékkal. "Sajnos" sem én, sem a férjem nem vagyunk alkalmasak arra, hogy a semmiről órákat beszéljünk. Ha fontos dolog van, azt letudjuk röviden. Ezt azok a családtagok nehezen viselik, akik viszont szeretnek a semmiről fél órákat beszélni. Ezért nem is hívnak. Viszont az meg bosszant, hogy napokig meg sem kérdezik, hogy hogy van az unoka meg ilyesmi....

Lilypie Kids Birthday tickers\

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
bkatalin

Mági! Nagyon szuper a zene! Csak aztán ha már megbeszélted a csemetével, hogy erre jöjjön ki, akkor addig ne hallgasd, mert ha szófogadó gyerek, akkor.... :lol:

Vera! Sajnálom a belszerencse sorozatot... de hullámvölgy után hullámhegy jön.... és valld be! Ezek nélkül tök uncsi lenne.... :lol:

Mushi! Szernitem vannak benne nagyon cuki rucik! Nekem is ígértek, de az meg kislánytól jön.... nekem meg fiam lesz... lehetm cserélnünk kellene :wink: És az ahálózyák! Nagyon cuki!!!!!

Enikő! Szuper vétel volt! Nagyon szép az az ágy!

Ibernuska! A hajnali csicsergő... :wink: Gratula a szép eredményekhez... és hát a 4 kiló meg afölötti nagyon szép "kis" súly lesz....

Cili!!!!!! Nagyon nagy kitartást a szétveréshez....

bkatalin

Na ehhez már nagyon pihentnek kell lenni....

Jurachick Park: http://www.youtube.com/watch?v=m9Ad1I4bB8k

bkatalin

Jóreggelt! :)

Nyah, megint 3 oldal, pedig nem is olyan régen írtam én is....hihetetlenek vagytok csajok! :P

Boci: Ne aggódj, nagyon tuti az a kocsi! És szerintem simán ki fogja szolgálni a következő manót is!

Szeles: Jobbulást! Zalánra nagyon büszke lehetsz! :)
És jó a dzseki is!

Sarmon: Remélem ez a magzatvizes izé nem komoly és nem lesz semmi gond! Én drukkolok!
Milyen lett a túrógombóc? (Én múlt héten főztem egy nagy adagot, asszem egy időre jól belaktam belőle! :P)

Eszterke: Várom a mailcímet a kenyérecik miatt! Vagy már nem kell?

Szia Erika! Üdv köztünk! :D

Zöldi: Jó az "anyósbosszantó" kocsi! Meg az ára is! :lol: Nekem főleg az a tető tetszik rajta, így olyan, mint egy békebeli fagyiskocsi! :lol:

Mush: Ez tök jó, hogy az a bigyó nem valami komolyabb izé! (Na, a szókincsem ma nagyon ott van.... :? )

Bellanitta: Én is nagy takarítós vagyok (a családban Mónika a becenevem a Jóbarátok takarítósmániás Monica-ja után... :P ), már előre aggódom, hogy fogom rendben tartani a lakást a baba mellett. (Jó, tudom én, hogy kisebb gondom is nagyobb lesz ennél, de akkor is...)
Egyébként most is takarítani fogok....a változatosság kedvééért... :P

Bkati: Miért nem cserélték ki a kakis pelust?

Csakegy: Kaja KÖZBEN voltam.... :lol: De voltam annyira éhes, hogy ez sem tántorított el! :)
Mindenesetre: Pfúúúúúúúúj!

Isarenikő: Megy a mail még ma, csak a Zuram elvitte a notit, azon vannak a doksik.
Minden cucc, amit vettem, vagy 690,- vagy 990,- volt, kivéve a macis rugit, az 1190.- De van a Hádának kilós boltja is (ez speciel darabáras), ott asszem 1990.- 1 kiló ruci.
Ja, és ez majdnem a KELETInél van! :lol:

[quote]c írta:sak annyi maradt meg nekem, recept, és hogy nem osztod meg mindenkivel

Galzsuzsa: Én ilyet nem írtam, hogy nem osztom meg mindenkivel :shock: , hol olvastad? Csak annyi, hogy csak emailben tudom küldeni, mert doksik, és sok is, és a receptes topikba nemtom feltenni....

