Sziasztok!
Már nagyon sokat gondoltam Rátok de sajna nem sok időm van , ha van akkor meg próbálok aludni...
Ugye 22-én szültem, spinális érzéstelenítéses császárral. Nagyon jó volt, az altatásosnál százszor jobb. /Köszi, Rebe, tényleg úgy volt ahogy írtad! Gondoltam Rád a szúrás közben!!/is//
Igaz, éreztem közben hogy "tevékenykednek" a pocimban de nem volt rossz, esetleg az hogy kaptam oxitocynt és attól azért elkezdett fájni eléggé ugye ahogy húzodott össze a méhem, de összeségében pozitív élmény volt nagyon. Háromszor hozták oda a Babát és képek is készültek majd felrakom őket. Gerencsér Soma 3840g- al és 51 cm-rel született és nagyon szép Baba...
Hétfőn szültem, csütörtökön jöttünk haza, már nagyon kész voltam, kaptam ricinust hogy meginduljon a bélműködésem, a tejjel átment a Babába, szegény éjjel nem aludt semmit, velem együtt ugye, nappal meg szünet nélkül jöttek a látogatók úgyhogy totál kikészültem, így megkértem a dokit hogy had jöjjünk haza csütörtökön. Igaz, majdnem besárgultunk de aztán vettek tőle vért és nem volt vészes, itthon meg hamar lement róla az a kis sárgaság...
Azóta már lassan beáll a napirend és már én is egészen megnyugodtam hogy jól csinálom amit csinálok, igaz, a tejem nagyon kevés, emiatt is bánkódtam napokig, de nem tudok vele szerintem már semmit csinálni, szoptatok rendületlenül, aztán jön a tápszer, amiből jó sokat eszik.
Hát röviden ennyit rólunk, a képeket majd "hozom".
Nem tudtam visszaolvasni de gratula az "újaknak" és szorítok minden "pocakosnak".
Amint tudok jövök.
Sok-sok puszi Mindenkinek!!!