Jó reggelt!
Mónika, Reni, Kata? Remélem jól vagytok!!
Eszter, küldöm a címet, és köszi előre is!
Szofi, Anita fehérnemüt a neten kívül a legtöbb baba-mama boltban, illetve a nagyobb fehérnemü üzletekben lehet venni.
Jó nehezet kérdeztél!
Pont tegnap beszélgettünk apáról, azt hiszem itt a fórumon kicsit túlzásba estünk (remélem ezzel nem bántok meg senkit!)
Tényleg nagyon szörnyü betegség ez a Down kór, de még 35 év felett is 1000-ből 3 baba születhet ezzel a betegséggel. Ezenkívül viszont van sok-sok más betegség is sajnos!
Én azt gondolom feleslegesen aggódik az ember előre! Bár az AFP kissé elavult valóban, az érték mégis utalHAT a betegsére, a tarkóredő vizsgálattal egyben pedig már egészen jól használható a szürésre. Én pl. a 12. héten önszorgalomból 4D ultrahangra megyek, ide:
http://4dultrahang.hu/index.php?option= ... 1&Itemid=2. Ezen a vizsgálaton nagyon precízen megmérik a kicsi minden egyes részét, amiből nagy pontossággal lehet következtetni különböző fejlődési rendellenéségre. Amnnyiben valami nem az igazi, a DOKTORNŐ tovább küld a megfelelő vizsgálatra. Közben pedig gyönyörködhetek a kicsim minden kis porcikájában!
Ez az elvetetném-e? Naagyon nehéz kérdés szerintem, én önvédelemből nem is gondolok rá, próbálok inkább pozitív lenni, hogy nem történhet meg, hogy beteg legyen!
Én ebben az integrált/kombinált 4 markeres vizsgálatban, ha kell, ha nem, jó kis bizniszt szimatolok.
Hangszúlyozom, senki érzéseit nem akarom megbántani, ez az én saját véleményem, amit szerettem volna megosztani veletek!
Annyi, de annyi aggódnivaló van amúgy is a terhesség alatt!
Szex: Azt mondják a könyvek, hogy problémamentes terhességben a gyöngéd szex nem okoz problémát, akkor kell csak vigyázni, ha fennáll a vetélés veszélye, ezt viszont szerintem csak a doki mondhatja meg! Én felhívnám, vagy ahogy már a többiek is írták alternatív megoldást keresnék az összebújásra!
Panndi, jobbulást kívánok neked!!!!!
Most mennem kell, mindenkinek nagyon jó egészséget!!!
Puszi: Évi