Új privát üzeneted érkezett!

Eszterke: Ment privi!

Enikő: Nagyon szívesen! Ha adsz emailcímet (jöhet priviben is), elküldöm a receptgyűjteményemet is, ha szeretnéd.
A HÁDA Kft. turijában vettem őket, a Rákóczi út 73-ban, ami kimondottan baba- és gyerekcuccos turi. ...éééés az új kedvenc helyem asszem! :D

Cili: Jó főzőcskét!

Bellanitta: Köszi! :lol: Hogy repül az idő, mi?

Gabi: Én is szeretnék ilyen barátnőt! :lol:

Szorsi: Nálunk férjem macis...de most néztem meg a rucikat, egy kivételével mindegyiken valami macis minta van...ez valami tudat alatti izé lehet nálam... :P

Vera: Mi volt a suliban?
bébic

Na szóval!
Szülésfelkészítő nekem nagyon tuti volt. Először egy két napos baba fürdetését néztük meg, aztán egy előadás volt a szoptatásról. Számomra nagyon hasznos volt. Egy LLL-es csajszi tartotta és ott volt a csecsemős főnővér, meg még egy nővér is. Nagyon a szoptatás mellett álltak, és hogy mindent meg kell tenni azért, hogy tudjunk szoptatni. Eléggé ellenezték mind a cumit, mind a cumisüveget!!! Bemutatták a szoptatási formákat, azt is hogy hogyan kell kézzel fejni. Szerintük az a legjobb módszer, viszont meg kell tanulni!!!!! 1,5 órás volt és elég kimerítő. Jövő héten is elmegyek, mert akkor megnézzük a szülőszobát és a szülés lesz a téma!!!

Cili: remélem bejön a recept! Én nem haragszom. Amúgy egyet értek ezzel a dzsungeles baromsággal kapcsolatos hozzászólásoddal.

Még olvasok tovább!!!!
Vendég

Cili: Naaagyon tuti a járgány! És végre megérkezett! :lol:
Megkérdezhetem, mennyiért vesztegették?

Amúgy meg.....miket néztek ti csajok!? :shock:
bébic

suliba semmi kül.
Félreértették a gyerekek de tényleg első hallásra magyon úgy nézett ki hogy a fiamra mondta azt a dolgot.

az volt hogy amikor a köcsögről beszéltek elkezdett az osztály ökörködni és a fiam hátrafelé meg összevissza fűzött mindenkihez egy két szót és közben a tanárnő mondta hogy a köcsög ne az .. és itt szólt a fiamra hogy jacsó andrás! ne arra gondoljatok.. fejezte be.

harivera
Budapest XXI. kerület

Vera!
Köszi az infót, komolyan már aludni se tudtam.És ugye nincs harag a kérdésért? :lol:

Boci!
Szupi a kocsi! :lol:

Bekajáltam:1 körte, 1 joghurt és egy nagy alma.

Kép

Kép
bellanitta

Bébic Boci vette a járgányt!!!!! Nekünk már van, és ugyanilyen narancssárga.... :wink: :wink:

Kép

Kép
dcili81

Vera: Akkor háromszoros boldogot nektek! :lol: Egyik ünneplésből a másikba! :D
bébic

Cili: :oops: :oops: :oops: Jáááájjj, bocsiiiii, most látom.... :P
Hiába, ma egy kicsit elfáradtam, és fájdogál a pocakom is.... :( Nézzétek el nekem!
Szerintem el is dugulok mára, lehet, hogy sok is volt már belőlem.... :P 8)
Jóéjt! :)
bébic

Bébic: nagyon tutik a macis szerkók. Ja és igen mi vettük a járgányt nem Cili. De azt hiszem egyszer már amúgy is összekevertél minket!!! :lol: :lol: :lol: 110e Ft volt, nem titok. Tudom nem olcsó, de mindkettőnknek ez tetszett. A színt apa választotta! Olyant akartunk hogy a második gyerek is tudja használni! Vagyis mi! :lol: :lol: Amúgy ilyen, itt is vettük: http://www.neobaby.hu/index.php?&lap=xa ... xxazon=223 Elmentünk megnézni, kipróbáltuk, szétszedtük-összeraktuk és megtetszett. Előtte sokat megnéztünk, máshol is, de ez volt a number one. Láttunk olcsóbbat is ami hasonló, de szerintünk össze sem lehet hasonlítani. Leginkább anyagban, varrásban és a felhasznált anyagokban tér el.

