Új privát üzeneted érkezett!

Musi! A canesten kenőcsnek ugyanaz a hatóanyaga - gondolom annak a megfelelője. (Nálunk ilyen néven csak hüvelytabletta fut)

Kép
zölddisznó

Szóval van egy 13 éves és egy 9 éves fiam. Lackó és Peti.
Én négy éve elválltam, két és fél évig egyedül neveltem a fiúkat és soha nem gondoltam, hogy valaha is lesz még egy babám. Most pedig útban van Gergő. Apukájával másfél éve vagyunk együtt, neki ő az első babája, de tuti jó apuka lesz belőle.

Kép
Kép
Kép
erika26

Gabi! Hát a csiszolás tényleg sziszifuszi, de ha apa vesz másikat, akkor ne állj ellen neki! ...majd meghálálod! :wink:

Kép
zölddisznó

Erika! Tök jó!

Kép
zölddisznó

Sziasztok!

Megjöttem a turiból. Sokmindent nem találtam, de azért egy szép darabot zsákmányoltam. Gyönyörű ADIDAS dzseki, kifordítható, hibátlan. Az extrák között találtam, 2990-ért hoztam el. A fotón kicsit pirosnak tűnik a vaku miatt, de egyébként szép sötétbordó, belül meg szürke.
Kép

Kicsit falatoztam, most gyalogosan megyek egy kicsit a városba, olyan szép idő van. Mai menü: gyümölcsleves és rizsfelfújt (lesz).

Erika! Üdvözlet köztünk!

Jövök még délután, addi üdvözletem!
Laura

Kép
Kép
szeles4

Szeles! Ez nagggyon király zsákmány!

...én meg dokihoz ballagok.

Kép
zölddisznó

Erika!
üdv itt! Jó nagyok már a fiúk és mit szólnak a kistesóhoz?

Zöldi!
De van másik babakocsitok is vagy csak az lesz?Nálunk a párom is azt akarta h ne vegyünk mert az enyém még megvan(bordó műbőr tipikus retro) a "sznob nép" bosszantására.

Mush!
A gyertya kb 300ft darabja.Ne felejtsd el mindkét oldalt(jobb és bal fül) meg kell gyertyázni az egyensúly érdekében.Van gyulladás csökkentő kamilla és levendula (az nem tudom mire is jó) GYEREK MÉRETBEN IS VAN.

Már megint mindenki csak főz és eszik.
Ma csinálok zöldborsó levest, holnap jön a párom haverja megkezdődik a kipakolás :shock: és holnap sütök vagy hurka-kolbász sült krumpli, vagy pulyka.

Nézi valaki a ZONE CLUB-OT?
Szokott lenni a "Tiszta a lakásod?" néha szoktam nézni, de h milyen putriban laknak egyesek 8 és 10 éve nem takarítanak.És azok a baktériumok amik megtalálhatók.FÚJ.
Én meg takarítok, mint a güzü már kezdem azt hinni begágyultam.
:roll:

Kép

Kép
bellanitta

zöldi!
tök jóóóóóóóóóóó a babakocsi.
Én is szivesen tologatnám ilyenben a Manócit csak apuka nem hagyja!

erika
Üdv közöttünk. :)
Vendég

Anita!
Van még három! De mind ilyen oldtimer, az egyik 3 kerekű sportolós, egy másik mózeses, a harmadik meg nagyon nyári.

Orsi! Nálunk anyós van teljesen kiakadva a babakocsijaimon (egyet örököltünk, a másik 3 volt összesen 7325 Ft)
...ennek az én gonosz májam különösen örül! :lol:

Kép
zölddisznó

Mi az megkezdődött a delelés?
Mindenki pihizik?

Kép

Kép
bellanitta

Sziasztok lányok!