Sina: Részvétem a mamád miatt!
Szépen növöget Mesi, Kistücsköt is ennyinek mérték hétfőn! (Ami azt jelenti, hogy 30 dekát hízott alig 2 hét alatt :lol: mondta is az UH-os nőci, hogy látja, hogy jól van tartva! :P )

Zöldi: Akkor üdv a "táborban"! (38. hét utáni császár) Mikor lesz meg az időpontotok?

Csakegy: Anyós nem semmi! :shock:

Mush: Milyen volt a babázás?
Naaaagyon jók a rucik! :D

Vera: Jobbulást fiadnak és kitartást neked!

Berni: Örülök a jó híreknek! Zsófi csuda ügyes kiscsaj! :D
Én is 4kor keltem, csak sikerült visszaaludnom.....nagynehezen....ez megint egy vacak éjszaka volt... :(

Cili: Szegénykém, kitartás!

Bkati: Nyugi, minden rendben lesz!
Én pl. nem is nagyon nézegetem a méreteket, amiket írnak, mert sztem nem "perdöntő"....ha vmi gond van, úgyis szólnak....
Most nekem pl. hiába írják, hogy hosszú a combcsontja, ha a családban mindenki magas....vagy hogy nagy a feje, ha a családban mindenki nagyfejű....
bébic

Bkati: Pocakod jobban van már?
bébic

Na, megyek, nekiállok a takarításnak, délután jönnek szülők hétvégére, mégsem kéne úgy kinézni a háznak, mint amit bombatámadás ért. Ma még lehet, hogy jövök, pussz, és mindenkinek szép napot, úgy látom, itt jó idő lesz! :D
bébic

Szia Bébic!

Köszke, jobban vagyok már. Sokat nem tudok enni,d e muszáj... erőlködöm. Most még csoki sem kell, pedig az nagy szó....

Hogy pelust miért nem cseréltek? Jó kérdés... talán túl elfoglalt volt az ovonéni. Mindenesetre beírtam a füzetébe, hogy gyakrabban cserélgessék, tegnap du. amikor pa ment érte már nem is nagyon szóltak hozzá.... :cry: Szerencse, hogy már csak 2-3 hónap, aztán váltás... :)

bkatalin

joooooo reggggelt csajok!!

asszem megvolt az elso kemenyedesem ma reggel pontban 7-kor, fel is ebredtem ra.kb 1 percig tartott. :lol:

itt az egvilagon semmit nem mernek a 20. het utan. szoval mivel halvany lila gozom sincs, hogy mekkorak a babam meretei, igy aggodni sem tudok miatta. :lol:
a vedono megnezi a meh meretet aztan annyi. meg kitapizza, hogy merre van a baba.
a mienk meg mindig nem fordult meg, csak is kizarolag lent rugkapal.
sarmi. mi a neve azoknak a gyakorlatoknak?

cili. sok sikert a pinvinhez! irok privit tigris ugyben.

akkor ugye a gombaval ma ne menjek aquanatalra?

KépKép
KépKép
mush589

isarenikő tyű de szép a kiságy!Sztem nagyon jó vétel volt!!!
Mush tök jó cuccokat kaptál!
Én sajna nem kapok senkitől semmit.Ma telózott nővérem hogy pozitiv lett a terhességi tesztje(34 éves,első baba),úgyhogy még inkább az én kisruháimra van pályázó.

Berni nyugi ráérsz majd a babának nyári ruhákat nyáron venni,nem maradsz le semmiről hidd el.Szerintem hüleség bespájzolni előre ruhákat,mindig lesz amit majd meglátsz éppen és nem tudsz neki ellenállni aztán már lesz annyi ruhád rá se adod mindet!Meg biztos ajándékba is fogsz kapni,mama,papa rokonyok...
Lassan indulok az Uh-ra fehérvárra...a gázosok fúúúúrnak,faragnak... :?