Gabi: jók a ruhák. Nekem is szólt a barátnőm, hogy menjek át és kiválogatjuk a keresztlányom ruháit. Ami nekem tetszik vihetem. Van neki sok fehér meg bézs színű az jó lesz a mi kukacosunknak is!!!!
Vendég

Bébic: kösziiii :D holnap irok privit cimmel ahová jöhetnek a receptek.. nagy gyűjtögető vagyok!

Bocika: jó kis járgány, tetszik a színe!

Vera: azért jó hogy tisztázódott a dolog
Jó ünneplést nektek!

Zöldi: hogy vagy ma? fájsz még?

Gabi: Jó kis kupac babaruha! olyan jó pakolászni :D :D

Jó éjt lányok.. én lassan megyek vízszintesbe... nagyon fáj a derekam :? :?

Kép
eszterke24

Boci: nagyon szupi a kocsi, állat jók a színei :D

Eszterke: tényleg jó pakolgatni, most szétszelektáltam őket, de aztán úgyis össze kell kutyulni a mosás miatt, de nem baj, olyan jó érzés molyolni vele.

Csak néhány kép a jobb rucikról (lőjetek le, ha már sok vagyok, de annyira belelkesültem :oops: :)):

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép
gabilany79

Bébic: megnyugtatásként:voltam ma a családorvosnál, rákérdeztem, és azt modta, csak akkor tudnám elkapni, ha közös kanalat nyalnánk be, vagy közös pohárból ittunk volna, levegőn keresztül nem ragályos. Most már amúgy sem aktuális, mert nem dolgozok :D :D
Amúgy egyéb is minden rendben van még mindig 7 kiló plussznál tartok, a vérnyomim is ok. Ezeken kivűl megvettem a popsitörlőt, és nagyon úgy néz ki, h meglesz a babakocsi is, ki van nézve. Úgyhogy nap végére összesitésként elmondhatom, hogy szuper jó napom volt 8) :wink: Engem ilyen apróságok is boldoggá tesznek...

Más téma: voltam ma szülésfelkészitőn,a szülést részletezték, szakaszokra osztva, nagyon jó volt, de számomra egy kis furiság: azt mondták, hogy ha már fájások vannak, ránk bizzák, hogy hány percenkénti fájásnál megyünk be a kórházba :shock: :shock: :shock: Szóval akkor most menjek be tizperces fájásoknál, vagy várjak a hárompercesekig???????Honnan találjam ki? Mit szóltok? Figyelembe véve, h a kórházig az út tőlünk 10, legrosszabb esetben 15 perc...

Cili: jó kis pociméret. A pingvint ne add fel, ha csak feleolyan jó lesz, mint a párna, akkor szerintem sikered lesz vele

Bébic: kár, h a te pocid nem látszik olyan jól, arucik viszont nagyon aranyosak, a nadrágok nagyobb méretek ugye?

Boci: nagyon jó a kocsi

Vera: sok boldogságot a házassági évfordulóra, a szülinaposaidnak pedig NAGYON SOK BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!!!!!

Ma én is későn fekszem, mert teleettem magam fincsi tojásos gombával, és ilyen telerakott pocival nem tudok lefeküdni :oops:

Kép
galzsuzsa

Hahó ne legyetek ilyen magatoknak valók a receptek terén!!!Osszátok meg velünk is. LÉGYSZIIIIIIIIIII

Kép
galzsuzsa

Röff!

Jelentem csavarogni voltam barátnőmmel egész nep (messze-autós-rokonlátogatóson, ahol sárga színű a tej, kacsazsíros a kenyér és még gőzölgő csokis fánkot lehet venni a szomszéd péknél)

3 oldalt írtatok? Vazze! El sem tudom olvasni House-ig! :lol:

Kép
zölddisznó

Gabi: nagyon aranyosak a rucik, én is akarom... :wink:

Kép
galzsuzsa

Jesszus, most látom: MÁR CSAK 65 NAPOM VAAAN!!!!!!!!!

