Sziasztok!
Szheni, Vicuska: örülök, hogy van valaki aki "kisállatos". Vicuska, a Te leírásod alapján kész Noé bárkája lehet nálatok. Engem nagyon elgondolkoztatott a jelenlegi állapotom a kiskutya beszerzését illetően. Hogy tudnám ellátni, tanítani ilyen állapotban.
Vicuska, lehetek só-bors!
Ez is a kutyaimádatomból jön, ugyanis egy só-bors színű törpe schnauzer az, amire vágyom immár 2 éve. Nem nagyon tudtuk eddig bevállalni, mert ugye mégsem zárhatom be 12 órára a lakásba szegényt.
A kutyáról való ideiglenes lemondás után jött a könyörgés bármely kisméretű szőrös jószágért (degu, mókus, tengerimalac). Végül a férjem azt mondta, hogy ok, akkor vegyünk egy akváriumot.
Nem éppen szőrös kisállat, de megteszi.
Lassan két éve megvan.
Annus, kíváncsi vagyok mit mond a dokid a szűrésekre.
Pumuklii: köszönöm a segítséget a javadalmazást illetően. Azt hiszem kivételesen szerencsés helyzetben vagyok.
Tegnap voltam végre első vizsgálaton. 6 hetes és 1 napos terhességet mutatott az UH. 7.2 mm a baba.
Semmit nem mondott arról a doki, hogy szednem kéne vitamint vagy bármi. A magne b6-ot említette a hányingerre.
Aki szed különböző vitamint közülünk magától teszi, vagy orvosi javaslatra?
Azt is olvastam, hogy ilyenkor még annyira pici a baba, hogy ami kell neki elszívja az anyától. És ha a terhesség alatt rendesen táplálkozik az anya, akkor nem lehet gond. A legnagyobb gond, hogy jelenleg gyakorlatilag nem táplálkozom, mert rá sem bírok nézni a kajára.
Már azt sem tudom, hogy mitől vagyok rosszul, a nem evéstől vagy a terhességtől.
Folsavat szedek egyedül, két naponta egy fél tablettát, mert 3 mg-os a kiszerelés.
Legközelebb 4 hét múlva kell mennem. Kíváncsi leszek akkor lesz -e már szívhang.
Mindenkinek kitartást az émelygős hányós időszakban.
Eszter