Tegnap még akartam jönni, hogy ne maradjak le az olvasgatással, de a fiúk lefárasztottak. A kisfiam nagyon nyűgös volt, mert a "bölcsoviban" nem cserélték ki a kakis pelust, és sebesre csípte. Amikor hazajöttünk még menni sem bírt. Szegénykémnek nagyon érzékeny bőre van, ha erősebben megtörlik keményebb papírral vagy törcsivel, már attól begyullad. Legalább a köhögés alábbhagyott, gyógyszert nem kap, mondván, hogy nem lázas, addig nem tömik. Reggel olyan hangja van, mint apának...

Persze apa meg totál izgatott volt az új autótól, egész este a képeket szerkesztgette, hogy el tudja küldeni a mamáknak, papáknak megmutatni, így a türelme nem volt éppen magas fokon. Így estére lefáradtam... én voltam a villámhárító... :oops:

Szóval csatlakozom azokhoz, akik azt tanácsolták, hogy ne vegyetek előre túl sok rucit. Az én kisfiam 56-ossal kezdte, de egy hónap múlva már 74 -es kellett. Utána lelassult a növésben egy kicsit, de így is havonta váltott méretet 86-ig, utána meg lassan.

Cili! Szép nagy pocid van! Hogy áll a pingvined? Csak kitartás! A pingvin tesó már meg sem fog kottyanni.

Bébic! Tündéri az a maciruci! A pocidat sajna nem látom rendesen....

Gabi! nagyon jól jártál a rucikkal! Szuper!

Fülbe gyertya? Mik vannak! :P

Lilypie Kids Birthday tickers\

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
bkatalin

Zöldi: tök jó a kocsi :D

Anita: jelentem én takaritok! :lol:
valami lehetett a cukros lötyimben mert ma különösen aktív vagyok.. a leves kész a husi sül, fürdő konyha kitakaritva még porszívózok és kiülök a teraszra olvasni :D
olyan szép idő van!

én is szoktam nézni azt a műsort... hihetetlen h egyes emberek milyen szemétkupac tetején képesek élni. :roll:

Kép
eszterke24

apropó takarítás:) Most vettük meg a már régóta kiszemelt gőztisztító ketyerénket :) 140 fokos gőz jön ki belőle, van hozzá padlótisztító rész stb. is stb. stb. A baciknak annyi :))))) (a fürdőszobához, WC-hez, konyházhoz, előszobához vettük... abszolut nem vagyunk tisztaságmániákusok de két kisgyerek mellett kevésnek tartottam a sima felmosást főleg a konyhában/WC-ben ahol Lilla annyira előszeretettel kóborol... és nemsokára jön a szobatisztaság... (plusz Lilla hajlamos leejteni a kajáját amit utána felszed úgyhogy rászántuk magunkat és végre megvettük... remélem beválik, szerintem elég húzós volt ahhoz, hogy ne legyünk vele elégedettek:)))))
Vendég

(plusz ezt olvassátok el... de csak ha már kaja után vagytok és jó a gyomrotok... http://www.kemma.hu/cikk/180721 (képek a cikk jobb oldalánál az egyik linken) ... hát ha van valami ami undorító akkor ez az...)
Vendég

Bocika! Nagyon szép a kocsi!

Vera! Gratula 3x-is a háromszprps családi ünnephez....

Zöldi! Na szép mondhatom... legalább egy kis kacsazsírt küldhettél volna.... egyébként tök tuti kocvsid van! Nekem bejön nagyon....

Erika! Üdv! Nagyon aranyosak ezek a lányok! Én sem csatlakoztam túl régen... mégis függő lettem és nagyon kedvesek.... tényleg! :P

Mush! Örülök, hogy nincs nagy bajod! :lol:

Csaki! Jó lehet az a kütyü! Én még nem tudtam rávenni apát..úgyhogy egyelőre marad a porszika, a domestos meg társai....

bkatalin

Szülésre bemenet: nem tudom mennyit kell várni. Szerintem ez teljesen egyénfüggő. Van akinek szépen fokozatosan jönnek a fájások, van akinek hirtelen máris hárompercesei vannak. Nekem azt mondta a doki, hogy 12 percesekkel már menjek be, pedig jó esetben 10, rossz esetben 20 percre vagyunk a kórháztól.