Kép
galzsuzsa

Gabi!
jók a rucik és nem kevés...

Látom Kelemen Anna nem hazudtolta meg önmagát.Ő tud főzni, akkor és tudok autót szerelni.A szőke nős viccek neki szólnak kizárólag.Elnézést aki szereti, de borzasztó szegény. :? :evil:

Kép

Kép
bellanitta

csajok!

nagyon telik az idő, hamarosan elkezdődik a babaeső! :lol: :) :D JUHÉJ DE JÓ LESZ!!!

Kép

Kép
bellanitta

Haliho! Köszi a megnyugtatást, a további pocidicséreteket!

Bébic, Gabi! Nagyon aranyos rucik! Ennél már csak akkor lesznek aranyosabbak, amikor a manófalvik is belekerülnek! :lol:

Galzsuzsa! Pihend ki az összes fáradalmat így a munka végeztével, mert utána már nem lesz ilyen jó dolgod! :lol:

Ki is vette azt a szupi narancssárga babakocsit? Bocsi! Rövid az agyam, elfelejtettem! De a babakocsi nagyon tetszik!

Zöldi! Hanyagolod a topikot! Szégyelld magad! :evil: És Mush is kevesebbet jön, mint korábban, de ő még többszörösen felmentett a munka és a net-fennakadás miatt! És ezt magamra is értem, mert én is belustultam! Jó csak olvasgatni, henyélni! :twisted:
Ebben a hónapban lesz még topiktali vagy már kétesélyes!?
sinaszi

Sinaszi: ja, azt már én is alig várom, hogy egy kis husi töltse ki a ruhákat :D

Na, megyek House-t nézni, közben Bogyókával hallgattatok egy kis zenét, most nagyon aktív :)

Kép

Kép
gabilany79

Bocika!
Szupiiii a kocsi!!!!! :D

Gabi!
Nagyon édik a rucik!

Én is imádok velük molyolni!
Nekem nagyon fura, de olyan nagyon jó érzés, hogy már csak 2 hónap van, vagyis csak 59 nap! :D :D :D
Vendég

Szégyen és gyalázat! Elaludtam House-on! :oops: :wink:

Kép
zölddisznó

[quote]Z írta:öldi! Hanyagolod a topikot! Szégyelld magad! És Mush is kevesebbet jön, mint korábban, de ő még többszörösen felmentett a munka és a net-fennakadás miatt! És ezt magamra is értem, mert én is belustultam! Jó csak olvasgatni, henyélni!
Ebben a hónapban lesz még topiktali vagy már kétesélyes!?

Az igazolt hiányzás, ha nem voltam itthon? Sina Sina! Ki hanyagolja?

Kép

:lol: :lol: :lol:

Kép
zölddisznó

Don't worry, máris fekszem vissza! :lol:

Kép
zölddisznó

Szorsi,ha nem haragszol Sárosdról nagyon lebeszélnélek,Szabadegyháza elég messze van már fehérvártól,de melegen ajánlom Pákozdot meg talán még Seregélyest,elég kultúrált,jól megközelithető települések,de ezt majd az ingatlan árakból is érzékelheted.Mi Kislángon lakunk,háát se rá,se le nem beszéllek,bár kétségtelenül nagyon sok családi ház van itt elég jó árban,30 kilóméter fehérvár,és 30 Siófok.
Boci üdv a narancs babakocsisok táborában... :lol:
Ezt a hülye celeb vagyok műsort az első végigszenvedett adás után én se nézem,már megint egy ökör gagyi műsor,ráadásul főműsoridőben,pont mikor mindenki le tudna ülni egy kicsit a tv elé. :roll:
Harivera:"holnap meg a nagyfiam születik "...és nem sokára pedig a kislányod!!! :lol:

Gabilány,neked ahogy látom nem is kell mostanában babarucira költened,abban a kupacban van minden ami kell.Ez ari bnő,csokit érdemel... :lol:

Indulunk oviba,tüzépre(tetőlécért),aztán védőnőhöz kell mennem utiköltséges papirért meg vizeletet nézi van e benne cukor.pá.

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Jó reggelt mindenkinek!

Köszike a tájékoztatást Sarmi!

