Új privát üzeneted érkezett!

épn ezt magyaráztam a csajnak és hiába mondtam neki azt mondja ez van..már körbe áltak minket.:S

Kép

Kép
nikianya21

mert ugyebár kértem papirt az orvostol amin szerepel hogy mikor fogant a baba és hogy mikorra várhato a születése.

Kép

Kép
nikianya21

Kép

Kép
dcili81

[quote="isarenikő"]
írta:
isarenikőAida! Nagyon szépek a ruhácskák, bár a rövid ujjú polót ki fogja nyárig nőni, hacsak nincs nálatok 30 fok a lakásba, hogy ráadd, mert úgy látom újszülött cuccok.

68-as méret, elvileg pont nyárra vettem. :roll:

Nekem a kiscica elvitte az étvágyamat már 1-2 napja. :(

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Mással nem tudsz beszlni, olyannal, aki esteleg ért is hozzá.... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Lehet, hogy ezt egyszerűbb volt mondani, mint utánanézni. Ezt szokták a hivatalban csinálni, mert azt hiszik ők az atyaúristenek...
Nincs esetleg ügyvég ismerősöd, aki tudna tanácsot adni....

Kép

Kép
dcili81

de csak akkor ha nem kell más férfit teljes jogu apának tekinteni...
és a csaj azt mondta az ex annak tekinthető a 300 nap miatt

Kép

Kép
nikianya21

hát ez szerintem akkora baromság

mindenesetre lehet, hogy tényleg kellene tanácsot kérned ügyvédtől...

Kép

Kép
dcili81

és ha te úgy nyilatkozol, hogy nem kell más férfit annak tekinteni...

basszus azt csak elhiszik, hogy tudod ki az apja..... :shock: :shock: :shock: :shock:

Kép

Kép
dcili81

Aida, igen, a dokim oldaláról van a link, de nem hinném, hogy megharagudna, ha a "mi" honlapunkra is felkerülne, úgyhogy nyugodtan, ha gondolod.

Kép
trombibébi

Szorsolya! Szorítok nektek, hogy sikerüljön jót találni. Fiyeljetek mindenre, hogy ne verjenek át!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

NIKI!!!! A csaj nem akart vele foglalkozni! Amint írtam, a 300 nap egy vélelem!!!!!!! Egy feltltelezés! Ha te mást állítasz NINCS JOGA!!!!! nem elfogadni, kivéve, haz aexed kicseszésül közli, hogy az övé a gyerek!!!!! Jogász vagyok, ebben biztos vagyok!!!!! Kérj egy másik ügyintézőt és közöld vele, hogy először ellenőrizze a törvényt és utána pampogjon!!!!

Lilypie Kids Birthday tickers\

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
bkatalin

bkati:ugyis megyek még arra a héten és akkor beszélek velük..de jo hogy vagy nekem.
szoval akkor elég a papir amit az orvos adott hogy mikor fogant,a birosági végzés a válásrol hogy mikor lépett jogerőre és kell egy lemondo nyilatkozat az exemtől?ez igy jo?

most megyek a lányomért az oviba utána még leszek.köszönöm előre is a sok sok segitséget:D

Kép

Kép
nikianya21

Niki leírom a priviben a cuccost....

bkatalin

Niki! Most el kell mennem nekem is, de este leszek... sziasztok

bkatalin

Megjöttem az ebédből. A kedvenc kínaimnál voltam, szezámmagos csirkét ettem. Nyami. :-D Aztán itthon meg legyűrtem néhány friss fügét. A szomszédéknál van egy hatalmas fügebokor, adtak egy tetemes adagot. Nagggyon fincsi!

Niki!
Semmiképpen ne hagyd annyiban a dolgot!!! Ezt nem tehetik meg veletek!!! Még az is jobb, ha a te nevedre írják Vivit, de az exére nehogy!!! Szerintem vannak még ügyvédek itt a topiklakók között, ha benéznek, biztos adnak egy-két jótanácsot ők is.

Aida!
Tessék enni!!! Kérd vissza a cicától az étvágyad! Tutik a rucik!