Már nem tudom ki mondta, hogy takarít: ugye ez még nem a fészekrakási ösztön? Nekem is ez volt a mai napom, pedig nem is ittam lötyit... ahhoz még korán van... :roll: Te jó ég ma kezdtem a 32. hetet...
Lányok! Megváltás vagytok nekem! amióta "társalgok" veletek, nem görcsölök annyit azon, hogy minden rendben legyen ésolyan szépen eltelnek a napok! Köszönöm neketek!!!!!! Remélem egyszer én is látlak benneteket.... :)

Mai menü: Frankfurti leveske (ala decemberi kismama topik), gnocchi 4sajtos mártással és sütőtök - na asszem a sütőtök az enyém lesz, mert apa utálja, úgyhogy ő majd szőlőt eszik.... :)

Laura! Tutkó az a kabi! 8)

bkatalin

Csakegy: hát ez nem semmi!!!! Undorító! Hogy élhetnek így emberek(?) ???

Zöldi: jó a kocsi!

Ruhavásárlás: nekem is azt mondták, hogy nem szabad sok ruhát előre venni, mert nem egyformán nőnek a gyerekek és némelyik képes egy hét alatt egy számot is ugrani!!!
Vendég

megvan a szopipárnám 3300-ért!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Sziasztok!

Bébic! Előre is köszi a receptgyűjteményedet! Címem: isareniko73@freemail.hu
Jövő héten én is elnézek ide a HÁDA-ba. Milyen árak vannak? Pl macis rugi?

Gabi! Szépek a ruhák! Nagyon rendes az a csaj, hogy nektek adta!

Harivera! Boldog házassági évfordulót meg szülinapokat!

Bocika1! Szép a kocsi! A késésért legalább 10% kedvezményt kellett volna kérjél! :)

Zöldi! Priviben én is küldtem nevet és telefonszámot még annó....

Sarmon! Boldog szülinapot a fiadnak!

TV műsor! Nálunk egy ideje Minimax van, esetleg híradó. Régen a született feleségeket imádtam de már arra sincs energiám.
Egyébként megdöbbentő, de valószínűleg ezekre az ocsmányságokra van kereslet: Lásd Győzike, Monika, stb. stb. És minden normális filmet amit esetleg nagy ritkán betesznek 10 után lehetne megnézni.

Erika! Üdv közöttünk! Mekkora a két nagyobb gyerkőc?

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Sinaszi: a tanácsodat megfogadva pihenek, ma 11 után keltem ki az ágyból :oops: Amúgy kérdeztem, csak nem válaszoltál: nagymamád jött e helyre?

Bébic: úgy látszik nem olvasok elég figyelmesen :oops: :oops: nem láttam, h kenyérreceptekről irtatok, csak annyi maradt meg nekem, recept, és hogy nem osztod meg mindenkivel...bocsi :wink:

Mágnes: igen, a felkészitőn is ezt mondták, hogy amikor úgy érzem, menjek be a kórházba....Na de hozzavetőleg sem mondták, h mikor, én meg nem volt honnan tudjam. Gondolom nincs értelme az első két fájás bejelentkezése után rögtön rohanni be... :roll: Amúgy kicsi városban lakok, a kórház autóval kb 10perc

Csajok: max meddig kell "beálljon" a gyerkőc fejjel lefele?És doki nélkül honnan tudom, hogy beállt? A barátnőm most 33 hetes, de már halálra idegeli magát, h még mindig farral van a babája :roll:

Erika:üdv köztünk, kellemes babavárást neked a még hátralevő időre

Aida: ezeket az "akármiket" a mellemen én megmutattam a dokimnak, mondott valami olyasmit, h ez a terhesség velejárója, de különösebb magyarázatot nem adott... azt mondta, ha fáj, menjek vele bőrgyógyászhoz. Hát nem fáj...