Nekem eddig legjobban Pákozd,Seregélyes, Sárszentmihál jött jött be igazán. Egytértek veled Szabadegyháza tényleg messze van.Talán a távolság miatt is.
Kislángban eddig nem is gondolkodtunk. :oops: :oops: :oops: De megemlitem apának mit szól hozzá.Tudod én sok települést nem ismerek Fejérben mint borsodi. :oops:
Én egész életemben nagyvárosban laktam. (miskolc) Ott is a belvárosban, így kicsit idegenkedem a dologtol de nem nagyon van más lehetőségünk.
Sárosdod azér favorizálja a párom mert ott nőtt felés ott laknak a rokanai! :roll:

Én már elvből nem nézek ilyen cele és reality féle műsorokat. Egyszerűen a nem értem meg miért érdekes hogy egy éppen felkapott vki mutogatja magát. Inkább egy DVD vagy rádió + mi ilyenkor szoktunk apával beszélgetni vagy skypon vagy telefonon ha nincsen itthon.
Vendég

Jóreggelt!

Vera: Ez jó hír, hogy csak félreértés volt! (Bár ettől függetlenül a mai világban simán el tudtam volna képzelni azt is, amit feltételeztetek, hogy történt....sajnos... :( )

Bocika: Tőled is bocsit kérek! :oops: (Amúgy nyemnyem, én még senkit sem kevertem össze, valami rémlik, hogy volt már ilyen, de az nem én voltam, ez tuti! :) De most átestem a "tűzkeresztségen"! :D )
Amúgy meg tényleg az a lényeg, hogy nektek tetszen, ti meg legyetek vele elégedve! Az meg, hogy mennyibe került....úgyis mindenki addig nyújtózkodik, ameddig a takarója ér, nem? :lol:
Szóval szerintem jó vásárt csináltatok, no! :D

Galzsuzsa: Majd jövök pucérpoci-fotóval is! Igen, az egyik naci címkéje szerint 3-6 hó, a másik 6-9 hó. Reményeim szerint jövő nyáron rá tudom majd adni őket.
A kenyérreceptekre gondolsz?Én bárkivel szívesen megosztom, amim van, csak nagyon sok és a receptes topikba nemtom betenni, max. emailben elküldeni.

Zöldi: Most megéheztem.... :wink:

Sina: Már alig várjuk, hogy husi legyen a rucikban! :lol: De gondolom ezzel mindenki így van itt! :lol: :lol:

TV: Én nem is nagyon tudom, mik mennek este.... :roll: olyankor inkább Apával nézünk meg vmi jó kis sorozatból 1-2 részt... sőt, napközben is inkább csak szól itt a fejem mellett a TV, nem nagyon figyelek oda rá....az ilyen "celeb"-izéktől meg már anno is rázott a hideg. Bigbádört meg ilyeneket se néztem sose...
bébic

Sziasztok!
bébic:
Nagyon édesek a ruhák!!! Gondolom Hádás szerzemények! :wink: én tegnap néztem át Beni ruhatárát, és úy döntöttem megálljt kell parancsolnom, mostmár tényleg mindene megvan ruhák terén, sőt.... Most rendeltem kyngás bodykat , jövő héten az is megérkezik, aztán lassan mosok én is, alig bírom visszafogni magam.

hálózsák:
Na csak,hogy megint okoskodjak.. én nagyon szerettem, vékony hálózsákunk vlt mindig én betakartam még mellette. Ahogy Anna felállt, a hálózsákot le kellett venni róla, mert folyamatosan a lába köré csavarodott, és elesett a kiságyban. Szóval addig simán lehet rá zsákot adni. De úgyis látn fgod, hogy tetszik-e neki, nem minden baba viseli el. :) Anna pl. a pólyát nem tűrte, hála az égnek, mert csak Anyu miatt raktam bele, hogy megnyugodjon.. Na le is kellett szednem róla..

galzsuzsa:
Első babánál szerintem amikor te úgy érzed, hogy nagyobb biztonságban vagy a kórházban, akkor igenis menj be! Lehet,hogy azt mondják, még van idő, de akkor is, legalább megnyugtatod magad. 5 perces fájásokat sokztak mondani, de a lényeg szerintem tényleg az, hogy te biztonságban érezhesd magatokat Messze laktok a kórháztól?

