Sziasztok
nem tudom, emlékeztek-e még rám, kb 8 hónapja nem jártam erre
szégyellem is magam, és irgykedek Tücsire, h 3 gyerek mellett is van ideje. Mi anno az 2007 októberi fórummal "tovább költöztünk" és örülök, ha azt tudom követni..
ráadásul elfelejtettem a jelszavam, és ma ugrott be, h felirtam..
Eperke, látom közben neked 2. babád is lett, nagyon gratulálok és minden jót kívánok!!! Panndi, te pedig várod a következőt, jó egészséget és kitartást, és neked is gratulálok!
Pár szóba magunkról: Banduc jövő héten lesz 1 éves, kb 2 hete elindult, és már körbetotyogja a lakást. 86os ruhákat hord, 10,7 kg, szép nagy baba lett belőle.
most épp egy hólyagos torokgyulladással küzd, ez 1 hét lesz minimum, nem tud enni, és ráadásul még hasmenése is van, tápszert megeszi (bár amit kapott most laktózmentest, az tegnap kijött belőle..) szóval küzdünk..
Pneumo - nálunk is iratkozni kell, mert még nem osztottak oltóanyagot állitólag, de mi már túl vagyunk 3 oltáson előzményeket tekintve (emlékeztek, 2 hónaposan tüdőgyulladás, 1 hónap kórház, intenziv osztály lélegeztetővel és újraélesztéssel...)
Mi most meningo oltásra várunk, ha meggyógyul, akinek még aktuális, 1 éves kor után már csak 1 oltás kell, szóval én a héten kiirattam, és majd csak jövő hét után kapja meg, így 2100 ft körül kijön. Arra figyeljetek, h a recepten eü térköteleses legyen az X jel..
különben 7000 körül lesz..
bölcsi - XI. ker beirattam, májusban elbirálják, h 2009 szeptemberben felveszik-e..
hmmm, nem is tudom mit írjak még ilyen hosszú idő után..
próbálok benézni gyakrabban...