Kép
galzsuzsa

Sziasztok!

Alig bírtalak visszaolvasni, hát igen ez van, ha ez ember akér egy fél napot is kihagy.... :oops:

Ma hatkor keltem, hogy beérjek a laborba. Reggel annyira nyomott Dani, hogy muszáj voltam elmnni pisilni, utána bent meg azon izgultam, hogy tudjak mégegyszer produkálni. De ment majd egy egész pohárral sikerült. :lol: :lol: :lol: :lol: A nagy igyekezetben itthon maradtak a csekkek, meg a receptem de volt még dolgom azon kívül is. Bevásárlás, meg miegymás. vettem Pampers Mini (3-6) pelust Giant Pack-t, 108 db volt 4300 HUF. Szerintem nem volt vészes.

Kati én is frankfurti levest főztem, csak és almés palancsintát csináltam mellé, de az már most elfogyott, apja nagyon rákapott... holnap sütök almás sütit mellé.

Mush köszi az infot!!!!

Most megyek eldőlök, aztán újra nekiesem a pingvinnek. Tegnap rájöttem, hogy hogyan is kell összeállítani, most már csak meg kell varrjam... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: egy kis sikerélmény a sok kudarc után

Kép

Kép
dcili81

Enikő: persze jó lett volna 10% kedvezmény, de mondjuk ingyen a házhoz hozták 80km-ről!!! Meg a srác becipelte, kibontotta és újra elmutogatott mindent, hogy hogyan működik. Olyan komoly használati utasítás van hozzá, mint egy rendes autóhoz. Külön órákat kell majd vegyek/vegyünk babakocsi szét és összeszerelésből. Nem nehéz, inkább nagyon sok variációban lehet használni és azt kell kitapasztalni!!!

Erika: üdv köztünk. Írj sokat!
Vendég

galzsuzsa:
Ha fájást érzel, először kezdd el nézni az órát, hogy rendszeresen jönnek-e vagy össe-vissza. Mérd, hogy sűrűsödik-e.. Ha nem vagy benne biztos, ülj be egy kád meleg vízbe. Ha vaklárma, attól el szokott múlni. Ha nem múlik, ,akkor jn a baba :) Szülésznőd van??

Kép
Kép
Kép
mágnes

Zsuzsa: hát én nem tudom a többiek hogy vannak vele de én a 24. héten éreztem hogy megfordult. Nagyon fura érzés volt, de sejtettem hogy ezt történik. 20. héten még az UH-n keresztben volt, aztán a 26. hetin (és azóta is) szépen fejjel lefelé. Remélem most már nem is fordul vissza. Amúgy hallottam olyant akinek szinte az utolsó percekben fordult be a babája fejjel lefelé!!!!

Cili: nyami-nyami. De jó hogy ilyen almás finomságokat csinálsz. Na nekem tuti fél évig száműznöm kell az almát, mert apa most kap undort tőle!!!! :lol: :lol:

Én nagyon finom paradicsomlevest, töltött dagadót és krumplit "főztem" :lol: :lol: :lol:
Vendég

Niki! Privi ment anyakönyvezető ügyben!!!!!

bkatalin

Nálunk ez egy kicsit másképp működik: nem lehet szülésznőt fogadni, az ügyeletes szülésznőnél/nőknél kell szülni...
És köszi az infót :D :wink:

Kép
galzsuzsa

zsuzsa:
fenébe, pedig akartam mondani, hogy ilyenkor jó felhívni őt... :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Boci nálunk hála istennek nincs ilyennel baj, hogy édességtől undort kapna a párom, az bármikor bármekkora mennyiségben jöhet... még az almásból is.

Dani is fejjel lent van, ezt érzem is amikor a bordáimat a lábaival próbálja meg odébb taszígálni....

Kép

Kép
dcili81

Zsuzsa!