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

a nagy babasoknak gratula. en remenykedem, hogy nem lesz 4 kg folott a Nyusziful.

ha jol remlik itt a repedest reszesitik elonyben a vagas mellett. asszem gyorsabban gyogyul, de errol majd meg kifaggattom a vedonenit jovo heten. azert anyum kuld gatmasszazs olajat, es majd keresek vmit a neten, hogy hogyan is kell azt csinalni.

szoval a malna teat 6 hettel szules elott kell elkezdeni inni? nem csak 2? a homeosbogyokat mikor kell elkezdeni szedni?

szeles. szuper a dzseki.

koszi a ruci dicsereteket. nagyon orulok, hogy odaadtak fonokomek. rendesek. amit nem tudunk hasznalni most azt eltesszuk a kovetkezonek! :lol: vagy ha megis fiunk lesz, lesz mit raadni. kivancsi vagyok mit rejt a masodik zsak. az nagyobb is. :lol:

berni. irigy-irigy! :lol:

KépKép
KépKép
mush589

sarmi. es amiket tolem kaptal??? jo nem egy zsaknyi, de azert.... :lol:

KépKép
KépKép
mush589

halihó!
Reggel én is beparáztam, ahogy felébredek, máskor Beni is rögtön ébren van, most pedig nem mocorgott, jó negyed óra kellett, hogy magához térjen!

HELP:
Punnyad a Juccám!!! :cry: Mi a fenét csináljak vele??? Száradnak a levelei, most áttelepítettem a másik szobába, de nem hiszem ,hgoy ez használna neki....

mush:
House? Nem is tudom mikor láttam utoljára... :) Nekem akkor van fürdés, mosogatás, a Született feleségekre gyúrok.. :) Zenelistát felteszem, még nem végleges, várok két letöltést.. :)

bkati:
Zenehallagatás... Pedig azt tervezem, hogy minden nap meghallgatom egyszer a cd-t, hogy Beninek ismerős legyen.. Legfeljebb átlapozom a számot..

Kép
Kép
Kép
mágnes

Mágnes: málnalevélteával kapcsolatosan megnyugtattál :lol: :lol: Elképzeltem az izét... :wink:

Enikő:nem lehet állitani az ágynak a magasságát???Mert szerintem nem lesz kellemes akkorát belehajolni...De amúgy nagyon jól néz ki :wink:

Mush: aranyosak a ruhák, nekem tetszik a tigris is, mért akarod eladni?Ja, és ahálózsák is édi. Amúgy nekem is vannak kékes ruhácskáim, annak ellenére, h csajszi lesz :wink:

Kép
galzsuzsa

Sziasztok!

Megint sokat írtatok! Van abban valami, hogy aki korán kel...

De szorgalmas voltam, olvastam!

A memóriám viszont még mindig tompa...

Enikő! Tuti az ágy! Jó vétel nagyon!

Zöldi! Valaki most döbbentett rá, hogy a hosszú hétvégén van a tali! Dobjuk fel, hogy kinek jó, mert így akkor megint nem tudok menni... anyósomékhoz megyünk a hosszú hétvégén! Lécccccci, lécccccci!!! :oops: :cry: De én AKAROK!

Mush! Szerintem is Neked jó, hogy nem ellenőrizgetnek ennyi mindent ennyiszer, mert - véleményem szerint - sokszor csak a frászt hozzák a kismamákra! Sőt! A soha nem aggódó férjem elkezdte kérdezgetni, hogy biztos nem gond, hogy Mesikének nagyobb a feje!? (legalábbis annak mondják). Én mondtam, hogy valamit az apjától is kell, hogy örököljön! :lol: :twisted:
sinaszi

Sziasztok!

