Sziasztok!
Nnnna, házidoki letudva, és vettem magamnak pár göncöt is, úgyhogy mááár jó ez a nap!
Leszámítva a lábfájást, azt hittem, sosem érek haza...
ez most nálam új tünet, a talpaim fájnak....
Susy: Kitartás, már nem sok van hátra, éééés akkor felfalhatsz egy egész pékséget is!
(Igazából nekem is kerülnöm kéne a szénhidrátot-főleg este!, picit magas lett a cukrom, de se a védőnéni, se a nődoki nem tiltott el semmitől, csak a védőnéni mondott annyit, hogy azért óvatosan....)
Sina: Készek a fotók, mindjárt pakolom fel!
Nekem közvetlenül mindkét mellbimbóm mellett lett 1-1 kis dudor, nemtom, mi lehet, majd legközelebb megkérdezem a dokit....panaszom nincs vele, ezért mindig elfelejtem....
Amúgy sztem csak a terhesség miatt van, el fpg múlni, de ha megmutatod dokinak, ártani nem ártasz vele, max. megnyugszol.
Bocika: Milyen volt a szülésfelkészítő?
BB: Pihiiiii! (tudom, h. nem eccerű...) És nem lesz gond!
Korszámítás: Nekem legelejétől fogva kereken 1 héttel nagyobb a bébi, mégis mindig mindenki az utolsó mensit kérdezte/kérdezi és úgy számol. Gondolom majd a végefelé lesz ennek nagyobb jelentősége....
Bkati: Éljenek a házi finomságok! Én kindig is mondtam, hogy gyógyerejük van!
Kisfiad hogy van?
Csakegy: Hű, te nagyon profi vagy a terh. diab. témában!
Bellanitta: Kitartást a munkálatokhoz!
Sarmi: Nagyon ügyesek vagytok, április óta!
Nem semmi!
Azért vigyázz magadra!
Eszterke: 5 hét? Hú, ezt kicsit nagyon elszámolták, nem?!
Szorsi: Jól seggbe kéne billenteni az ilyeneket!
Galzsuzsa: Én nagyon remélem, hogy neked semmi bajod! Majd várjuk a híreket!
Bocika: De igenis nagy probléma! Tök rossz, mikor az ember nagyon várja a pakkot, le van beszélve, meg minden, rákészül, hogy dejóóóó, itt lesz végre és akkor puff, kitolnak vele! Én nagyon tudom utálni ezt az érzést!
(Jó, én híresen türelmetlen tudok lenni....
)
De most már remélem, hogy megkapod hamar!
Niki: Szegénykém, igen, ezt kell csinálni egy terhes nővel!
De úgy látom, itt vannak, akik tudnak neked segíteni, ez tök jó! Kitartás, szorítok, hogy mihamarabb rendeződjenek a dolgok!
Én ma ugattam le a bankban a nőcit: Bementem, hogy írják át az új címem, meg akkor már a férjezett nevem is. Vittem új lakcímkártyát, új személyit. Erre a nő: Házassági akvi kivonat? Mondom: Minek? Ott a személyim, azt is az alapján állították ki, most az miért nem jó?! Basszus, ez hihetetlen, ami itt Mo.-n folyik....
Gabilany: Szuper hírek!
Cili: Na, sikerült már édesszájú Apának tortát találni?
Nagyon édes a párna!
Trombi: Köszi a linket!
Timmermann nem Péterfys doki?
Eszterke: Tündériek a rucik! A zöld csíkos békás alul-hasonlót vettem én is , csak kék, és kutyusos, és ahhoz is volt egy ilyen sapi.
Nálunk Apának is produkálja magát Kistücsök, sőt, jobb oldalon mindig kinyomja a hátát, hogy tessék simizni nekem! Aaaanyira éééédes!
Már annyira várjuk, hogy a kezünkben tarthassuk! Jó kis türelmi próba ez!
Mush: Nagyon kíváncsi vagyok, mit fog mondani a doki!
Isarenikő: Naná, hogy Téged is szívesen látlak!
Nekem Clatronic sütőm van, egy 10-es volt az Auchanban tavaly karácsonykor, de még múltkor is láttam ott. Én nem akartam drágábbat venni (férjem akart), mert első sütőm, azt sem tudtam, hogy fogom-e szeretni, meg anyósomnak is ilyen van, ő meg volt vele elégedve. Amúgy én is.
Szerintem első sütőnek nem érdemes drágát venni, és van sok honlap is, ahol pl. lehet előtte tájékozódni. Én pl. itt jártam anno sokat:
http://emargit.gportal.hu/
Vannak leírások, tapasztalatok, stb. És segítenek is, ha kell.
Aida: Képek a Brendonos zsákmányokról?
Cili: Szééép pocak! És látom, a köldököd neked sem bírt a helyén maradni!
Én mai pocifotóm:
poci
A képen nagyon nem látszik, de hozzám képest tök nagy ám! És simán nemtok tőle mozogni!