A barátnőd ne idegeskedjen! Nekem is faros volt utoljára, azt mondta adoki, hogy 36. hétig általában megfordul. Nekem akkor kell menni, hogy megnézzék. Egyébként szerintem lehet érezni, ha átfordul... és visszafordulni az utolsó percben is megteheti. A kisfiam aznap reggel fordult fejjel lefelé, amikor született. Egészen odáig úgy volt, hogy császár. Egyébként ha 36. héten csekkolják és nem fordult be a helyére, akkor javasolnak bizonyos módszereket. A császár ált utolsó megoldás, ha csak ezért kellene...

bkatalin

Cili! Az almás pali nagyon jól hangzik....
na meg a töltött dagadó is!!!! :)

Bocika! A dagadót gombás töltelákkel csinálod?

bkatalin

JÉÉÉÉ! Eddig nagyon irritált a pörkölt maláta szaga, de most nem zavar. Sőt még jól is esik.... :roll:

bkatalin

Most muszáj vízszintesbe kerülnöm...

Kép

Kép
dcili81

Tegnap este kicsivel a köldököm fölött, jobb oldalt annyira kinyomta valamijét a babóm, hogy teljesen el voltam deformálódva :lol: apucival egész megbabonázva néztük, de nem tudtuk kitippelni, hogy vajon a popója volt e, vagy a fejecskéje. olyan jóóóó volt 8)

Kép
galzsuzsa

Cili: apa azért fog undorodni az almától, mert most 3 hétig azt szed éjjel-nappal. Amúgy imádja az édességet. :lol: :lol:

Kati: azért írtam idézőjelbe, mert én menüt ettem (mivel most egyedül vagyok nem főzök és hétköznap amúgy sem szoktam). Igaz most nem a cégnél, mert ki kellett mennünk a kolléganőmmel a városba és ott ugrottunk be egy menüre. Nagyon fincsi volt. Amúgy én nem csinálok dagadót, anyum szokott és ő ilyen sárgarépás töltelékkel csinálja. Azt nagyon imádjuk!!!
Vendég

Sziasztok!

Megint annyit írtatok, hogy felét kifelejtem majd a mondandómnak.... :oops:

Zöldi! Te reggel 6-kor még vagy már fent voltál? (Bár sejtem a választ :lol: ) Csakazértis! Megyek az IKEA-ba!!!! És ez nem fenyegetés! :twisted:

Gálzsuzsa! Sajna mamám meghalt! Nem tudtuk elérni már telefonon az ápolóját, akkor már sejtettük és 2 hete értesített bennünket a gondozó, hogy elment! :cry: (A gondozó azt mondta, hogy már nem is tért magához...) (Bocsi, hogy korábban nem válaszoltam, valószínűleg nem voltam elég figyelmes...)

Vera! Boldog szülinapot a szülinaposaidnak és még 10X ennyi boldog évet férjedurad mellett! :lol:

Erika! Üdv köztünk!

Ma voltunk Uh-on! Majdnem egy héttel öregebbnek mondják Mesit és megint a fejét nagynak találták... Persze ez a kettő szerintem összefügg, millimétereken pedig nem fogok problémázni... Inkább az zavar, hogy eddig végig koponyavégű fekvésben volt és most a Művésznő medencevégű fekvésben helyezkedik el... Remélem, hogy tudja a dolgát!!! :lol:

1722 grammnak saccolták, de szerintem ebben is lehetnek hatalmas eltérések! Szépen fejlődik! A heti 150 gramm megvan... A végén pedig majd jól "megcocásodik"! :lol:

Még valakiknek akartam írni, de teljesen le vagyok lassulva, mert hajnal 4 óta Mesivel játszom és beszélgetek! Szóval szerintem megyek és ledőlök egy kicsit!