Na megyek, alszok egyet!

Kép
Kép
lbernuska

Megjött a Brendonból a szeretet csomag, mindennel elégedett vagyok, leszámítva egy kék elefántos cumit, amiből rózsaszín lepkés lett vhogy. :D Majd párom bemegy a boltba, reméljük visszacserélik. :) A melegítős plüssmackómban levendula van és irtó erős az illata. :D Viszem majd magammal a vajódás óráira. :)

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Zöldi: tampon? durex vibráló gyűrű... :D :D

írjak még?

Kép
mannababoca

Köszike Enikő!
Próbálunk figyelni !

Nektek is sok sikert a kersgéléshez. Remélem nektek is összejön a házikó mostanában.
Vendég

aida.kerunk kepeket!

KépKép
KépKép
mush589

Ha össze lesz szépen állítva a babaágy, akkor felhúzom az ágynemű huzatot, a macikát berakom a sarkába és így az egészről rakok fel képet! :D Remélem szép és jó lesz,

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Aida! Első körbe ebbe én is beleszaladtam. 1 évre előre vettem neki mindenféle ruhákat, aztán a gyerek nem úgy nőtt. Decemberbe született és áprilisban 74-eseket hordott. Persze lehet, hogy Noel kissebb baba lesz és akkor pont jó lesz rá, de nem nagyon érdemes még nyári cuccot venni. Majd tavasszal ráérsz és akkor tuti jot fogsz venni. Ezért remélem nem haragszol rám!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Szorsolya! Mi új építésűt szeretnénk, lehetőleg fél év múlva, remélem sikerül addig valamit találnunk! Szombaton is megyünk házlesre.

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Friss kép, 32 hét:

Kép

Küzdök a pingvinnel, kicsit nehezebb mint gondoltam..... :cry: :cry: :cry:

Kép

Kép
dcili81

Sziasztok!
Nnnna, házidoki letudva, és vettem magamnak pár göncöt is, úgyhogy mááár jó ez a nap! :lol: Leszámítva a lábfájást, azt hittem, sosem érek haza... :? ez most nálam új tünet, a talpaim fájnak....

Susy: Kitartás, már nem sok van hátra, éééés akkor felfalhatsz egy egész pékséget is! :lol: (Igazából nekem is kerülnöm kéne a szénhidrátot-főleg este!, picit magas lett a cukrom, de se a védőnéni, se a nődoki nem tiltott el semmitől, csak a védőnéni mondott annyit, hogy azért óvatosan....)

Sina: Készek a fotók, mindjárt pakolom fel! :lol:
Nekem közvetlenül mindkét mellbimbóm mellett lett 1-1 kis dudor, nemtom, mi lehet, majd legközelebb megkérdezem a dokit....panaszom nincs vele, ezért mindig elfelejtem.... :oops:
Amúgy sztem csak a terhesség miatt van, el fpg múlni, de ha megmutatod dokinak, ártani nem ártasz vele, max. megnyugszol.

Bocika: Milyen volt a szülésfelkészítő?

BB: Pihiiiii! (tudom, h. nem eccerű...) És nem lesz gond!
Korszámítás: Nekem legelejétől fogva kereken 1 héttel nagyobb a bébi, mégis mindig mindenki az utolsó mensit kérdezte/kérdezi és úgy számol. Gondolom majd a végefelé lesz ennek nagyobb jelentősége....

Bkati: Éljenek a házi finomságok! Én kindig is mondtam, hogy gyógyerejük van! :lol:
Kisfiad hogy van?

Csakegy: Hű, te nagyon profi vagy a terh. diab. témában! :)

Bellanitta: Kitartást a munkálatokhoz!

Sarmi: Nagyon ügyesek vagytok, április óta! :lol: Nem semmi!
Azért vigyázz magadra!

Eszterke: 5 hét? Hú, ezt kicsit nagyon elszámolták, nem?! :shock:

Szorsi: Jól seggbe kéne billenteni az ilyeneket! :evil:

Galzsuzsa: Én nagyon remélem, hogy neked semmi bajod! Majd várjuk a híreket!

