Jó reggelt!
Végre sikerült kialaudni magam, most nem vagyok olyan mint egy holdkóros.
Remélem mindenki jól van kint is bent is. Akinek pihennie kell (bb!!!!!!), annak tessék vízszintesben maradnia, már amennyire a kiccalád és egyéb teendők engedi. Nekem is pihennem kellene de egyszerűen már képetelen vagyok feküdni. Szerintem az sokkal rosszabb. Tegnap nekiálltam kitakarítani a fürdőt. Máskor örül az ember, ah nagy a fürdője, de ha takarítani kell...
Mondtam a páromnak legközelebb ő fogja megcsinálni...
Niki nagyon sajnálom, hogy kiborított az a csaj. Nekünk is el kell intézni az apaságit, remélem velünk kedvesebbek lesznek. Nem tudtok valami kiskaput, hogy ne kelljen mégegyszer mindent megcsinálni, ha már meglesz a baba? Mert hát ugye tiszta sor, hogy nem az exedé a baba, de gondolom ilyekor kell valami vizsgálat ha megszületik, vagy nem tudsz beszélni vele, hogy írjon egy papírt, hogy nem az övé a baba....
Lakásátalakításnak mi is most fogunk nekiállni, de csak egy giőszfalat kell majd kivenni, meg lehet parkettázunk, és álmennyezetet kell rakni. De legalább meglesz minden. Addig szigorúan egyben maradok....
Nagyon szép pocakfotók. Aida rajtad alig látszik valami....
de szépen nő a hasad!!!!
Torta téma: én balga felajánlottam a páromnak, hogy meglepem valamivel, mert azzal nem megyek sokra, ha megkérdem tőle mit ennél a hétvégén ebédet, és mit süssek süteményt.... ezt minden héten eljátszuk én meg gondolkodhatok, mint egy őrült, ha még vásárolnom is kell... Apropó menü két napra? Van valakinek ötlete?
Szóval Bébic apának tök mindegy mi csak édes legyen. Van egy süteményes könyvem, amiben vannak torták, azt hiszem ma nekiesek és addig nem kelek fel amíg nem találok valamit.
Kész a párna, mindjárt megmutizom. Ne röhögjetek ki ez az első ilyen nagyobb volumenű dolog, amit varrtam a gombokon kívül. Jól el is fáradtak a szemeim meg az ujjaim mire befejeztem....