De visszatérek!!! :twisted:
sinaszi

zsuzsa
Nekem mindig azt mondja az "öregvédőnénim" hogy úgyis fogod tudni mikor kell menni.
Ma találkoztam egy kolleganőmel neki aug. 16 -án született a babája. Este 1/2 8 -kor mentek a kórházba és 1/2 10 -re meglett a baba. Állitólag olyan 3 körül érezte, hogy vmi van nem hivott ő senkit csak mikor már rendszeresek voltak a fájásai akkor hivta a dokit, hogy menjen -e?

boci!
töltött dagadó!!!!!!!!! Imádom.Nyami-nyami-nyami
Vendég

Sina:részvétem mamád miatt

Kép
galzsuzsa

Ok, nem parázok, remélem én is fogom tudni, hogy mikor menjek, kár h majd ott is nem tudok dumcsizni veletek, biztos adnátok még egy két jótanácsot.
Tegnap szülésfelkészitőn volt szó a gátmasszázsró, meg a málnalevél tea jótékona hatásáról a tágulásra. Mit gondoltok ezekről?

Kép
galzsuzsa

Most látom, nem működnek jóla vonalzóim....egy napot csal mindkettő :shock: :roll:

Kép
galzsuzsa

erika26:üdv köztünk..tök jo hogy jol alakultak a dolgaid:Dén is elváltam va negy szinte 5 éves kislányom az előző kapcsolatombol és a most másfél éves kapcsolatombol vagyok babás.:D

bkati:ok most látom.megyek megnézem:D

Kép

Kép
nikianya21

Örülök, hogy ilyen sok jóízlésű ember van! (babakocsim :wink: )

...hát én megcsinálom holnapra a káposztás csülköt...és jól megkóstolom este!
Természetesen sütőtök is lesz...

Másnes! Éljen a szopipárnád!

Zsuzsi! A kölök akár a szülőszobán is befordulhat. De azért szeretik, ha a 36. hétig irányba áll.

Na jó, Sina, egye fene, beírtalak.
A 6 órai fentlétre a még és a már is igaz. Ma aludtam House óta kb. 1-ig, aztán 4-6, utána 7-11-ig.

Doki:
Azt mondta, hogy nem kicsi a gyerök, viszont nagy...de hát mi lenne más egy 183/193 cm-s duó génjeiből?!
Ééééés a sok keményedés és fájogatás ellenére 3000 vagyok. Kapott dícséretet a "gyönyörű" méhszájam, meg egy adag újabb golyót reggel este, mert most is van egy kis folyás-szerű. Most gyógyszertári koktélt nyomok majd.
A kölök érdekeit figyelembe véve - mivel hogy "féttős" státuszt kapott agg koromra és egyéb nyavajáimra való tekintettel - császár lesz. Valamikor a 38. és 40. hét között, NST-től függően.

Kép
zölddisznó

höhö :))) a férjem úgy rákapott az új gépre, hogy kiganézta a csak véres munkával 10 körömmel pucolható szagelszívót és most a tapétát gőzöli le a WC-ben:))) (tapétázni akartunk csak olyan gáz tapéta van a falon még az előző lakóról amit csak késsel lehet levakarni, nincs az a tapétaoldószer ami leviszi :))))) Hihi :)))) A végén az egész lakást kiganézza :))))))

Nálunk viszont a férjem nagymamája kezd az idegeimre (és a férjemére is kőkeményen) menni... iszonyú... mint 100 anyós. Legutóbb megadtuk neki a szupertitkos városi vonalunk számát, hogy ha nagy a baj és nem éri el a férjem és esetleg ki van kapcsolva a mobilom (vagy lemerült - sokszor előfordul) akkor hívjon azon engem. Azóta naponta 1-2 alkalommal hív minket (pontosabban engem), hogy trécseljen... arról, hogy kevés a nyugdíj stb. stb. A helyzet az, hogy lexarom. Magasról. Kötelességtudatból odafigyelünk rá, ha kell elmegyünk a gyógyszeréért vagy az orvoshoz, bevásárolunk stb. de nem leszek a lelki szemetesládája. Könyöröm... még csak nem is az én nagymamám, egyszerű kötelező tartozék... hagyjon már békén. Ott vannak a rokonai, unokái, miért nem őket hívogatja?????