Bocika: De igenis nagy probléma! Tök rossz, mikor az ember nagyon várja a pakkot, le van beszélve, meg minden, rákészül, hogy dejóóóó, itt lesz végre és akkor puff, kitolnak vele! Én nagyon tudom utálni ezt az érzést! :evil: (Jó, én híresen türelmetlen tudok lenni.... :oops: )
De most már remélem, hogy megkapod hamar!

Niki: Szegénykém, igen, ezt kell csinálni egy terhes nővel! :evil: :evil: De úgy látom, itt vannak, akik tudnak neked segíteni, ez tök jó! Kitartás, szorítok, hogy mihamarabb rendeződjenek a dolgok!
Én ma ugattam le a bankban a nőcit: Bementem, hogy írják át az új címem, meg akkor már a férjezett nevem is. Vittem új lakcímkártyát, új személyit. Erre a nő: Házassági akvi kivonat? Mondom: Minek? Ott a személyim, azt is az alapján állították ki, most az miért nem jó?! Basszus, ez hihetetlen, ami itt Mo.-n folyik.... :evil: :x :shock:

Gabilany: Szuper hírek! :lol:

Cili: Na, sikerült már édesszájú Apának tortát találni?
Nagyon édes a párna! :D

Trombi: Köszi a linket! :) Timmermann nem Péterfys doki?

Eszterke: Tündériek a rucik! A zöld csíkos békás alul-hasonlót vettem én is , csak kék, és kutyusos, és ahhoz is volt egy ilyen sapi. :)

Nálunk Apának is produkálja magát Kistücsök, sőt, jobb oldalon mindig kinyomja a hátát, hogy tessék simizni nekem! Aaaanyira éééédes! :lol: :lol: Már annyira várjuk, hogy a kezünkben tarthassuk! Jó kis türelmi próba ez! :D

Mush: Nagyon kíváncsi vagyok, mit fog mondani a doki!

Isarenikő: Naná, hogy Téged is szívesen látlak! :) Nekem Clatronic sütőm van, egy 10-es volt az Auchanban tavaly karácsonykor, de még múltkor is láttam ott. Én nem akartam drágábbat venni (férjem akart), mert első sütőm, azt sem tudtam, hogy fogom-e szeretni, meg anyósomnak is ilyen van, ő meg volt vele elégedve. Amúgy én is.
Szerintem első sütőnek nem érdemes drágát venni, és van sok honlap is, ahol pl. lehet előtte tájékozódni. Én pl. itt jártam anno sokat: http://emargit.gportal.hu/
Vannak leírások, tapasztalatok, stb. És segítenek is, ha kell.

Aida: Képek a Brendonos zsákmányokról? :lol:

Cili: Szééép pocak! És látom, a köldököd neked sem bírt a helyén maradni! :P

Én mai pocifotóm:
Kép poci

A képen nagyon nem látszik, de hozzám képest tök nagy ám! És simán nemtok tőle mozogni! :twisted: :P
bébic

na az itteni pedikur nem olyan, mint az otthoni az tuti. itt inkabb csak ugy rendeteszik a labadat,de a kormot nem vagtak le normalisan, de szepen kifestettek. tobb ilyenre nem nevezek be. viszont a "fules" gyertya szupi volt. egy csogyertyat tesznek a fuledbe, meggyujtjak az egyik veget, vakum keletkezik es az szepen kiszivja a trutyit a fuledbol, meg az orrod mellol. en 2 perc utan jobban kaptam levegot. na erre viszont majd neha benevezek! :lol: :lol:

KépKép
KépKép
mush589

És a hétfői zsákmányaim: :lol:

Kép maciruci....lehet, hogy majd csak farsangi jelmeznek lesz jó, de nem bírtam otthagyni...olyan fincsi puha anyaga van és vadiúj!

