Sziasztok!
Annus!
Gratulálok a babóhoz,nagyon édes!
Én már tegnap bejelentkeztem kombinált tesztre az Istenhegyi géndiagnosztikára. November 3-án kell mennem, akkor leszek 12 hetes és 6 napos.
Te hova jelentkezel be?
Vanni!
Remélem minél előbb megoldódik a székrekedős problémád. Nekem most szerencsére minden rendben-kopp-kopp-kopp-, talán azért mert sok gyümit és zöldséget eszem, valamint reggelente citromos mézet teát iszom, előtte meg Dr Steinberger-féle gránátalmalét. Ebben a márkában létezik aszaltszilva-lé -mondjuk nem tudom hogy aszltszilvából hogy lesz lé
-, ami elméletileg jó székrekedésre.
Hean!
Sajna nekem is eléggé kiragyásodott az arcom. Hétfőn voltam emiatt arctisztításon, de elég nehezen gyógyul.
Panndi!
Neked is gratulálok és jobbulást! Remélem azért nincs tüdőgyuszid.
Agi25!
Neked is gratulálok!
Az durva hogy a 6. héten már 21 mm a baba.
Szép nagy baba lesz!
Salt&Pepper!
Neked is gratulálok!
Nekem a doki is mondta hogy szedjek vitaminokat, de egyébként én már magamtól is szedtem, hol Elevitet, hol Gravidát. Most szedek Femibiont -reggel veszem be-, Béres féle magnézium+B6 tablettát, Aloe Foreveres Folsav+B12 -de ebből csak felet esténként, mert a Femibionban is van elég folsav-, valamint arctic sea-t is szedtem -ez is Foreveres- hetente kettőt, mert van benni Omega 3 zsírsav, de ezen a héten arról ia leálltam, mivel a abban a Femibion tablettában amit a 12. héttől kell elkezdeni szedni abban úgyis lesz omega 3.
Ritta!
Üdv itt!
Nekem is nőtt az étvágyam. Sőt, étkezés után 2-3 órával úgy megéhezek mint a farkas. most is úgy telezabáltam magam hogy alig birok mozdulni (forrócsoki, 3 melegszenya, 1 alma)
Meggymag!
Én anno jártam ahhoz a dokihoz aki írta a könyvet. Valószínű kismamáknak jól tud segíteni: egy ismerősöm mondta hogy 36. hétig nem fordult meg a babája, farfekvéses volt és járt a dokihoz és végülis megfordult. Én ugye azért jártam hogy teherbe essek. Tulképp rengeteg pénzem elment rá és minden egyes alkalom ugyanarról szólt. Szerintem otthon nyugodt körülmények között mindenki el tud lazulni és tud beszélgetni a babájával. (Ha gondolod küldök privit.) El kell képzelni az ottani környezetet, ahol most a baba van. Most hétfőn amikor voltam uh-n, mondtam a babáimnak hogy mutassák meg magukat és meg is mutatták: mindkettő mocorgott és nagyon nagy élményben részesítettek.
Eve!
9 hónapos Beagle!
Anyuméknak is olyan kutyája van és annyira bírom, főleg mikor kicsi volt. Igaz makacs meg önfejű, de nagyon édes kutyák!
Ma voltam kismamnacit nézni, ugyanis rohamosan elkezdett nőni a hasam és a zipzáras gatyák már nem a legkényelmesebbek. Abból kiindulva hogy pénteken Glamou nap lesz és 20 % kedvezmény vonatkozik az Esprit kismamacuccokra, megnéztem először azokat. Hát elég drágák, igaz jól néznek ki. De hogy hordjak egy gatyót pár hónapig nem adok ki rá annyi pénzt. Így elmentem a C&A-ba és ott vettem 10e ft-ért egy farmert. Szerintem pár hónapig jó lesz, aztán gondolom úgyis változik a méretem majd rohamosan így hogy 2 babát várok.
Néztem melltartót is, majd talán veszek valami sport fazont. Nekem is főleg nerevítősek vannak, de én mostanában trikót hordok és az kényelmes. Egyébként én itthon vagyok táppénzen és annyira most nincs is szükségem a melltartóra.
A holnapi dokilátogatóknak minden jót kívánok!!!