Jóreggelt!
Nyah, megint 3 oldal, pedig nem is olyan régen írtam én is....hihetetlenek vagytok csajok!
Boci: Ne aggódj, nagyon tuti az a kocsi! És szerintem simán ki fogja szolgálni a következő manót is!
Szeles: Jobbulást! Zalánra nagyon büszke lehetsz!
És jó a dzseki is!
Sarmon: Remélem ez a magzatvizes izé nem komoly és nem lesz semmi gond! Én drukkolok!
Milyen lett a túrógombóc? (Én múlt héten főztem egy nagy adagot, asszem egy időre jól belaktam belőle!
)
Eszterke: Várom a mailcímet a kenyérecik miatt! Vagy már nem kell?
Szia Erika! Üdv köztünk!
Zöldi: Jó az "anyósbosszantó" kocsi! Meg az ára is!
Nekem főleg az a tető tetszik rajta, így olyan, mint egy békebeli fagyiskocsi!
Mush: Ez tök jó, hogy az a bigyó nem valami komolyabb izé! (Na, a szókincsem ma nagyon ott van....
)
Bellanitta: Én is nagy takarítós vagyok (a családban Mónika a becenevem a Jóbarátok takarítósmániás Monica-ja után...
), már előre aggódom, hogy fogom rendben tartani a lakást a baba mellett. (Jó, tudom én, hogy kisebb gondom is nagyobb lesz ennél, de akkor is...)
Egyébként most is takarítani fogok....a változatosság kedvééért...
Bkati: Miért nem cserélték ki a kakis pelust?
Csakegy: Kaja KÖZBEN voltam....
De voltam annyira éhes, hogy ez sem tántorított el!
Mindenesetre: Pfúúúúúúúúj!
Isarenikő: Megy a mail még ma, csak a Zuram elvitte a notit, azon vannak a doksik.
Minden cucc, amit vettem, vagy 690,- vagy 990,- volt, kivéve a macis rugit, az 1190.- De van a Hádának kilós boltja is (ez speciel darabáras), ott asszem 1990.- 1 kiló ruci.
Ja, és ez majdnem a KELETInél van!
[quote]c írta:sak annyi maradt meg nekem, recept, és hogy nem osztod meg mindenkivel
Galzsuzsa: Én ilyet nem írtam, hogy nem osztom meg mindenkivel
, hol olvastad? Csak annyi, hogy csak emailben tudom küldeni, mert doksik, és sok is, és a receptes topikba nemtom feltenni....
Sina: Részvétem a mamád miatt!
Szépen növöget Mesi, Kistücsköt is ennyinek mérték hétfőn! (Ami azt jelenti, hogy 30 dekát hízott alig 2 hét alatt
mondta is az UH-os nőci, hogy látja, hogy jól van tartva!
)
Zöldi: Akkor üdv a "táborban"! (38. hét utáni császár) Mikor lesz meg az időpontotok?
Csakegy: Anyós nem semmi!
Mush: Milyen volt a babázás?
Naaaagyon jók a rucik!
Vera: Jobbulást fiadnak és kitartást neked!
Berni: Örülök a jó híreknek! Zsófi csuda ügyes kiscsaj!
Én is 4kor keltem, csak sikerült visszaaludnom.....nagynehezen....ez megint egy vacak éjszaka volt...
Cili: Szegénykém, kitartás!
Bkati: Nyugi, minden rendben lesz!
Én pl. nem is nagyon nézegetem a méreteket, amiket írnak, mert sztem nem "perdöntő"....ha vmi gond van, úgyis szólnak....
Most nekem pl. hiába írják, hogy hosszú a combcsontja, ha a családban mindenki magas....vagy hogy nagy a feje, ha a családban mindenki nagyfejű....