Kép
Kép
Kép
mágnes

Mági: Naná, hogy Hádásak! :lol: :lol:
Én meg pont azon aggódom egyfolytában, hogy biztos nincs elég, meg hogy mi kellene még....de aztán rájövök, hogy végül is amiben hazahozzuk, az már biztosan megvan, onnantól kezdve meg már majd csak kialakul. :)
Na, össze kéne szednem magam, posta+CBA túrára kéne indulnom, de aaaaannyira nincs kedvem kimozdulni :? ....pedig gyönyörűen süt a nap, és az előbb kidugtam a nózim, még hideg sincs....mi lehet velem?! :shock:
bébic

Jó reggelt Csajok!

Ma du. megyek dokibácsihoz, szorítsatok, hogy Zsófit már pályára állva találjuk a hasamban! Délelőtt meg jön egy volt munkatárnőm a másfél éves kislányával, juhéjj! :-D Sőt, november elejére a győri barinőmék is bejelentkeztek, még látni akarnak nagy hassal. Már ezer éve nem találkoztam velük, nagyon örülök, hogy jönnek! :-D

Vera!
Sok boldogságot nektek minden ünnepelendő dologhoz!!! :-D

Nekünk vasárnap lesz megismerkedésünk második évfordulója. Apának meg megint szüretre kell mennie, ahelyett, hogy ebben a szép időben tudnánk még egy jót kirándulni. :evil: Sebaj, vasárnap estére meglepem valami fantasztikus vacsival. Étterembe menni már úgy sem lesz ereje...

Zöldi!
Hányadikán lesz az IKEÁ-s tali?

Gabi!
Úgy látom, jobb is, hogy csak néhány ruhát vettél. Kár lett volna bevásárolnod! Szuperek a cuccok!!!

Kép
Kép
lbernuska

Köszi a babakocsi dícséreteket!

Bébic: akkor én is bocsi (vagy boci) :lol: :lol: Remélem tényleg jó vásár a kocsi, és mi úgy terveztük hogy a következő lurkót is kiszolgálja. Amúgy nem győzök benne gyönyörködni. Olyan jó hogy van már valamilyen babára utaló "jel" a babaszobában. Remélem nemsokára a bútor is megérkezik.

Tegnap bent voltam a C&A-ban. Nagyon tuti babarucik vannak, de átlapátolós bodyt csak egyet láttam, az is kislányos volt és 42-es (!!!!). Ja és Sarmi az a gatya amit te vettél itt 7000Ft volt. Igaz nem volt az akciósok között!!!!

Vera: gratula mindegyik ünnephez. Az jó hogy így összejött!!!!!

Zöldi: a House végét én is elaludtam!!!! Most hogy nincs apa itthon, nem kellteget fel senki a műsor közben. Tuti hogy a ma esti Helyszínelőkön is elalszom! Apropó! Nem írtad, hogy te melyik Helyszínelőn aludnál el???!!!!!! :wink:
Vendég

Zöldi: azt képzeld el, hogy mi ketten aludtunk el apával House-on :lol: :lol: :wink:

Sarmi: kicsit kellemetlen is volt, mert nem azért mentünk, hogy ruhákat adjon, úgyhogy tutira megháláljuk valamivel :)

Berni: és jövő héten még várható egy "szeretetcsomag" unokatesómtól Svájcból (anyukája hozza, úgyhogy még postaköltség se lesz). Neki is két fia van és nem terveznek többet, és ígérete szerint kihasználja anyukája összes terhelhető kapacitását... Háttööö...

A babaágy, amit hoztunk, nekem annyira nem tetszik, mert fehér, ami nem is lenne baj, csak látszik rajta, hogy lestrapált. Úgyhogy kicsit félve, de megemlítettem apának, hogy hozzuk el inkább az enyémet is, és nézzük meg inkább azt. Nem tudom, mekkora sértődés lesz ebből apa családjában :oops:

Kép

Kép
gabilany79

Sziasztok!