Kép kising

Kép macipóló

Kép kiskabát

Kép rugi

Kép kisnaci

Kép kord kisnaci...ez is vadiúj, még benne van a matrica :lol:
bébic

bebic. kerunk egy "meztelen" pocakot, vakuval! :lol: csak hogy jobban lathassunk

KépKép
KépKép
mush589

bebic. ugyesen vasaroltal!

KépKép
KépKép
mush589

Aida hol lehet megnézni a videódat?Jók a rucik.De a póló sztem is kicsi lesz,havonta nőnek egy teljes métretet!
Eszti édesek a rucik.
Én Liberó pelust fogok használni,még nem vettem,de 4 csomag popsitörlőt azt már igen.
susy én vettem két újszülött -től 6 hónapig hálózsákot,meg egy hat hótól 9 hóig-at.
Szorsi megmondod melyik településen nézegetitek a házakat?
Szép nagyon mindenki pocakja és a kisruhák is amiket beszereztetek!!!Pénteken én is shoppingolok párat.

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Mush: Köszi! :lol: A pucérpocis fotóra majd megkérem Apát, ha hazaért....azt már én magam nem merem vállalni! :P
Örülök, hogy segített a gyertya! Ilyen sztem itthon is van, én már párszor találkoztam hirdetéssel.
Holnap mikor mész dokihoz a púpocska miatt? Majd szorítok, hogy ne legyen semmi komoly!
bébic

Aida: Írtam privit!
bébic

Hát szerintem a gesztenyés sütinél maradok. Az tűnik egyszerűnek, meg finomnak.
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: nagyon nehezen áll össze ez a pingvin. Lehet, hogy betörik a fogam.... Már legalább egy órája küzdök csak azzal, hogy összerakjam a hasát, valahogy nem passzol. De nem adom fel.

Bébic nagyon aranyos az a macis ruha. Ja igen a köldököm már kb egy hónapja kint van, apa foly.ton azzal szekál, hogy visszanyomjam? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Azt hiszem holnap én is veszek egy nagy csomag pelenkát, meg textilpelust, meg megveszem a fejvédőt is....

Kép

Kép
dcili81

Aida: milyen volt tegnap a "randi"? hogy tetszik a szülésznő? csini ruhák Noelnek! Én is vettem már egy csomót hogy jó lesz nyárra, aztán engem is lelomboztak h tuti nem lesz jó a méret így előre.. majd kiderül.

Bébic! nagyon jóóó az a maciruci!! :D :D csini pocak! bár sokat takar a ruha belőle.
Irsz nekem kenyérsütős fini kenyér receptet? nekem sosem sikerül jól..

Cili! kitartás a pingvinhez! te vagy az erősebb és ügyesebb! :D :lol:
nem érdekel a recept??? :roll:

Kép
eszterke24

Mush: állítólag nagyon jó az a gyertya,, anno nekem izületi sérülésre is ajánlották.. de végül mást találtam,,,
örülök hogy segített!

Kép
eszterke24

Cili: Drukkolok, kitartás, sikerülni fog!
Abba a macis rugiba beleszerettem, nem bírtam otthagyni, bár lehet, hogy nem fogom tudni kellően kihasználni majd....0-3 hósnak írják, de nekem vhogy olyan nagynak tűnik....
De úgy vagyok vele, hogy ha csak egy farsangi fotó erejéig, de akkor is megérte! :lol: (Férjem nagy macibolond, úgyhogy szép emlék lesz majd neki. :) )
bébic

Miért állt meg a vonalzóm??? Ma már 31 hetes vagyok!! :lol: :roll:

Kép
eszterke24

Bébic! Köszönöm a kenyérsütővel kapcsolatos segítséget. Szép pocak!
Nagyon szépek a ruhák! Hol vetted őket?

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Eszter tedd fel a receptek közé!!!! Köcke!

Most jöttem rá, hogy rosszul varrtam össze a fejét..... :? :? :? :? :? most szétszedtem és kezdem előlről.

Holnap mennem kell laborba, az utcsóba, remélem hamar letudom. Még főznöm kell, nem akarom elhúzni.