Csak egy gyors beköszönés és rohanok.. úgy elaludtam ma hogy csak na! rég volt ilyen.. keltem 6 kor szokás szerint aztán Apa elment dolgozni és olyan csúnya köd volt h gondoltam még lustálkodom.. és most keltem 5 perce.. :?

Gratula mindenkinek a nagy babákhoz! igy most már én is megnyugodtam kissé.... pedig attól tartottunk kicsi lesz, :roll: :D

Vera: kitartás a pech sorozathoz.. nem semmi módon ünnepeltetek.
Lakásfelújítók hajrá!

Mush! szupi ruhák a tigris nekem is nagyon tetszik ám :wink: ha a másik zsákban is lapul egy jöhet nekem! :lol:

Bébic: bocsiiiiii szánom bánom.. elfelejtettem a tegnapi nap.. pótolom! köszi!

sziasztok majd talán délután jövök!

Kép
eszterke24

Sziasztok!
Enikő: szép az ágy!

Mush: tuti dolgokat kaptál!

Babaméret: a mi kis lurkónknak is nagyobb a feje meg a pocója, majdnem 2 héttel. De a doki azt mondta ezzel nem kell/szabad foglalkozni, ez egy adat és ennyi. Ő ezért nem is becsül súlyt sem, mert nagyon-nagy a hibaszázalék. A lényeg hogy rendben fejlődik. A dokim szerint ezért nem is jó adatokkal bombázni a kismamikat, mert akkor elkezdenek utánajárni, idegeskedni ami nem tesz jót. Szerinte ha baj van, annak már a 16. hétig ki kell derülni!!! Szeretem én az ő hozzáállását, bár lehet sokaknak nem tetszik!!!! Mindenesetre engem megnyugtat.

Mindenkinek szép napot.

Ja és bocsi, hogy nem írkálok mindenkinek, de csak lopva jutok ide munkaidőben. Ez a visszalévő 3 hét (!!!!) nagyon húzós (lesz). Rengeteg a melóm!!!! Tiszta hulla vagyok estére is.
Vendég

Bébic: nem olvastam, csak emlékezetből irtam, és csak annyi maradt meg, hogy nem tudod feltenni a receptes topicba, és azért mondtam, h oszdd meg velünk is. Mellesleg akkor nem is esett le, hogy kenyérreceptekről van szó...Bocsi :oops:

Kép
galzsuzsa

mush: A lista
(többiektől előre is bocsi.... :oops: )

Chicane:Saltwater
Dido: I'm no Angel
Dido:Here with me
Dido:Take my Hand (Anna erre a számra érkezett... :) )
U2:With or Without you
Vanessa Carlton: Ordinary Day
Hawaiian: Somewhere Over the Rainbow
Enya: May it Be
The Verve: Bittersweet Symphony
Seal:Crazy
Sting:If I Ever Lose My Faith
Tytyo:Come Along
U2:one
Vanessa Carlot: A Thousand Miles
Enya:Only Time
Texas: I'll See It Trough
Robbie Williams: Angels
Sting:Shape Of My Hart
Sting:When We Dance
U2: I Still Havent't Found
Vanessa Carlton: Paradise
Massive Attack: Teardrop
Eternal Flame: Angel og Mine

Kép
Kép
Kép
mágnes

Ja és azt elfelejtettem, hogy ennyi idő alatt tervezek megszülni... :lol:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Magi. Nagyon szuper a lista. ebbol jo par volt az eskuvonkon! en a bittersweet symphonyra setaltam be az "oltarhoz". :lol: :lol: ki meg az oasis-live forever-re setaltunk.
a may it be szinten az alairasnal volt. mindenki bogott. :lol: en is alig birtam ki.
kedvet kaptam cd kesziteshez (lehet lenyulom majd 1-2 szamodat, ha nem banod!), asszem ez lesz az esti programom!