Tegnap nem volt erőm jelentkezni. Olyan rosszul voltam ettől a rohadt megfázástól, ráadásul a derekam is nagyon fájt. Délután fogadóóra volt a Zalán iskolájában, próbáltam addigra összeszedni magam. Megérte, mert csupa jót mondtak a nagyfiamról. Az egyik leggyorsabb gondolkodású az osztályban, de szerencsére azt mondta tanító néni, hogy az egész osztályról elmondható, hogy nagyon jó képességűek a gyerekek, szépen fogják húzni egymást.

Még mindig sokat fújom az orrom, de lassan elindulok egy nagy turiba, ahol elvileg mától van új árukészlet és elfogadják a beiskolázási utalványt. Még van 9000 ft-om, Zalánnak téli kabát és bélelt nadrág kellene.

Ha találok valami jót, felteszem a képet és nem felejtettem el a kakaós csiga receptet sem, ma az is felkerül.

Üdvözlettel:
Laura

Kép
Kép
szeles4

Berni! 25-én kora du. lesz a tali!

Bociboci! A Jack Melone társán. De sajnos nem rajta, csak nézése közben :wink: (Ja, és nem a nénin)

Gaby! Bér én nem vagyok maradi, de...:oops: :oops: :oops:
Miért nem festitek le azt a fehéret? Olyan szépet lehetne belőle varázsolni!

Kép
zölddisznó

szeles jobbulást.
Voltam a védőnőnél,nem sok jóval kecsegtetett a kevés magzatvizzel kapcsolatban.de sokat kell ennem sok fehérjét napi ötször.81,5 kiló vagyok(3,5 kiló plusz).A vérnyomim nagyon alacsony,cukor a vizeletben nincs.kaptam utipapirt,holnap megyek uh-ra,nstre.
Ma rántott csirkecomb lesz krumplifőzelékkel,meg túrógombóc.

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Zöldi: te már csak tudhatod, hogy Éhes Disznó Makkal álmodik!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sarmi: megyek hozzátok kajálni!!!!! Nem semmi hogy csak ennyi kiló jött rád! Akkor egyél sok fehérjét!!!! Remélem minden rendben lesz a magzatvízeddel!
Vendég

Sziasztok!

Egész idáig a kórház vendégszeretetét élveztem, meghívtak még egyet "limonádézni " . Hűűű de pocsék volt most! olyan kicsi volt a pohár h majdnem tele lett a cukorral.víz alig fért már bele :shock: :? . féltem h nem fog lemenni..de én győztem!

Sarmon: remélem minden rendben lesz a magzatvízzel,! nekem is értetlenül állnak a túl sok fölött.. osztozhatnánk.. :wink: :lol:

Laura: várjuk a képeket a zsákmányról és a receptet!

Én ma húslevest főzök, és csirkét sütök krumplipürével..
és piszokul beférkőzött a gondolataimba a csokis fánk... ami gőzölög.. :oops: :lol:

Kép
eszterke24

Sarmi! És a dokid mit mond a kevés magzatvízre? (Mennyit iszol te egy nap?)

Bociiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii! :twisted: :lol: :wink:

Eszterke! csokosfánkcsokisfánkcsokosfánkcsokisfánkcsokosfánkcsokisfánkcsokosfánkcsokisfánkcsokosfánkcsokisfánkcsokosfánkcsokisfánkcsokosfánkcsokisfánkcsokosfánkcsokisfánkcsokosfánkcsokisfánkcsokosfánkcsokisfánkcsokosfánkcsokisfánkcsokosfánkcsocsokosfánkcsokisfánkcsokosfánkcsokisfánkkisfánkcsokosfánkcsokisfánkcsokosfánkcsokisfánk!!!

Kép
zölddisznó

Sziasztok!
Mindig csak nézegettem ezt az oldalt, de valahogy soha nem szántam rá magam, hogy írjak is.
Én karácsonyra várom a harmadik babát. Van két nagy fiam és úgy néz ki ő is fiú lesz.
Jó hogy itt megtudtok beszélni mindenféle problémákat. Gondoltam megpróbálok csatlakozni hozzátok, igaz egy kicsit későn, de azért remélem befogadtok.
Üdv
Erika
Kép Ő Gergő
erika26

Kb. 4-5 hete tapasztalom az egyik mellemen és főleg a mellbimbó környékén és rajta, icipici fekete pontocskákat. Csak a jobb mellemen és elég sok van már. Azok most mik lehetnek? Mondanom kéne jövőhéten az orvosnak?