Kép

Kép
dcili81

Mush!

a fül gyertyázást én itthon is alkalmazom ha fáj a fülem, fogam torkom.De egyedül nem lehet nekem a párom szokta csinálni és olyan jó utánna.Itthon gyógynövényboltban lehet kapni.

Kép

Kép
bellanitta

Bébic!
Jók a rucik!

Ma voltam vásárolni vettem dreft baby mosószert.és két plédet,takarót.Totál elfelejtettem h hanyadik hétben is vagyok :shock: és fiatalítottam magunkat :roll: De már a harmincadikban vagyok.70 nap a szülésig :wink: :)

Kép

Kép
bellanitta

Bébic: cukik a ruhák, a macis nekem is nagyon tetszik.

Hát, csajok, nem is tudom, mit mondjak. Képzeljétek, most értünk haza, elhoztuk a babaágyat, amit sógornőmtől kapunk, csak még a barátnőjénél volt kölcsibe. De nem is ez a lényeg. A barátnő mondta, hogy összekészített 1-2 cuccot, ami nekik már nem kell, és gyakorlatilag adott egy EGÉSZ ZSÁK ruhát újszülöttől 74-esig, és van közte olyan, amin még a bolti cetli is rajta van. Rugik, bodyk, pulcsik, autóba beköthető overál, stb... Most nézegettem meg, de még nem igazán tértem magamhoz, majd szét szelektálom meg minden :)
Szóval most öröm van és boldogság és elérzékenyülés is :oops:

Csak úgy kutyafuttában:

Kép

Kép

Kép

Kép
gabilany79

bébic:
Isteni a maciruci! én is akarok olyanat!!!! :oops: :oops: :oops:
Nagy maci bolond vagyok!!! :roll: (biztos a nevemből adódik)
De van pár db plüss medve a lakásban.
:roll: :roll: :roll:

mush:
Ezt a gyertyás dolgot itthon is csinálják úgy hallottam. És állitólag tényleg nagyon jó.

cili:
Hajrá. Küzd le a pingvint!

Sarmi:
Seregélyesen és Sárosdon talátunk most olyat ami bejönne.
De még szóba jöhet: Szabadegyháza, Sárszentmihály, Pákozd, Sárkeresztes, Iszkaszentgyörgy stb.
Apa elméletileg ismeri a környéket én van ahol most járok életemben először.
Vendég

Sziasztok!!

Tegnap vettem magamnak egy bandázst és arra lennék kiváncsi h valójában hogy is kell hordani?Vki esetleg nem tud ajánlani olyan oldalt ahol vannak erről képek?Köszönöm

solya051020
Káld

Jaj most nézem a vonalzóimat............Miért nem egyformák???????? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

solya051020
Káld

Anita én is dreft-et vettem, bár a védőnő lehurrogott... szerinte felesleges, nekem spec megnyugvást ad, hogy kifejezetten ilyennel fogom mosni a ruháit.

Mush vagy? Kérlek segíts mit jelent az, hogy wedge?

Nemsokára megyek tejgegrízt csinálni...

Kép

Kép
dcili81

Gaby nagyon aranyos a ruhák... lesz mibe öltöztetni azt a csöppséget :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
dcili81

Sziasztok..

1:A teljes becses neve: Jacsó Szirka Izabel. A Szirka egy ősi magyar név. a szürkéből ered.

2: ha nem viszel se házasságit se apaságit automatikusan az anya nevén fog szerepelni a baba. Ez tuti akármit is mondott az a nőő. Ennyi. nem kell bevinni a házasságit mert nincsen.

harivera
Budapest XXI. kerület

Sziasztok!
Bocsi önző leszek, de még nincs időm visszaolvasni.
Viszont: MEGJÖTT A BABAKOCSI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: Kép
Kép
Kép
Vendég

Tényleg erre van igénye a nézőközönségnek??????????????????????????????????????? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Hogy felnőtt embereket egy dzsungelban összezárnak? És az a legnagyobb szenzáció, hogy ez egyik veri a ......t??????????????

Belegondolok, hogy erre a világra fogom a fiamat életrehozni.... nagyon nem semmi...

Kép

Kép
dcili81

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?