Ma egyszerűen kihúztam a telefont amikor elkezdett üvölteni (Lilla persze aludt). A férjem itthon volt, hívhatta volna őt is (őt szokta) ha bármi fontos lett volna. Nem hívta, nem volt fontos. Asszem most néhány napig kihúzva tartjuk a telefont amíg rá nem jön, hogy ezt bizony elcse**te... (a vicces az, hogy amikor megadtuk neki ezt a számot akkor külön mondtam, hogy én speciel soha nem veszem fel a telefont -se a mobilt se a simát- ha az anyósom hív mert különben folyton zaklat a hülyeségeivel... úgy látom nem fogta fel, hogy miért mondtam...) (hehe :)) az anyós le is szokott a hívogatásról:))))))
Vendég

hogy ti mennyit irtok lanyok! latszik hogy egyre tobben otthon vannak. na de mar csak 29 nap es reszkessetek! :lol: :wink: :lol:

csaki. az en nagymamam meg az ellekezoje, meg egy levelet sem kepes irni.
tony apai nagyija meg csak akkor hivja, ha akar valamit (pl munka tonynak).
a masik meg inkabb uzen anyosomon keresztul. vele csak azert nem jo beszelgetni, mert nem figyel, hogy mit mondasz, es o magaban eldonti, hogy mit mondtal. lasd amikor elkezdte terjeszteni, hogy kisfiunk lesz.
kitartas a nagymamihoz. jo otlet, hogy kihuztad a telcsit! :twisted:

zoldi. mar te sem leszel sokaig 2 in 1. :lol:

KépKép
KépKép
mush589

mentem baratnozni meg babazni (2.5eves kiscsaj - halali a dumaja). majd csak holnap leszek, ha meg mindig nem jo a netunk.
cuppa

KépKép
KépKép
mush589

kisütöttem 30 palacsintát.. A végére már úgy keményedtem, hogy még!

csaki:
Felénk az én egyik Nagymamám tud lefárasztani... Nagyon ritkán hív szerencsére, de sokszor olyankor inkább nem veszem fel, egyszerűen fáraszt...
Panaszkodik, hogy ritkán hívom, bezzeg a másik nagyimat milyen sűrűn. Na de könyörgöm! Felhívom mobilon (nincs vezetékesünk), és nem tud szelektálni! Jó fél órát képes beszélni a semmiről, a búcsúzkodás legalább 5 perc ebből... Közben ketyeg az én lóvém... És ez idő altt semmi lényegeset nem beszéltünk!

málnalevéltea:
Én ittam a 36. héttől. Nem tudom,hogy ettől vagy sem, de 2 és fél óra alatt megszületett Anna :) Úgy, hogy reggel 9-kor szűk 2 ujjnyi méhszájam volt, ami délre eltűnt.. :)
olyan a tea, mint egy penészes rohadt spenót, aminek szalmaíze van... :wink:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Sziasztok!!!

Kérdésem lenne:vettem magamnak bandázst de nem nagyon tudom hogy kell hordani,nem tudnátok olyan oldalt ajánlani ahol erről vannak képek?Köszi mindenkinek.

solya051020
Káld

Ajjajj holnap elkezdjük szétverni a lakást...

Kép

Kép
dcili81

Zöldi: A szentistvánparkos bugabuusos megjegyzést magamra vegyem???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? :D :D :D :D :D

Képzeljétek, holnap berakják a redőnyt a babaszobába, és végre nekiállhatok mosni-pakolni!!!!! Úgy várom már! :D

Kép
mannababoca

Mé' Manna, neked az van? Nem fussa Stokkéra? :lol: :wink:

Kép
zölddisznó

Na bakker ennyit az előítéletekről. Nem is megyek a szentistvánparkba...... :cry: :cry:

Kép
mannababoca

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?