KépKép
KépKép
mush589

mush:
Akkor hasonló az ízlésünk :wink:
jó kis program a válogatás, hidd el :) Annám itt táncol ,érdekes módon az ő "világra jövős" számára rázza a legjobban :) Beni meg bökdös.. :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Nálam Peter Gabriel ment majdnem végig :) Persze csak a lassú számok :)))) (Lilla azóta is imádja:)))))))
Vendég

Én Dido -ra szültem, igaz, mire berakták a cd-t, csak az első szám ment le, és Anna már kint is volt.... :wink: Remélem most is így lesz... :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Nahát, ilyet sem csináltam még sosem... délelőtti alvás, szuper! :-D Azt hiszem, most behoztam a hajnali lemaradásom ezen a téren. Mai Aquanatal megint elmarad, továbbra is beteg a csaj, aki tartja. De felhívtam a Wellness központot, ahol tartják az órát és bekéretőztem úszni. Egyedül leszek és pancsizhatok kedvemre! Már várom!!! :-D Aztán meg irány a Cora, hétvégi bevásárlást tervezek.

Mush!
Én a helyedben gombácskákkal nem mennék usziba. Bár már összeszedni nem tudod, de átadni még igen. :-D

Cili!
Hajrá a hálószétveréshez! Én már egy ilyet nem bírnék ki idegileg. :-D

Sarmi!
Nagyon nagy gratula nővérednek a pozitív teszthez!!! :-D Akartak babát???

Mágnes!
Yucca ügyben nem tudok tanácsot adni. Én általában kinyírom a növenyeket. :-D Talán túl sokat öntözted.

Zöldi!
Egyetértek Sinával, nem túl jó ötlet a hosszú hétvégére időzíteni a talit. Bár nekem októberben már minden hétvégém foglalt, gondolom nov. 1.-i hétvégén meg mindenki temetőket jár (na én akkor ráérek). Hétköznapi talihoz ki mit szól?

Kép
Kép
lbernuska

Mági, írod hogy Annád melyik zenére érkezett, az azt jelenti hogy a kitolásnál is zenét hallgattál? Fülhallgatóval vagy hangosan? Ilyet lehet? Mert hogy vajúdás közben az oké, de kitolásánál is??

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Aida:
Gyakorlatilag én csak a kitolásnál hallgattam zenét, mert olyan gyorsan jött, hogy mire szülőszobára kerültem, rögtön nyomhattam is.. :) Igen, szerencsére tudom melyik dalra érkezett éppen. Azóta, amikor hallom, folyton átélem a szülést .. :) Szuper! :)
Nem fülhallgatón hallgattam, a szülőszobán van hangfal beépítve, a nővérszobában berakják a cd-t. Van nekik kb sokszáz cd-jük, amiből válogathatsz, de vihetsz is. Én nem gondoltam rá, hogy vigyek, így választottunk. Most már előrelátó vagyok :)

Jucca: lehet, hogy tüdőgyulladást kapott??? :? Én is megölöm a növényeket, kész csoda, hogy a lányomnak még nem felejtettem el sosem enni, inni adni... :oops:

Kép
Kép
Kép
mágnes

lemereckedtem 74.8kg vagyok. az mar majdnem 10kg. :cry: :cry: :cry: van mas is aki ennyit hizott?

es 107 cm a hasam.

KépKép
KépKép
mush589

Nekem a hosszú hévvége is jó (csak annyi benne a macera, hogy apa aznap horgászversenyen van az Üveghegyen túl, így nincs sofőröm :(), de ha találunk új időpontot, nekem az is megfelel (sőt, az előbb említett indok miatt kényelmesebb is). Nov. 1-től vagyok táppénzen, gyertyagyújtogatásra én már nem kelek útra.

Lényeg, hogy én tudok alkalmazkodni bármilyen időponthoz :D

Kép

Kép
gabilany79

mush: hát pölö én kb. ott tartok. 8-10 kg, attól függően, ki méri (én, doki, védőnő)

Kép

Kép
gabilany79

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?