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Szia Erika!! Üdv itt. Gergő nagyon szép! :D

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Szia Erika ! Üdv köztünk! Mesélj még magadról!

Zöldi! a magzatvíz összefüggésben lehet azzal hogy mennyit iszik az ember lánya???? mert akkor nem iszom ma :lol:

Kép
eszterke24

Megérkezett az egyik teszveszes babakocsim!!!
825.- Ft volt :wink:

Csak az erős idegzetű retró-imádók nézzék meg!

Kép Kép Kép Kép Kép

Esővédő is van hozzá, bundazsák és napernyő, vizszintesre dönthető és árfordítható tolókarú.
Design: Kimondottan elsőszülő 40-es retro anyukáknak!
(Amúgy Hartan alu sprint márkájú, könnyű és természetesen összecsukható)
Jó lesz a szentistvánparki stokkésok és bugabúsok bosszantására! :wink:

Kép
zölddisznó

Helllllóóóóóó Erika! Naná, hogy be!
Ezennel szeretettel meghívlak 25-i talinkra, IKEA-nál kora délután. (pontosabbat később)

Aida! Tegnapelőtt ezt már kiveséztük Sinaszival és Bernivel! Most lebuktál, hogy nem is olvasol! :wink:

Eszeterke! Pl. vízhajtót szedni azért nem szabad, mert nem csak a végtagok szöveteiben felgyülemlett vizet hajtja, hanem a magzatvíz mennyisége is csökkenhet tőle. De miért ne innál? 2-3 l az normális, csak só nélküli kaja mellett.

Kép
zölddisznó

jo reggelt!
gyors helyzet jelentes:
netunk meg mindig nincs otthon! ma eleg sok dolgom van, igy visszaolvasni meg nem nagyon tudtam, igy teljeseg nelkuli valaszok. ne hari ha valakit kihagyok.
lattam vannak uj szerzemenyek:rucik, babakocsik stb. nagyon jol neznek ki.
ma reggel engem is ket zsak ruha vart az iroasztalom alatt a fonomektol, szoval este en is "elvezkedek". ezek fiu rucik, de tutira veszem, hogy lesz olyan, amit a kiscsajra is raadhatok. es jol atvagtam, mert most azt hiszi, hogy fiunk lesz. he-he-he! majd jol meglepodik decemberben!( a fonokom nagyon szeretne tudni a baba nemet valamilyen bizarr okbol). :lol: :lol: :lol:

a doki azt mondta, hogy a dudor legnagyobb valoszinuseggel egy visszer, es hogy ne aggodjak miatta. ha nagyobb lesz menjek vissza, meg majd szules utan szoljak, hogy nezzek meg a korhazban.
megemlitettem neki, hogy ket napja kicsit viszketek is, megnezett, vett kenetet, de azt mondta ranezesre gomba. kremet kaptam ra. ki is valtottam.Clotrimazole a neve. ismeri valaki?

sarmi. remelem minden ok lesz a magzatvizzel!

cili. wedge=ek. az ekezetet kezeld oda. :lol: ha nem vagyok a startlap.hu-n van egy jo kis szotar. :D

szeles jobbulast.

anita. huuuuuuuuuuuuu. es mennyiert osztogatjak azokat a gyertyakat? asszem legkozelebb rogton bevetem magam egy gyogynoveny boltba! itt majdnem 9000ft-t fizettem. a natham sajnos nem lett sokkal jobb tole, de hat ez nem is arra van.

mindenkinek tovabbi szep napot!

KépKép
KépKép
mush589

Zöldi: kocsi neeeekem tecccik :D. A kisággyal az a baj, hogy már eleve min. két réteg van rajta, ráfesteni már nem lehet szépen (az utsó rétegnél is ölég csúnyán látszanak a festékelfolyások), itt-ott meg lepattogzott a festék, apa meg aszonta, hogy csiszolja le, akinek 10 anyja van, inkább lesz másik. Pedig én is látok benne fantáziát, mert amúgy szép meg formás, csak télleg kicsit "lelakott"...

Kép

Kép
gabilany79

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?